чувствам се самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

чувствам се самотна
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1102 пъти
Здравейте! 7 клас съм и през тази година , постепенно започнах да губя приятелите си. Повечето от тях винаги ме манипулираха и не можех повече да търпя. Ако едната каже нещо, всички други следват примера и. Другите пък не се сещаха изобщо за мен. Останах с 2-3 истински приятели. Най-добрата ми приятелка винаги е заета и дори не ми пише. А доколкото да излизаме - абсурд! Винаги не могат и на мен вече ми омръзна да ги питам. Вече и на мен ми е скучно вкъщи...Всички излизат, забавляват се, но аз не. Ясно ми е, че скоро ще съм в нов клас и предполагам ще имам нови приятели. но дотогава има още време. Дори майка ми и баща ми ме питат защо вече не излизам...Как да им кажа, че няма с кого? Как да накрам единствените ми близки хора да излязат? Моля без хейт!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: dc80bd3c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Здравей!
Аз съм на 15, в девети клас. Ситуацията при мен е подобна. Преди гимназията имах 2 приятелки, но после се пораздалечихме. Едната я видях за последен път случайно на улицата, беше малко преди началото на осми клас. Поздравихме се, казахме си в кои гимназии сме влезли и се разделихме. С другата се чуваме рядко, и то, когато аз ѝ звънна. Видяхме се за последно през август или септември миналата година. След това няколко пъти я каних да излезем, но все нещо ѝ излизаше и беше заета. В осми клас се опитах да се сближа със своя съученичка, но тя често ме дразнеше и ми скрои 1-2 неприятни шеги. Може би просто ѝ се е струвало, че е забавно, но аз се чувствах гадно, и съм ѝ го казвала неведнъж. Сега понякога си пишем за домашни, но вече не търся близост с нея. Мога да говоря за това с часове, но не бива. Опитвам се да пусна миналото и да си намеря нови приятели, но не е лесно, защото сега дори не ходя на училище наистина, а и вкъщи гледаме да се пазим и да не излизаме много. Но ще се опитам да ти дам няколко съвета:
1. Щом имаш 2-3 истински приятели, прекарвай време с тях. Ако си самотна, пиши им, обади им се, поискай да се видите.
2. Прави нещо заедно със семейството си. Предполагам, че имаш родители, може би и братя/ сестри. Аз имам голям брат и, макар че често сме на различни мнения, се разбираме добре. Имаме собствени традиции- обядваме заедно, гледаме сериали, играем игри на въображението.
3. Намери си ново хоби- напр. творческо писане.
4. Работи върху себе си. Важно е да се харесваш в кожата си и да знаеш тънкостите на общуването. Има много такива книги- напр. на Дейл Карнеги.
5. Скоро ще имаш нов клас. Пожелавам ти да се справиш чудесно на матурите, да влезеш на желаното място и да намериш прекрасни приятели там! И аз работя върху способността си да се харесвам на хората, но досега научих важни неща- усмихвай се искрено и се интересувай от тях. Питай ги за тях и слушай внимателно, запомняй. Така ще успееш да създадеш приятелства.
Бих написала личен контакт, но не е позволено. Искрено ти пожелавам да си щастлива!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b7d202ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   от авторката : Благодаря ти, страшно много!! Пожелавам същото и на теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker