Лош човек ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лош човек ли съм ?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1152 пъти
Здравейте,пише ви 19 годишно отчаяно момиче! Нямам никакви приятели! Имам само 3 и не знам как постъпвам с тях! - лошо или добре? От няколко години сме приятелки,не бих казала близки- макар,че те сигурно искат. Искам да си излезя душата ТУК! От начало си мислех,че намерих приятели,но после изобщо нищо не съвпадна с моите мисли. Имаше подигравки,унижение пред другите,че съм била тъпа и т.н. Няколко пъти не им говорих,сърдех се ( и сега се чувствам виновна заради това),прощавам,но вече не издържам! Не се чувствам комфортно,не се отпускам с тях, не споделям. Срам ме е,страх ме е от реакцията им. Как да се махна от тях, знам,че ще остана без приятели,и като ви казвам,че нямам никакви - наистина е така! Моля помогнете ми,ето днес трябваше са ходим на ресторант- приех и след това се отказах. Не искам просто- чувствам се много гадно! Постъпвам за 3 път така :( , как да им кажа?!! ЧУВСТВАМ СЕ КАТО ЛОШ ЧОВЕК,КОЙТО САМО ЛЪЖЕ :(
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 13db3352f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не се притеснявай да останеш без приятели. В случая дори тези хора не са ти приятели. Ти не си в никакъв случай лош човек. Прекалено си добра и прощаваш бързо. Хората се възползват от това и продължават по същия, както и преди са правили. Не си търпи, защото нямаш други приятели. Те само ти вредят. Приятелството не означава да унижаваш приятелите си, а да си помагате взаимно.
Остани сама за известно време. Намери си нови приятели и ще видиш, че не са заслужавали и един път да им простиш на сегашните ти приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1437481d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   По-добре сам да си, отколкото да си на маса със 50 човека които всичките са използвачи и лицемери :) това което искам да ти кажа е, че тези хора не са ти никакви приятели и, че такива хора стават единствено да се разтовариш след училище за 10, 15 минути. Не бих казал, че си лош човек защото всеки нормален човек не би искал да излиза с такива хора, по-добре им бий шута и гледай своя кеф, ако пък наистина е толкова е зле положението, че да нямаш никакви приятели, то се запиши на нещо някакъв спорт или ако имате някакви клубове в училището там също не е лошо за начало.


Успех!


М. 14г.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07d5550eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си лош човек със сигурност, даже си прекалено толерантна към индивиди които не заслужават. Приятелите не се държат така както тези са се държали с теб.
Имай предвид че докато не се отървеш от токсичните 'приятели' ще ти бъде трудно да намериш свестни такива защото те странят от типа хора с който се събираш. Затова първо се отърви от навлеците, пък време има да намериш истински.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3ebe3a88a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това не са ти приятели. Резни ги. И не се бой, приятели идват и си отиват. Въпрос на среда и обстоятелства е. Гледай себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 01d57a8da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, те не са ти приятели! Поведението им не е приятелско, а ти си се вкопчила в тях от страх, че няма да имаш приятели! Ако не бяхме в анонимен сайт, щях да ти предложа услугите си само, за да се успокоиш и да видиш, че няма да останеш без приятели. Не ми пречи - като чета през какви самоанализи минаваш, ти не си лош човек! Съответно да помогнеш на добър човек не е нещо трудно или неприятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker