Боли, ужасно боли... това любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Боли, ужасно боли... това любов ли е?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2753 пъти
Здравейте! В момента се боря със себе си, по-точно със сърцето си, което не иска да разбере.

На 15 години съм и преди 3 години не знаех какво е да обичаш някое момче толкова много и да копнееш за него.

Той е на 16 години, но живее в друг град :( Виждаме се само ваканциите, а може би само лятната ваканция. Не сме си говорили много, само сме си писали и аз му признах всичко. Тогава той каза, че няма да се получат нещата и т.н. Мислех го за абсолютен глупак, гадняр и всичко останало. Не го бях познавала много добре. Мислех си, че се прави, че не ме вижда, че нарочно не ме поздравява.. но не е било така. И точно когато си казах, че вече съм на път да го забравя, отново се появи пред мен.

Говорихме си, обяснихме си някои недоразумения, говорихме за всичко, беше толкова мил и прекрасен. И не исках да питам кога се връща в града си.. той каза: ''Утре''!

Защо ден преди да замине, идва връща старите чувства в мен и ме кара да променя мнението си за него. Толкова се е променил, обичам го все повече. Няма представа какво ми е сега.. Казах, че скоро може да не се видим, аз не се сдържах и го прегърнах! Беше поне 1 мин. не исках да го пускам никога.. Можех да остана така завинаги.

Сега ме боли много, многоо... той си заминава, аз не мога да направя нищо. Не съм предполагала, че мога да го обичам така. Сега като чуя някоя тъжна песен и ми се реве направо. Правилно ми каза, че любовта от разстояние, не е любов. Но аз не искам и не мога да го приема..
Защо, защоооо... ще ми е много трудно да забравя. Не искам никой, искам него.

Не ме критикувайте, достатъчно ми е гадно, исках да споделя просто.. Съвета ще е да забравя, да може би, но няма да е сега.. :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0d15beb21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като ти е казал че не те обича не му се натискай! Не е достоен за теб!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 005a50301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дам, няма да го забравиш. Не и сега.. но ще го забравиш... времето ще ти покаже както винаги! До тогава ще си страдаш.. напълно те разбирам, знам кво е.. ама няма начин някой да ти помогне... и сама не можеш да си помогнеш.. само времето ще те излекува колкото и кофти да звучи : )след като мине известно време... 1, 2, 3 или повече години, ще се огледаш за друго момче : )

Недей само да ставаш някакво сърдито и нацупено момиче.. щото след време ще се чудиш къде ти е бил акълът да постъпваш така... Това ти го казвам от личен опит... бях на 14 когато се случи с мен.. обичах го.. не знам 3-4 години.. и си страдах по него.. после извднъж разбрах колко тъпа съм била да гледам той как си живее а аз да живея, плачейки за него.. все пак това са ти най-хубавите години.. после на 17 срещнах друго момче.. после на 18 още едно което мога да ти кажа беше още по голяма любов... не се отчайвай или разочаровай.. не виждаш кусорите му, защото го искаш... смяташ го за идеален, но не е! Сигурна съм, че ако го получиш, бързо ще се разочароваш.. не го познаваш, колкото и да мислиш, че е така!

Но нали за това казват, че любовта е сляпа... Вдигни глава горе, усмихни се и ще видиш колко други момчета има, знам че е трудно при условие, че искаш точно него... Ще мине време и ще ме разбереш : )) Аз лично вече съм на 20 и да ти кажа ли времето минава и всичко се забравя... факт е че няма идеални мъже... Ти просто можеш да си живееш живота, не се обричай на някой си, защото не го заслужава!!!

RONCHO

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: beeaf38711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се притеснявай! Това ще те направи по - добра.. номер 2 е много права.. Щом нещо те натъжава.. то не те заслужава! Всичко ще си оправи просто ще мине време..! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42dab9ddad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай се да бъдеш силна! Времето наистина лекува!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 51b08b5ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И според мен времето лекува но е бавно и мъчително аз с години забравях гаджето ми и сега се сетих за него и вече след 4 години се срешнахме тои беше станал още по готин но аз го бях изпуснала той вече не искаше да сме заедно па останах ме само приятели пак страдам но поне го виждам такаче тичай да си го вземеш!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker