Нямам приятели, и не знам как да си намеря. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели, и не знам как да си намеря.
преди: 3 години, 24 дни, прочетена 1268 пъти
На 15 години съм, момиче. Имах най-добра приятелка, скарахме се и вече не си говорим. Въпроса е че ние бяхме 24/7 часа заедно, буквално. Постоянно бяхме заедно и правихме всичко заедно. Излизахме с други хора заедно, но дори тогава не бяха много. Сега от както вече не сме приятелки, нито аз, нито тя имаме някакъв социален добър живот. Няма как да се оправим, няма да бъдат нещата отново по този начин както седяха, не искам и да стават така, било ни е писано да се случи. Както и да е. Сега не знам, как да продължа напред, как да отида да саздам едно качествено приятелство. Имам много познати, но тях просто не мога да го възприема като истински приятели, не обичам големите групички. Искам един истински приятел с когото да правим всичко заедно, така съм свикнала и това ми харесва. Това търся, само че не знам как да го намеря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 23 дни
hash: ce6ed4d0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ми пробвай да се срещнеш с приятелката си и се сдобрете, на 15 години не виждам за какво можете да се скарате, че да не си говорите повече. Сигурно е нещо смехотворно и незначително, което ако споделиш ще умрем от смях че може да е причина за прекратяване на едно силно приятелство. Иначе можеш да се запишеш на танци, някакви курсове, изобщо да ходиш на места където има хора с твоите интереси и да бъдеш по-общителна, да не чакаш винаги да те питат за нещо че да си отвориш устата.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: d1d0d367ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей!

Ще предположа, че ще срещнеш още много хора в близкото бъдеще! Когато бях на 15 също бях леко затворена, не успявах да открия общ език с никого и ми беше наистина трудно. Ако средата ти в училище е приятна, комуникирай с хора от други класове? Запиши се на нещо? В общи линии аз просто правих нещата, които обичам и с времето се запознах с някои страхотни хора, с които поддържам контакти до днес. Просто не се предавай, сигурно и другите се притесняват и чувстват самотни понякога

Относно приятелката - прекрасно е, че си лоялна и наистина съжалявам да чуя че така са се получили нещата. Естествено, ще срещнеш нови, по-добри и пасващи си с теб хора, но ако има начин да направите компромис, възползвай се и не губи приятелството! Каквото и да решиш, горе главата! Само не се натъжавай излишно, помагай на другите, обичай себе си и съм убедена, че правилните приятели ще дойдат.

Късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 62d115bc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! И аз съм в подобна ситуация. С малката разлика, че аз имах двама приятели, с които винаги излизахме заедно, споделяхме си всичко и като цяло ми беше доста приятно в тяхната компания. Бяхме си супер близки още от 3 клас (сега съм 9), но напоследък много се променихме по характери и миналия месец решихме да прекратим взаимоотношения. От тогава се опитвам да си намеря нова компания, но сформирането на нови приятелства ми се струва невъзможно. Може би е защото не ми се е налагало от години и съм забравил самия процес. Много е кофти, искаше ми се е не съм в такава сигуация, ноо съдба.... :/
Ако имаш нужда да споделиш нещо друго или просто да поговориш с някого можеш да ми пишеш на имейла: radoslavbonev5@gmail. com, аз ще те изслушам.
Дано се оправят нещата. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 2d249841dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Бях в същата ситуация, опитай се да си намериш приятели в социалните мрежи, там е по-лесно и търси хора от твоят град и така, може да отидеш в парка и да се запознаеш с някои там, веднуж се живее, няма повод за притеснение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker