Добротата наистина ли краси човека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Добротата наистина ли краси човека
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1127 пъти
Здравейте искам да попитам хората във този сайт добротата наистина ли краси човека бъдете честни споделете мнението си във коментарите.Според мен добротата краси човека но не до таково високо ниво както биха казали хората дори когато,влизам във инстаграм лайфове и видя някое момиче което е дебело или не красиво излизам от лайфа изобщо не ми идва на ума да мисля дали тя е добра или не е мога да споделя че външния вид повече краси човека от добротата но може би повечето хора няма да си го признаят и ще казват че външния вид не прави човека а сърцето прави човека за да изглеждат невинни и културни във очите на хората а вие как мислите моля бъдете честни добротата наистина ли краси човека или по-скоро външния вид краси човека.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 08bb62a89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Няма какво да се лъжем, всички преценяваме хората повърхностно, по външната красота. Не съм срещала хора, които реално оценяват по-високо добротата от външния вид, да на думи-със сигурност, но като съм наблюдавала поведението им - точно обратното. А колко клишета има относно това, не искам и да се замислям. Първото ни впечатление за даден човек е именно на база външен вид. Случва се нерядко да се респектираме от хора - успешни, красиви, известни, с добро социално положение. За мен няма грозни хора - има хора просто, които нехаят за външния си вид, по-неподдържани. Днес всеки може да е красив, стига да има пари. Ако разгледаш снимки на плеймейтки/певици/моделки преди да са станали известни, ще видиш, че много от тях са били доста непривлекателни, но днес изглеждат много добре, голяма част от тях са неузнаваеми, и това е благодарение на скъпите интервенции, на които са се подлагали. Има и друг момент, когато човек може да има здравословни проблеми и заради това да не може да отслабне и ще е много нехуманно, да критикуваме визията на такъв човек. Всички е строго индивидуално и относително.
Но за съжаление, така сме остроени, че винаги красотата ни привлича, тя ни прави впечатление, създава у нас приятни чувства и желание за по-нататъшен контакт... Вече качества като интелект, доброта, ценностна система, тепърва ще ни показват дали този човек си "струва" и дали е толкова красив вътрешно, колкото и външно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d48af57634
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Външният вид е всичко. Това е. Няма какво да се лъжем.

Е, разбира се когато говорим за вземане на жена или мъж, то става дума и за други качества. Ако една мацка не е качествена дори 10 от 10 да е... Няма да я взема. Ако пък е готин човек и е 7 от 10 - веднага я вземам.

Мъж на 27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker