Би сексуалност и родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Би сексуалност и родители
преди: 3 години, 9 дни, прочетена 1939 пъти
Здравейте на 16 съм и съм би сексуален. Родителите ми не знаят. Нашите са разведени и с баща ми не съм се виждал от няколко години виждаме се само по FaceTime. Майка ми е страшен хомофоб. И не понася такива хора. Между временно баща ми също е против тези хора. Всички хора около мен са хомофоби и не понасят такива. И не знам какво да правя сега с тях. Да не говорим че си намерих приятел с 4 години по голям от мен. До момента всичко беше виртуално но вече имаме и интимни отношения. Не смея да кажа на родителите си. А той живее на 250 километра от мен и за да го видя или аз трябва да отида или той да дойде. И следователно трябва да имам оправдания пред нашите. Които вече просто се изчерпват за да ходя аз. Да не коментираме че той ревнува от абсолютно всичко. Нямам право на приятели, нямам право на излизане. И локацията на телефона ми трябва да е включена 24/7. Междувременно той има право да излиза с всеки и да прави каквото иска. Не искам да го зарежа понеже го обичам по мой си начин... Притеснява ме всичко вече. Нашите са страшни връзкари и винаги могат да намерят някой ако пожелаят. Притеснява ме че ако нещо заподозрят ще го съдят заради това че съм непълнолетен. Но аз го обичам и не ме е карал да правя нищо насила. Винаги е било само ако аз искам. Но въпреки това в леглото след като съм казал че го искам никога не е имало милост. Винаги е бил груб в леглото и ме е ебал до последно. Колкото и да пищя си ме ебе до последно и това е. Нооо това не ми пречи и ми е кеф малко или много. Не знам какво да правя с на.е. Не знам как да се виждам с него по често. Всичко ми е тъмна Индия.

П.с
Да на 16 съм. Осъзнал съм сексуалната си ориентация и се харесвам такъв какъвто съм. Не мога да споделя на приятел за това понеже имам само 1 приятел който МРАЗИ обратните. Мислил съм си да отида на психолог за да има с кой да поговоря понеже в момента не мога да споделя с никой за това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 дни
hash: f107b53a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Две неща:
1) На родителите ти не им влиза в работата с кого си го слагаш Запомни това. Имай си личен живот с мъже/жени и не им споделяй толкова много, а и като са хомофоби само ще се изпокарате. Няма смисъл никакъв. Когато станеш пълнолетен и самостоятелен ако искаш им кажи и да се спасяват. Пази го пази за себе си, имай си ЛИЧНИ отношения. Не ми се вярва майка ти да ти споделя с кого, кога и как прави сексове.
2) Този е на 20 и щом е толкова ревнив и те ограничава, не е за теб. Пълнолетен е, а ти не. Мисли се за по-знаещ и в позиция да контролира, това са комплекси. Връзките се градят на доверие, това е обсбеване и ще си пропилееш най-яките години, за да угаждаш на някой, който съм убедена на 99%, че не ти е верен. Замисли се, струва ли си? Сигурно си хлътнал и го разбирам, но колкото по-бързо разкараш този човек от живота си, толкова по-добре за теб и след години ще си благодариш.

Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: c40793359a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля че си писал тук за 22 годишният си приятел. Аз съм на 17. Много търсих из интернет как да променя възгледите на родителите ми, все пак сме 21 век. И аз бях страшен хомофоб заради нашите. Имах чувства към едно момиче и имах едни такива фантазии и сънища с нея, но си казвах "Това е нормално. Сигурно всяко момиче прави това. А и гейове, лесбийки или каквито са там глупости не съществуват. Те са просто психично болни и искат внимание.", но се образовах. И лека полека осъзнах че съм би.

Един път аз глупачката реших да призная на нашите. Бях на 15 като осъзнах че не съм хетеросексуална. Разхождах се с майка ми и си говорихме за лгбт обществото. Мама все повтаряше как това е отвратително и как тези хора са болни. Аз и казвах че това са нормални неща и не можеш да избереш в кого да се влюбиш. Също и казах че и аз си падам по момичета и тя ми се навика и накрая осъзнах че няма да е безопасно да си признавам сега, затова и казах че се шегувам. Не знаех кога ще трябва да и кажа, но един път стигнах до извода "Ако го направя докато живея под един покрив с тях ще остана бездомна, ама ако го направя като се преместя ще имам покрив над главата." и до сега мисля така.

Извод: Признай си че си би, когато се изместиш. А за този твой "приятел", лека полека се отдалечи от него. И моите приятели са хомофоби(абе всеки който познавам на живо е хомофоб без някои учители в училище които уважавам) и аз лека полека се опитвам да се отдалеча от тях. И без това сме толкова различни.

Знам че сега това не е много по темата, ама аз такъв партньор като твоя не бих искала да имам. Ако имах приятелка не бих я карала да прави такива неща. Особено в леглото, ако гаджето ми каже че не иска грубост, няма грубост. Не мисля че той те обича. Мисля че той е обсебен и те използва за секс. Една приятелка беше в такава връзка и за щастие вече е извън нея. Поговори с него и му кажи че не е честно да е ревнив и да те кара да правиш всичко това, докато той може да си прави каквото си поиска.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 5cc2a7f314
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мисля, че в момента родителите ти не са най - големият проблем. Приятелят ти звучи като много обсебващ и контролиращ човек, а ти си на 16, в момента е важно да имаш здравословна връзка, ако останеш с токсичен човек вероятно ще се травмираш и после по - трудно ще намериш любов.
Колкото за родителите - хомофоби, не им казвай и опитай да си намериш приятел от своя град, за да е по - лесно да прикриваш връзката си. Когато станеш пълнолетен и си имаш свой дом или живееш в друг град/чужбина, тогава вече ще можеш да правиш каквото искаш, засега го карай по - инкогнито. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: e0b6bafd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 3

Според това което казва е имал 5-6 връзки преди време и то пак от разстояние и всички са му изневерили. Поради тази причина предпочита да държи хората до себе си по искъсо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 93562947f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен изчакай да се изнесеш и да си финансово независим преди да им кажеш - така няма да имат кой знае колко опции да ти повлияят, даже обратното - или те приемат, или ще те загубят. Родителите нямат право да определят сексуалността ти, а това, че твоите са хомофоби, не говори добре за тях. До тогава - защо не се правите на мъже приятели просто?
Нямам против ориентацията ти, но сигурен ли си, че това е правилният мъж? Звучи болестно ревнив. Не е нормално това с локацията и забраните да излизаш с всички освен с него...

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fe011a9bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Приятелю виж сега: И моя баща е хомофоб. Но майка ми е либерална към обратните, брат й е такъв (Вуйчо ми) Аз също толерирам различните, дори имам приятел, който отдавна е гей. Аз имам приятелки, но повечето не искат връзка с мен, защото разбраха, че един от роднините е с обратна резба. Това не е трябвало да ги тревожи толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker