Какво да направя? Към всички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя? Към всички
преди: 3 години, 24 дни, прочетена 1552 пъти
Здравейте, пише ви момче на 18. За да не ви бавя-накратко. Имам най-добра приятелка, която харесвам от много време. Тя знае, разбираме се чудесно и правим всичко което едни гаджета биха, просто не сме/по нейно желание/. Наскоро разбрах, че е имала нещо с ной друг приятел за една вечер/до секс не се е стигнало/. Не го харесва, нито нищо но това е положението, било е импулсивно. Кажете ми как да постъпя, защото не спирам да мисля за това, умирам вътрешно всяка една секунда, а е невзъможно да спра контакта си с нея, който обапе пак води до това да се сещам какво е ставало между нея и другия пич. Посъветвайте ме нещо, че си е%@$

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 24 дни
hash: 180746aaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Като жена ти го казвам- мацката иска да си вее байряка демек иска да си правите каквото си правите,тя да може да си го прави същото и с други , без да има връзки, отношения, драми. Ти може да я обичаш,но тя щом не иска връзка очевидно, ти не можеш да я насилиш. Или приемаш,че сте в случая приятели с привилегии ,или се оттегляш и спираш контакт с нея. Така като чета какво казваш,тя иска да е свободна и дори да се съгласи да имате връзка,тя пак ще си прави уводолствието с други момчета и ти ще си наранен.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 36e945dc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз съм в същото положение и обичам най добрата си приятелка повече от приятелка и тя знае, че я обичам и даже една поема специялно за нея написах и ми каза, че е мило и много красиво и харесва поемата ми и, че ставам за поет, но лошото е, че е несподелена любов, тя не иска да сме гаждета, а това момиче е само една година по малка от мен на 18, а аз съм на 19 години момче.
Когато стана това което не исках аз се натъжих, но не съм плакал, обаче в себеси задържах тъгата, че тя не иска да е с мене, но чуството беше гадно, ама не такова, че да ми се плаче просто ми беше много гадно и тъжно.
Тя била казала на сетра ми, че съм бил чувствителен и аз разбрах, че на нея също и било гадно от това как аз се чувствам зле заради това, че тя няма да отвърне на чувствата ми, а аз я обичам, на нея също и било някак си кофузно като ме види и чувсвала срам от факта заради това, че се чувствам зле, но какво да си нопрови при несподелена любов?
Може би само трябва да имам търпение и да чакам докато ме пожелае?
Но не бива просто да чакам, но важното е да имам търпение, иначе знам, че някой път тя ще си промени решението си и ще ме пожелае защото понякога така става, че като харесваш някое момиче, но тя не те харесва силно колкото ти нея се случва онзи момент когато вече нямаш същите чуства към нея, но тя пък запозва да те харесва.

Впрочем аз започнах да ходя на фитнес и тренирам и даже имам голямо желание и няма да се откажа да тренирам и ще постигна желания резултат от тренировките и знам, че тялото ми ще се оформи и ще стана силен и готин и тогава може и да ме хареса повече, но всеоще не съм се очаял и няма да се предам, но дори да не стане нещо между нас пак няма да се предам и ще подължа напред и ще да си намеря друга което ще ме хареса такъв какъвто съм, а аз съм добро симпатично момче си мисля, че тя испуска шанса си да бъде с добро и умно момче като мене.
Не харесвам когато момичетата избират грешните момчета, а избират неправилните и после се оплакват от нас момчетата, че сме били гадняри, но това си е лично тах проблем защото избират неправилните момчета и съжаляват, че са изпуснали възможноста си да бъдат с точното момче.

Но ще ти дам съвет да не се отказваш и да продължаваш само напред. И ако нищо не стане между вас просто знай, че някога ще си намериш момиче което ще те хареса.

Впрочем аз никога съм нямал гадже и не знам какво е чувството да имаш, но аз знам, че любовта в живота ми ще дойде.

ЧАО

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker