Искаш да бъдеш с мен ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искаш да бъдеш с мен ...?
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 3103 пъти
Слушали ли сте песента на Мишо Шамара и Антибиотика - Искаш да бъдеш с мен ...? Е при мен е точно така както се пее в песнта.. смисъл има едно момче с което ходихме известно време .. преди да тръгна с него знаех в какво ще се забъркам защото той и приятелите му се занимават с дрога и т.н. ..бяхме заедно 2 месеца и свикнах с него ужасно много и той с мен също.. Не ми пукаше какъв е и с какво се занимава защото се държеше добре с мен.. с приятелките ми ..не се карахме.. изобщо всичко беше 6 ..имали сме само един спор и той беше ужасно глупав.. защото докато го нямаше една вечер бях излезнала с едни негови приятели и най-добрата ми пр-ка.. сметнах просто че е по добре да съм с тях отколкото с някой друг и после да тръгнат някви тъпи слухове но и това не се оказа добре..

Kакто и да е разбрахме се да не излизам повече с този негов пр той докато не е в града.. няма да обяснявам защо не искаше да излизам с него защото романа ще стане още по дълъг.. както и да е .. сега скъсахме..

Преди 1-2 седмици ми праща смс в които казва че съм единственото момиче в живота му и иска да е винаги с мен... а преди няколко дни ми казва че не съм за него и нямало да се получи .. говорих с приятелки защото нищо не разбрах и ми минаха някои неща през акъла защо сега ми казва така но исках да го чуя и от някои др.. както и стана ..

Приятелките ми също ми казаха че може би ми го казва защото има нещо в което не иска да ме забърква а аз исках да знам всичко за да не стане така някой ден някой да ми звънне и да ми каже че пр ми е еди къде си пребит и аз да не знам ...имаше неща който умишлено неискаше да знам и не ми ги казваше.. за тия неща ми каза че е по добре да не ги знам за да не се забърквам и каквото трябвало всичко ми казвал.. ок обаче аз настоявах да знам и ми казаха че може би затова ми е казал че просто няма да се получи защото неискал да ме забърква.

След като скъсахме настоявах да се видим и да погворим и стана.. излезнахме .. говорихме.. каза че просто световете в който живеем били твърде различни и примерно те като се съберяли компанията им на мен ако съм била с тях нямало да ми е инт. защото аз не се забавлявам по този начин...

Питах го за смс защо въобще ми го е писал и тои каза че е така искал да е с мен обаче не искал да ми навлича проблеми.. тоя живот не бил за мен и с него съм щяла да си навлека проблеми само.. казах му че това го знаех още преди да тръгнем и щом съм била с него до сега значи съм съгласна на това... пита ме дали не ми е по хубаво без него и аз му казах че щом сега съм с него и искам да сме заедно значи не.. а тои ми отвърна че явно на него му е едно и също..

Хора незнам какво да правя искам да съм с него виждам че и той не остава по назад но каточели неискаше просто да ме разбере че не ми пука и че е важен за мен.. незнам какво да правя .. сега си останахме приятели което пак е нещо но искам да съм с негоо ...!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 7f91eaa530
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила стой далеч от тези неща, има много момчета знам какво е да обичаш силно... но за твое добро е. УСПЕХ:)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 422b2cad3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По добре остави нещата така както са. Продължа напред и забрави за него. Няма смисъл да си разваляш живота.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 89130536b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако той наистина те обича, ще се откаже от дрогата и от приятелите му, които му носят само зло и ще бъде с теб, а ако не те обича просто всичко това го е правил нарочно, за да те завлече към лошото. Накрал те е да се влюбиш и да тръгнеш по лош път. Ти сама прецени кое от двете е..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker