Пречупвам се, помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пречупвам се, помогнете ми
преди: 3 години, 1 ден, прочетена 1454 пъти
Здравейте, аз съм момиче и искам помощ от вас!
Последните месеци от живота ми минават ужасно, моята 2021 започна отвратително…Родителите ми се разделиха, откриха рак на кучето ми, изгубих много добра приятелка като я замених с нова което беше ОГРОМНА грешка, момчето което харесвам от 6 месеца ми дава напразни надежди а аз наистина го харесвам!
Какво да правя, всичко върви надолу всякаш пропадам в яма от която няма измъкване…всякаш вече съм в нея, но съм толкова надолу че не мога да видя и лъч светлина или надежда! Искам съвет, новата ми приятелка се държи ужасно! Опитва се да ме нанипулира и използва всеки шанс да ме изложи пред други хора, заменя ме с друго момиче пред очите ми и нарочно ме игнорира също не мога да и споделя нищо защото после го исползва срещу мен…
На всичкото отхоре постоянно виждам еднакви и кръгли числа като 11:11,22:22, 00:00, 17:00, 10:00 и такива! Някой може ли да ми обясни на какво се дължи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 13 часа
hash: 2f96fa2a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Това, че виждаш кръгли и съвпадащи си числа е хубаво, те ти подсказват как да действаш. Виж в интернет какво означават, четох скоро някъде за тях. Иначе веднага се раздели с така наречената ти приятелка. Която е всъщност твоя неприятелка. За другите неща... такъв е животът, не можем да го контролираме. Но ти си млада и здрава, добра и умна и след бурята винаги изгравя слънце. Изчакай още малко и слънцето ще изгрее и за теб. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f5daf8a901
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Гледай - 13 Reasons Why, тогава ще разбереш какво да правиш и също, след време ще осъзнаеш, че тези работи - кой харесваш, приятелкатати и.т. не са важни ама хич!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf1b57e60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази не ти е приятелка и най-добре я зарежи нцяло. Намери нещо, което обичаш да правиш. Много е гадно когато родителите се разделят, все едно целият ти свят и всичко в което си се опирал рухва. Знам какво е. Но имаш двама здрави родители, които може би разделени ще бъдат по-щастливи ( с моите така стана, сега даже се държат много приятелски и добронамерено един към друг). Да, не е едно семейството както преди. Но им се радвай, общувай с тях, ако щеш и за "приятелката си" им сподели. Дай им шанс да намерят щастието си. Това е по-добре отколкото да си свидетел на скандали и драми. Идва лято, цветята цъфтят, птичките пеят. Просто излез навън и погледни всичко това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 88bad7fccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Виж съжалявам за кучето ти, както и за раздялата на родителите. Също наистина съжалявам за това, че си изгубила твоя приятелка както и да е мисля, че първо трябва да разкараш тази твоя приятелка, която даже не ти е такава а просто някакъв познат, както се вика по-добре сам отколкото да си бъкан със приятели егоисти и лицемери мисля, че трябва да си намериш нещо с което да спреш да мислиш за проблемите си като четене на книги, гледане на филми, спорт, играене на игри. Това със еднаквите и кръглите числа може да е някакво съвпадение, но нищо не мога да ти кажа честно да си призная и на мен ми се случва доста да видя такива числа но нищо не мога да кажа за това.

Успех!

М. 14г.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 38118fcbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, ноща е най-черна точно преди изгрев! Скоро, много скоро всичко ще тръгне в правилната посока, стига да не се оставиш на болката и депресията.
Колкото до тъй нар. ти приятелка, ами защо си губиш времето и нервите с хора като нея? ! По-добре сама, отколкото зле придружена!!! С времето ще се научиш да цениш истинските приятели, а от останалите, просто нямаш нужда. Спри изобщо да контактуваш с това момиче, след като вместо радост отношения ви ти причиняват дискомфорт. Защо го правиш? За да се води, че имаш приятелка? Глупаво е. Не само не можеш да разчиташ на нея за подкрепа, а дори не знаеш кога ще ти забие нож в гърба. Тогава защо ти е такъв човек в живота ти?
А за другото, много ти съчувствам, но това е животът! Не е само щастие, любов и цветя. Важното е, че следноща идва нов ден.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 79c0d9c5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Радвай се,че ти си жива и здрава и си живей живота!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker