Приятелката ми ме обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми ме обижда
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4091 пъти
Пише ви момиче на 18. Тази година ще съм 12 клас. Имам си 4 по-близки приятелки от класа. До скоро всичко беше добре, но се случи така, че гаджето на една от моите приятелки, и е споделило, че съм много красиво и добро момиче. Аз научих съвсем случайно, и разбира се, правя се, че не зная какво и е казал. Аз съм една от отличничките в класа, а това момиче е от по-слабите ученици, а и не е много хубава. Мисля, че ми завижда. Аз се държа много добре, и приятелски. Никога не съм я нагрубила.

Но от известно време я усещам как се опитва да ме "засегне". Например говорим си нещо и тя ми казва "глупачето ми", колко си ми глупавичка. Без изобщо да съм казала нещо глупаво. Или когато си направя прическа, без да съм и търсила мнението казва - така не ти е хубаво. Или нещо от сорта, че напоследък съм напълняла, или че някоя дреха не ми отива. Може би ще ме посъветвате да я игнорирам от обкръжението си, но няма как да стане, защото сме в един клас, и имаме много общи приятели.

Просто когато ми каже нещо такова се сдухвам, въпреки, че знам, че говори така нарочно. Иначе се прави на голяма приятелка и непрекъснато се върти около мен. Моят въпрос към вас е как да се справя с това положение. Какво да и отговоря следващия път когато ми каже нещо от сорта на "глупачето ми", колко си ми глупавичка (уж на шега) или пък че някой грим не ми отивал, или че съм била напълняла.

Непрекъснато се опитва да ме изкара "тъпа", един път и казах, че не ми е приятно да ми говори така, но тя си продължава. Дразни ме. А аз съм и отговорник на класа, тя също искаше да бъде, но съучениците избраха мен. Също така спечелих едно състезание. Имам чувството, че ми говори такива неща, защото съм постигнала всичко което тя не е.

Моля ви кажете какво да правя, какво да и отговоря следващия път, когато се опита да ми каже, че съм тъпа (уж на шега), защото си личи, че тъпата е тя. Нито един интелигентен и възпитан човек, не би използвам такъв език и думи, за да се опита да засегне някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 22458a46e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам същия проблем, само, че аз съм на 14. Но при мен е малко по-различно. Приятелката ми е тази, която е по-хубава. Бяхме заедно на екскурзия и винаги когато кажех нещо, макар и да не е било глупаво, тя ми казваше "Оф ма (името ми), много си проста. Аз и казах веднъж "(името й, ти пък говориш за другите а пък себе си не виждаш само мълчиш като пукал), но тя си продължава! И аз търся съвет как да я накарам да спре.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c7c98dc6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми и ти я обиждай бе, господи. Или просто не и обръщай внимание....

Използвай. Си. Мозъчето. Да ви имам детските проблеми за бога


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5883c89f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Затапвай я, след като си постигнала всичко, което тя не е, няма да ти е трудно. , , Глупачето ми, колко си глупава", , Пха да бе глупав отговорник на класа... а чакай, да, мен хората ме харесват, а теб... еее глупачето ми, всеки с проблемите си"
, , Потника ти е от 20 век не ти стой добре", , И на теб дънките ама не коментираме, нали!? ", , Напълняла си", , Кво значение, акъла ми си е наред ако ще да съм 200 кг, това е повърхностно, стегни се! "

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f271badea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ....Я,си помисли хубавичко дали не пишеш тези неща за момичето което уж ти е ,,голяма приятелка,,,защото харесваш гаджето и,тук ми намирисва на ревност от твоя страна,и затова си търсиш причини да я изкараш ,,черната овца,,...не мисля че ти завижда ,по скоро проблема е в теб...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdf69baec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моите приятелки от улицата напоследък се настроиха срещу мен и аз няма на кой да споделя нещо толкова съм подтисната а не съм лоша винаги когато мога бих помогнала всеки път когато си спомням какви приятелки бори бяхме ми се доплачва какво да правя давайте съвети

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2b899a6707
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ключът е в това твое изречение:
"правя се, че не зная "
Щом сте приятелки такова преструване ще ви влоши отношенията. Моят съвет е да седнеш с нея на саме, и да си поговорите. Обясни и, че знаеш че приятеля и те харесва, но не споделяш му, кажи и че не ти е приятно да те обижда, че си имаш собствен вкус и интереси, а ако тя ти се разсърди след разговора, значи не държи на твоето приятелство, колкото ти на нейното...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 43d4142fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бой докато мърда, аз така им взех страна на всичките и сега си нямам проблеми с никого

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 13eae2f1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това, което прочетох, ме води на мисълта, че тя не се опитва да те убиди. Просто казва мнението си по това как ти стои нещо или дали й харесва твоята прическа примерно... Казваш, че не била хубава и завиждала, да може и наистина да е така, но аз лично се съмнявам, защото тя явно е откровенна с тебе. Ти не трябва да смяташ критиката от приятел за убида...! :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 70377d0039
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличките, аз съм на 38 години и съм в такава ситуация. Работим в една стая. Когато са пораснали тези калпазанки, стават още по-опасни. Спасението е да отворите очите на другите за това какво предствавляват тези кукли, както и да реагирате с добронамереност. С лошо доникъде няма да си стгине.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 002f8c4270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Винаги ще има такива. Според мен просто завижда

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker