Влюбена ли съм или просто го харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена ли съм или просто го харесвам
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1172 пъти
Здравейте, на 11 години съм и харесвам едно момче. Предполагам половината от четящите вече написаха хейтърски коментари от типа, че съм малка, но моля ви ако не сте го направили не го правете. Знам, че не съм голяма и, че няма за първи път да съм влюбена(ако въобще сега съм), но идкам съвет от някой горе-долу на моята възраст за предпочитане малко по-голям. Та започвам. Преди около две години за първи път започнах да си пиша с едно момче. Той е от класът ми и преди дори не сме си говорили, но един ден той ми писа и аз му отговорих. Сигурно седмица по-късно разбрах, че го харесвам, но все пак не обърнах голямо внимание. Когато се върнахме на училище той искаше да играем заедно в час по ФВС, да съм с него най-добрият му приятел и още две момичета, сядаше до мен за обяд и честно да си призная реших, че ме харесва. Всеки момент в който си говорихме ми беше приятно и постоянно го правехме. Мина около 6 месеца когато излязохме в извънредна ситуация и започнахме да си пишем. Майка му я е страх доста от корона вирус и те се пренесоха в един от курортите близо до Бургас, защото там няма толкова много хора. Тогава също почина баща ми. Той знаеше и ми се обаждаше редовно. Мина време около година и отношенията ни замряха. Започнах да му пиша, а той метеше, но не ми отговаряше. Реших да го оставя, но за бога постоянно мисля за него. Моя близка приятелка знаеше и постоянно ми говореше лошите му черти. Едва ли не за да не го харесвам, но не проработи. Всеки път когато той направеше нещо което аз далеч не удобрявам някак когато той го правеше беше толкова сладко. Исках да си говорим и той също го искаше, защото от време на време ми звънеше, но аз исках да разбера харесва ли ме. Започна да се държи така сякаш ме. Пишеше ми. Искаше да си говорим. Извиняваше ми се когато не е можел. Събрах това с нещата които правеше когато бяхме на училище и реших че ме харесва затова му написах, че аз го харесвам, а той ми написа ,,нищо случва се” и започна да ми казва кое момиче той харесв и защо. Стана ми доста гадно и сега незнам какво да правя. Минаха няколко дни и ,,уж” спрях да го харесвам, но после когато си преглеждах плана по История видях, че не съм писала почти нищо освен някоко пъти името му и много сърчица, а кълна се не помня да съм го правила. Няма някой който да ми крои номера вкъщи защото имам братя, а мама не ми рови по нещата. Постоянно си мисля за него. Според вас луда ли съм. Пак ви моля не ме хейтвайте. Не съм зубарка, но не съм и от момичетата със ,,здрав пубертет” играя с племеницата си която е на две и е досадна, но я обичам к си играя с нея. Помагам на мама вкъщи и си уча уроците. Не съм от тези които се чудат какво да правят. Ако има някой с подобна история и повече опит моля ви кажете ми какво мислите. Благодря ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: c1b7d1d62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Съвет!
Започни да играеш игри на компютъра на като всички деца днешно време или се занимавай с гримиране защото вече всички така правят.

Момче на 19

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b5f1c44a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей ! Според мен не трябва много да ти пука за такива момчета. Щом е бил толкова добър и мил с теб, няма смисъл сега да ти отговаря по такъв глупав начин. Би било окей да напише нещо от сорта на ,,извинявай, но аз не споделям същите чувства'' или просто нещо по-леко...не ти трябва да си влюбена в такъв тип момчета! Ще намериш точният човек!
момиче 13 г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker