Какво да правя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя??
преди: 3 години, 22 дни, прочетена 1017 пъти
Момче на почти 15 съм, по миналата седмица нашите докато бляха на работа от скука рових в един шкаф в хола, дето държат разни документи снимки, от колите резервните ключове, такива работи и видях една флашка. От любопитство я включих в лаптопа, на нея само два клипа има от по половин час , да речем. И на двата е снимана майка ми, на втория в началото на записа и дата има от 2002ра година е, то е още преди аз да се родя, била е тогава на 25,6. Неудобно ми да е пиша ама на първия са я снимали в някаква гора как се съблича съвсем голаи се пипа на втория в една стая, секс. Тоя дето е снимал на 100 процента не е баща ми, лицето му не се вижда ама по гласа дето и казва как да застане и какво да прави съм сигурен. Флашката я върнах на място, съжелявам че я пипах ама вече десет дена не мога да погледна нашите в очите, а майка ми пък съвсем. Да кажа, че нашите са страшно свестни, разбираме се дето се вика половин година тон не са ми повишили да не говорим за друго, ама сега като стане някакъв разговор или ме пита нещо майка ми само ми изниква в главата как се е разкрачила с усмивка и как оня я … просто блокирам. А и се чудя дали баща ми знае тая флашка не беше нещо скрита, той там си държи и часовниците, просто няма начин да не я е виждал. Те усещат че нещо има, минавам с номера че съм уморен понеже тренирам три пъти седмично в младежкия отбор, ама това няма как да продължи. Не че съм намразил майка ми или нещо такова, ама не приемам че се снимала така, то просто никакви задръжки само като се сетя и изключвам. Кажете как да се оправя в тая ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 22 дни
hash: d811a809b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Момче, моят съвет е да си замълчиш и изобщо да забравиш за това, което си видял. Първо, чужди вещи не се бутат. Сигурна съм, че на теб не би ти било приятно да ти ровят в личните неща. Второ, родителите ти са зрели хора, нормално е да правят секс. С твоето признание пред тях само ще влошиш положението и ще създадеш един неловък момент, който ще помниш цял живот, но и те няма да могат да забравят срама.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: ca7b7ebc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Признай си и после ни кажи какво е станало

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 288c75e798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Предполагам ,че мечтаеш и ти да правиш секс .Нали се сещаш ,че за в бъдеще ще си позволяваш някои волности .Приятно ли ще ти бъде ,родителите ти да ги гледат тези неща и да ти се врат в личното пространство ? Не ,нали ? Последното го разбра по трудния начин .Направи си правилните изводи си ги ползвай със здраве .
Друг е въпросът , че човек трябва добре да прецени как да се снима и кой да знае за тези материали . Баща ти ,със сигурност знае какво има във флашката . Не задълбавай , а си остави засрамването само за себе си. .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: df63f67dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Такива неща не се държат на общодостъпни места, за което нямаш вина. Това, че си видял майка си в такава светлина не е красиво, но в никакъв случай не е повод да я съдиш - била е млада, лудувала е... След като ги пази, значи има сантимент към момента, може и към мъжа, който я е снимал. А има и жени, на които им допада да се гледат отстрани. В тази връзка, почти сигурно баща ти е наясно иначе флашката не би стояла в шкаф, който ползва всеки ден, приеми че не е изключено и да си ги пускат двамата, когато теб те няма. Не прекрачвай границата на тази част от живота на вашите, тя си е само тяхна и място в нея нямаш. Както са писали горе, забравяш за видяното и не повдигаш въпроса, Още си - да кажем - малък, след няколко години ще си наясно, че не си имал повод за такова отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: e9a4086b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Баща ти знае за флашката. Няма нищо лошо в това, че си я намерил - така можеш да разбереш, че родителите ти са хора точно както и ти, и че и те са правили куп простотии и имат още да наваксват. Не чакай да станеш на тяхната възраст, за да погледнеш назад и да ги разбереш, ами тейквай хийд още сега :) Гарантирам ти, че ще ги надминеш в тази насока - има някакъв прогрес в поколенията ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 20 дни
hash: aa6ee37d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз я пуснах темата, благодаря ви за отговорите. Не съм и мислил да им казвам на нашите просто ми е страшно неудобно в тяхно присъствие а няма как да забравя какво гледах. Пък това дето сте писали че можело заедно да си ги пускат и да гледат как друг мъж прави майка ми на долна…….. хич не го и разбирам А имам и по малък с 2 години брат не съм му казвал и няма и да му кажа ама, ако и тои я намери тая флашка не знам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker