Тормоз и бой с клошари! Какво повече да направя??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз и бой с клошари! Какво повече да направя???
преди: 3 години, 21 дни, прочетена 1299 пъти
Мъж съм на 22, работата е такава, че от около година насам аз и съседите имаме проблеми с едни клошари, които се събират на 40-50 метра от блока на едни пейки по 5-10 човека и с часове викат, псуват, пият постоянно алкохол, след себе си мъкнат постоянно някакви песове, хвърлят боклуци навсякъде и нарушават хармонията в моя квартал! Моите съседи на думи са против тях, ама на действия ги няма никакви. Предимно са бабички и дядовци, или семейни хора на които не им се занимава или ги е страх. Няма някой такъв като мен да им се изсипем и да ги изнесем за 2 секунди.

Така, малко предистория.. Викал съм им полиция да ги проверява поне 3-4 пъти, обаче ефекта е нулев. Ако изобщо приберат някой после го пускат, защото реално не е направил нищо и същата работа си продължава на нов глас, тва са хора които нямат какво да губят и не им пука от глоби и наказания... Преди половин година ходих да говоря с тях очи в очи когато бяха все още само 3-4ма и това не им беше сборния пункт на кварталните клошари, обясних им че пречат и че тук има малки деца, на тях обаче въобще не им пука, напсуваха ме, даже единия тръгна да ми вади нож и ми каза да се разкарам полупиян, аз естествено се обърнах и си тръгнах с нагласата че нещата няма да останат така. Известно време след това да не изглежда толкова очевидно този същия с ножа го причаках с маска на главата и му разбих носа, доста стабилно си го бих да си знае. Не знае че съм аз, така го изиграх че все едно просто съм някакъв идиот и съм го пребил за кеф без причина на улицата, и походка и всичко си промених, работата беше изпипана :D. Те не знаят, че съм аз тъй като редовно ги засичам когато излизам и не ми правят никакъв проблем, ако знаеха едва ли щяха да се колебаят да ми скочат всичките.

Та с тези хора не знам вече как да процедирам, времето се затопля и тези утайки пак се навъждат пред блока, хвърлят бутилки, чупят, блъскат, псуват, даже наскоро бяха нападнали един човек да го бият (допускам че може да е друг клошар, те редовно се бият помежду си когато са пияни), ама той избяга. Ако мине някое детенце което отива на училище му говорят някакви глупости, може и да го оберат даже. Аз съм стигнал до извода, че полицията не може да помогне с нищо, прибира ги само ако са супер пияни и после ги пуска. Вече почвам да си мисля, че трябва да събера 5-6 аверчета от квартала и да ги изнесем, ама пък после ще си имаме проблеми ако случайно ни разпознаят (особено мен лесно), наскоро пак се карах с тези клошари, ако пак нападна някой с маска (както съм имал мисли и желание десетки пъти) и го пребия едва ли ще са толкова тъпи да не се досетят втори път. Единствено се сещам ние да започнем да се събираме там всеки ден и да им пречим да се събират те, с надеждата че ще си намерят ново място. Обаче ние не сме някакви безделници като тях да стоим по цял ден на пейките пред блока, имаме си ангажименти и работа и не можем да си позволим да се занимаваме с такива простотии. Как бихте действали с такива хора, ако искате да ги разкарате от квартала си? Не мисля че може да стане по друг начин, различен от това да се изсипем там с маски, палки и да ги натрошим някоя вечер. Агресивни са и не може да се говори с тях нормално, какво остава да им се обяснява че пречат и трябва да се махнат. Иначе не са нищо особено, но са агресивни като са много и повечето са въоръжени със ножове, ако една вечер ги нападнем предполагам че ще се разбягат и няма да се стигне до бой, но знам ли.. може пък и да тръгнат да ни скачат, все пак са пияни и агресивни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 21 дни
hash: 5f1b58be5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Навсякъде има подобни места, където се събират клошари, истината е, ще нищо не може да се направи. Полицията най много да ги разгони или прибере врменно и после пак същото. Не бих ти препоръчал физическа саморазправа, защото един счупен нос е средна телесна повреда и може да ти донесе ефективна присъда. Единственото, което може да има ефект е, ако се демонтират пейки и се изхвърлят кашони и столове, тоест да им се разруши хабитата.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: df807f7ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Пребийте ги!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: ffe53e3f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто махнете пейките?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: e7cf291dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Проблемът ще се реши много лесно. Премахват се пейките. След това тези ще си намерят друго място.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 874885069d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на гарата ги намирам такива. Пият псуват средни пръсти развяват, абе неприлична картина. Някои от клошарите искаха пари от мен. Но не им давам. За мен това са жалки хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker