Ранна криза на средната възраст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ранна криза на средната възраст
преди: 3 години, 1 ден, прочетена 1126 пъти
Здравейте! Почти на 14 съм, но все още нямам Никакви приятели. Имам една най-добра приятелка, с която бяхме нон-стоп заедно, но тя беше срамежлива и не се сприятелявахме с много деца,когато бяхме двете. Аз бях много екстровертна, когато бяхме заедно. Но след като се преместиха в друга държава, коренно се промених, вече съм социален инвалид. Не мога да водя нормален разговор без да отекча събеседника си. Преди имах чувство за хумор, но и то изчезна. Вече съм “отмит материал” и направо не знам какво да направя. Тази година ще се местим в ново жилище, а аз не искам да съм аутсайдера. Чудя се как мога да си създам нови приятелства. Когато бях малка имах много приятели, повечето, от които, създадени с едно “Здрасти! Хайде да сме приятели!” За жалост в тази възраст номерът не върви. Предстои ми да отида в ново училище и съм сигурна, че пак ще попадна на интригантска групичка, която ще разпространи слухове за мен и ще ми прави мръсни номерца. Ужасна съм във всяко социално отношение- без чувство за хумор, без интересен характер, без нищо. Толкова си мразя характера, не може ли да имам друг? Адски ми е тежко, а най-тъжното е, че съм се опитвала да водя нормални разговори, но хората са се отекчавали. Най-често аз съм главния участник, а те не проявят никакъв интерес към мен. Не знам човката ли ми е твърде голяма? Вместо да бъбря с връстници по тела, гледам сапунки и по отчаяние приличам на всеки герой. Чета простотии в бг мама и се опасявам, че съм заприличала на лелките оттам . За да си избия това от тиквата, направих телефонен номер на баба си, но тя ме позна. Толкова предсказуема ли съм станала? В някаква ранна криза на средната възраст ли съм? Турските сериали, които лятото гледах с баба, страничен ефект ли са дали? Отчаяно се нуждая от приятели. Моля, дайте съвет как мога да изляза от тази възрастова криза и да си намеря приятели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 ден
hash: 9e1079239f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Хаххаххахаха тъкмо започва да те тресе пубертета, а ти вече в криза на средната възраст искаш да скачаш :))))

 
  ...
преди: 3 години, 18 часа
hash: e7dc2e6b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   На 14 години и вече започва да си мисли,че влиза в криза да средната възраст.
Какви са тези глупости които ги пишеш бе момиченце?
В криза на средната вързаст ми дрънкаш тука,та ти дори нямаш 18 години и вече се филмираш,а за да имаш криза на средната възраст трябва да си поне на 45 или 55 години,а ти си още зависимо от родителите си малко непълнолетно момиченце.

Аз съм на 19 години момче и аз и моите набори като бяхме на тези години нигога не сме мислели по този начин!
И това е просто трагично какво поколение с деградирали мозъци се раждат и наистина тези социални мрежи и западна пропаганда съм се обедил,че много лошо вияние на децата днешно време,че даже от толкова много гледате на всичките тези глупости в интернет авсолютно сте си промили мозъците като следвате някаква попаганда из интернет ,че за нещо което стане модно и вече започвате да копирате и ви влиае подсъзнателно.

Ти си само 14 години бе момиченце! Каква ти криза не средната възраст си измисляш? Абе как въобще всички се толкова глупави?
Ти си на 14,а не на 50.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e72abba370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, проблемът ми е много сериозен! Ти не знаеш какво е да си само на 13 и 11 месеца и вече да си с във възрастовата криза на средната възраст! Така че се отнасяй с уважение към проблема ми!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d5072f055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малко късно, ама все пак реших да пиша....
Като гледам всички отгоре с насмешка са ти отговорили. Затова аз реших да остана сериозна и да се поставя на твоето място. Аз знам какво е да си аутсайдер. Но ти отиваш в друго училище. Никой не те познава или поне много малко хора. Опитай се да се представиш по възможно най-добрия начин и още на първия ден да се запознаеш с всички. Това че гледаш сапунки и четеш форуми не значи че е нещо лошо. И хората около теб те познават. Не си предсказуема.
И информирай се повече преди да пишеш за да не стават такива неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker