Заформя се бой с един нещастник... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заформя се бой с един нещастник...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1453 пъти
Аз преди публикувах историята си, но я махнаха след има няма няколко дни, може би, защото става дума за насилие, не се правя на някакъв бияч, но вече нервите ми не издържат. Принципно нито съм филмиран от бойни спортове, не слушам агресивни рапове, не пуша и не пия, що годе се контролирам, отличник съм и съм добро момче. Но путьо с извинение НЕ съм. Тоест НЯМА да стоя и една по-голяма мижитурка да ме мачка, ще ви кажа за какво става дума.
Има един боклук, който ме тормози психически вече повече от година, сигурно 2 години. От различни училища сме, малък град обаче слабо ме познава. Общо взето ходили сме с едно момиче, като той е бил пръв, аз не съм му я отмъквал и не съм се заяждал. Дори не съм спал с нея, няколко месеца след него е тръгнала с мен и толкоз. Тя отдавна не е с мен, нито с него, но той и на други се е заяждал, социопатче си пада и реши и мен да тормози. Смешникът не е мутра или опасен, но е пребил някакъв негов съученик в класната стая - счупил му е ченето и се е взел за безсмъртен от тогава. Това е станало в 9-ти клас. Представете си, че това на тоя му е повод за гордост. Как започна нашата вражда. 2019 ми беше набарал номера и ми звънеше да заплашва по телефона, да се сили и обижда, като му казах да си решим проблема 1 в 1 (още бяхме непълнолетни впрочем), страхливецът се скри като мишка. Вместо това пускаше постове във ФБ с моето име (не цялото, но достатъчно хората да се сетят за кого става дума). Така че нито мога да го съдя, а в същото време ме провокира открито с названия като "педал" и други грозни обиди. На живо ме е срещал случайно и ходи с 10 негови приятели, все в група - стадо, които са същите мишки като него и никога няма да скочат за него, но аз ако скоча ще ме топят и съдят като свидетели. Другото, което е не съм супермен и кокошкарски истории с по групички не обичам. Та като е в гей дружинката си позволява да се заяде и да ме подмине. Във ФБ не е спрял с постовете си и пред хората излизам аз страхлив, а той нахакан. Писна ми обаче като си позволи да намеси майка ми. Бях на принципа - игнорирай и ще спре, но тоя обича да мачка "слаби", ама аз не съм такъв! Като игнорирах не спря вече 2 години. И двамата сега сме на 18, 19 ще навършваме, но още сме ученици, така че съм още в града и другото, което е като отида студент с тая пандемия пак не е гаранция, че ще е скоро и няма да търпя мухльото и един месец повече! Майка ми е голям човек, няма право името да й споменава. Тя е лекар, спасила сумати животи, тоя за кой се помисли? Няма да съм като тия, които са му мълчали и оня кльощав съученик дето е набил. Нека набие мен бе! Момичетата са по-смели, тоя ме предизвиква в мрежите като мишка. Блокирал съм го, номера му също, но той не е млъкнал. Приятели ми изпращат постовете и всички знаят за какво става дума, хората ни гледат сеира.
Веднъж звъннах на неговите и им казах, че са отгледали страшно лайно и да го укротяват, да не го укротявам аз било то чрез съд, или собственоръчно. Те по телефона си го оправдаха и избягват контакт с мен. Той веднага в публичен пост ми се присмя, че съм звънкал на баща му. Не се спира обаче. Остават ми няколко варианта. Щото ми дойде в повече.
1. Пускам жалба за обида - използвам чатовете, свидетели (ама и той ще викне негови хора), постовете, които съм заснел на екрана. Обаче лесно може да излъже, че му е бил хакнат акаунта, че телефона друг му го е взел и така. На практика, ще му хвана дедовия ако тръгна да го съдя само ще се покажа като страхливец. Но може поне да се оттегли и да нямат и нашите ядове, а аз със закона.
2. Вторият вариант, който душата ми иска - е да го набарам сам или дори пред публика ако е неизбежно и да му вкарам як пердах. Това е, че гадта е отмъстителна и ако го бия леко, ще продължи да връща, а и аз веднъж започна ли нямам спирка. Към такъв мръсник ще играя мръсно и е много вероятно да прекаля. Вариант само да говорим няма, опитвал съм, ама тоя ми се ежи пред хора! Иначе ме избягва като агне от вълци. Като че ли нарочно прави да не се засичаме. Аз лесно мога да си седя у нас с тая пандемия, но сега временно сме пак на място, хората знаят за конфликта, щото П Маринкин го направи обществена сензация. Съучениците ще ми се смеят. На мен да ми се смеят. Искам да го хвана и смачкам честно казано, но после или ще плащам пари, или ще лежа, не знам как се разминават боевете на някои хора, но имам предчувствие как ще свърши.
Майка ми не иска да се занимавам, според нея трябва игнор или жалба, ако ми е толкова гадно. Баща ми ме подкрепя и смята, че ако го набарам, щото е много устат, трябва да му сритам задника, но да гледам да няма повреди тежки. Също така то вече навсякъде има камери, ходят ми по групички, а аз няма да съм мишкар да викам хора, иначе и аз си имам гръб. Освен да го причакам някъде и каквото сабя покаже? Просто не знам, моля ви да дадете съвети, щото вече не издържам. Първия път ме посъветвахте да мълча - е, мълчах, а той не спря.
3. Последният ми вариант е някакво голямо унижение. И двамата имаме бал тая година. Да отида да му разваля бала примерно, да му излея чаша алкохол, блажна боя или да му сваля панталоните са идеи на мои приятели, но това за мен е краен сеир, излагация, не сме 1-ви клас.
Съжалявам, ако темата ми нарушава някои правила, но ще истерясам ако не получа адекватни съвети, неутрални.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 15dd43dd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Е гати тъпото лайно е тоя! Напълно те подкрепям. Аз се сещам за една затапка, с която можеш да го жегнеш публично, като му кажеш да се връща в на майка си косматата п***а и да си reverse-не процеса на раждане, че заради такива индивиди като него, света е деградирал до неузнаваемост.
Иначе да го причакате с приятели, като се маскирате преди това, обаче той със сигурност ще заподозре, че е от теб...
Може би, да го залееш с нещо, но не публично, за да нямаш проблеми, както и здрави шамари да му забиеш. От шамар, до колкото знам, дори и медицинско да си изкара, не може да те осъди.
Желателно е да му научиш слабите места. Ще прозвучи гадно, но ако има починал роднина и ти човъркаш там, може много да го заболи, като му казваш:-Тя съдбата затова те е наказала така, като ти е отнела(еди кого си). Я кажи, той/тя в ръцете ти ли издъхна, или те е нямало, когато е пукнал/а?Дано и ти да умреш!...
Нещо от сорта...
Модератори, моля да ми публикувате коментара, тъй като в случея, този гадняр си го заслужава(този, дето тормози автора)!
Мъж на 21 съм.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 589b9fee53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Хаха, идеята на Н1 за гаден номер е добра :D

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 517d1f3d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първият вариант зависи изцяло от това дали си му отвръщал на обидите с обиди. Ако да, то тогава съдът може да не предприеме никакви мерки и кел файда, че въобще си се пробвал.

Доколкото чета обаче, обиди/клевети имат 6 месечна давност. Тоест ако от много време не си му обръщал внимание по никакъв начин, мисля че няма как да използва такава защита.

Не може да използва оправданието "хакнаха ме". Много, много трудно може да го докаже, докато за съда е изключително лесно обратното: пуска съдебен иск до ФБ да предостави IP адреси свързани с даден акаунт, после като ги получи пък се обръща към съответния интернет доставчик да им даде име и адрес, и те така. Съмнявам се лекето да е достатъчно умно да се е сетило да ползва VPN-и, но кой знае.

Запиши го на телефона си, как те дразни на публично място. Извади си удостоверение от психолог, че е налице психически тормоз от действията му - че си унизен и емоционално афектиран. Събери колкото се може повече доказателства от ФБ, нека приятелите ти помогнат с това и отивай и пускай жалба - за публично нанесена обида, клевети и психически тормоз. Ще е хубаво да се допиташ до някой запознат с право дали си събрал достатъчно доказателства, обаче.

Лекето е пълнолетно, ще бъде съден с цялата тежест на закона. Не мисля, че възрастта му смекчава обстоятелствата, особено при положение че го прави това от ДВЕ ГОДИНИ, както пишеш. Даже мисля, че ще бъде наказан и то жестоко, ей така - да му бъде за урок.

Средната стойност на обезщетенията при обиди/клевети/психически тормоз е в размер на 7000 лв. Не знам за теб, ама аз не бих отказал толкова пари. Дори 1000 лв да бяха (минималният размер), пак добре. Защото, приятелю, тези пари ще можеш да използваш като амуниции и да му го върнеш ама тъпкано. Тук вече говоря за третия вариант - унижението.

Дали ще ти изплати обезщетението или не, честно казано няма значение. Лично аз бих контраатакувал и в двата случая.
Ако не: "Един истински мъж би застанал зад думите си и понесъл последствията от тях, докато мишките се крият. Или може би мама и тате са прекалено бедни за да спасят маминото синче, кой знае? "
Ако случайно да: "Мерси за парите, много добре ми се отразиха! " И тук снимки във ФБ, я на трапеза пълна с храна и напитки, я на скъпо уиски за 100 лв, я някоя гъзарска дрешка и т. н. "Продължавай в същия дух и ме обиждай на воля - пак ще ти се случи същото. "
И в двата случая: "Най обичам някой да ми бъде като финансов роб, просто защото не знае кога да си затваря устата. "
И т. н. Мисля че горните примери са достатъчно показателни накъде бия.

И така. :) Първият вариант ми се струва най-добър, защото не само му отнемаш "играчките" с които си избива комплекси, но и печелиш от това. На такива плоски помияри като тоя, ей такива работи ги афектират повече от какъвто и да е физически бой. Няма да го понесе, гаранция, защото ще се чувства безсилен, докато ти - по-силен отвсякога.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 74c53d808c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не слушай номер 1 тва са детски истории
Отиваш до тях като е сам дали пред вход дали ще влезеш все тая и го правиш на кайма ама на кайма ти казвам бой докато мърда дали с бухалка дали с тръба дали с ръце все тая... амън от такива пишлигари за какво го търпиш? Ако се осмели пак и след като го пребиеш повтаряш процедурата и така докато спре. Ако не спре почваш да му палиш кола къща и така :) айде успех и действай стига си търпял сега е твой ред

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ade6f80853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Недей да се биеш. Знаеш много добре, че вашата вражда е от години, а на някои -от 22, че и повече. Пусни с жалба в полицията. Тия дни четох за убийството на 2 възрастни заради безкрайна вражда със съседите. Може да тормозят и твои близки, не се знае кого ще набарат. Явно е тъп, но за сметка на това, много отмъстителен

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e78502961e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мен са ме биели като ученик, сега който и да ми посегне директно го съдя за телесна повреда, без да отговарям на агресията

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: cbc9796f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мисля, че най добре е жалба тормоз в полицията защото вече си пълнолетен и той също и по добре е да понесе последстията като пълнолетен и да усети колко е сложен живота, а чрез жалбата ако направи повторен тормоз и да прави други неща след като наруши заповета ще го хване полицията и ще го пратят в затвора.

Живота е много тежък когато си пълнолетен и сякаш първиш по тънак лед така, че и ти бъди много внимателен защото каквото и ти направиш се водиш напълно отговорен за своите действия и така, че по добре нека той да се опари и да понесе последствията от закона защото вече има 18 и плюс това могат да му наложат глоба и затвор.

Например на твое място аз бих бил много внимателен какво правя и бих го набил потайно.

Даже честно да ти кажа много ми се иска да се сбия с някой 14, 15 или 16 годишен за кеф защото ще е по малък от мен, обаче ако ми се случи такова нещо бих искал той да ме заплажи за да мога аз да му на нахвърля.

Но като съвет по добре бъди внимателен и можеш да се обърнеш към полицията или в краен случай го спукай от бой, но не много за да няма тежка телесна повреда, значи просто внимавай как го биеш и гледай само да го натъртиш и внимавай той да не те удари, но мисля, че първоначално трябва да потършиш полицията и ако трябва попитай баща си или майка си да ти помогнат как стават нещата с издаването на жалба.

Чао и ти желая успех и по скоро да спре.

Момче на 19 години.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f0222b842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момче,
Синът ми е малко по-голям от теб, но бих искал да имаше твоя интелект, потенциал, наблюдателност и способност за анализ.
Съветът ми като по-голям е: използвай ума си - едно неправилно действие с непредвидими последици може да застраши бъдещето ти, а времето не можеш да върнеш, за да поправиш грешка.
Очевидно е, че другият е глупав - концентрирай се върху силата на думите - могат да бъдат трайно по-разрушителни от счупени кости.
Някой ден ще бъдеш баща - ще посъветваш ли сина си същото, което баща ти те съветва (с което не съм съгласен - бих отишъл да неутрализирам аз елемента, вместо да поощрявам сина си за това, ако трябва да се стигне до животинско решение). Бъди умен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91a57311af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Този да не е влюбен в тебе? Без майтап :DDDD Държи се като обсебен от теб! Съветвам те да почнеш на всяка обида да го иронизирваш под поста или на живо в тази посока: "скъпа, съжалявам, не съм обратен, така че е време вече да преодолееш нещастастната си любов по мен и да престанеш да се държиш като ревнива, зла женичка! ", схвана, действай в този дух.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f030050dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1-Това за починалия човек не е добра идея... Нека не намесва мъртвите не е хубаво и е грехота! Моя съвет е да го причакаш докато е сам и да го набиеш няма да лежиш в затвора спокойно! И му удари телефона в земята!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b21c8e3aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добро и образовано момче си /така съдя от написаното/, имаш няколко месеца до завършването. Не се занимавай с глупости. Въпреки че всички сме налитали на бой, ако засегнат честта ни. И аз се имам за образован и интелигентен човек, но отдавна в училище разбих устата на един, който ме псуваше на майка. Но знам ли, тогава и времената бяха малко по-други. Най-много да си докараш неприятности, вече си и пълнолетен, носиш наказателна отговорност, не го забравяй.
Напълно разбираемо е, че искаш да защитиш честта си, но - търпял си го две години, изтърпи го още два-три месеца, след това ще отидеш студент в друг град и тоя ще те забрави, както и ти него. А той вероятно ще стане наркодилър или дребен престъпник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker