Излагам се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Излагам се!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1442 пъти
Аз съм момче на 15. Често истърсвам неподходящи лафове или казвам неподходящи неща, объркано ми е в главата и съм в постоянно напрежение някой да не ми се изсмее на глупостите. Трудно се изказвам и доста пъти не казвам това което искам да кажа и понасям подигравки. Коментарите по мой адрес не са рядкост и вече се побърквам!!! Писна ми да се излагам. Вече ми се реве от всичко! Моля без хейт, кажете ако имате някакъв съвет, достатъчно са ми се подигравали. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: b26b2b4e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Мисли,преди да кажеш каквото и да било.Подреди си мисълта
и тогава се изкажи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9743da3860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми звучиш да си момче, по-скоро ми се струва че си някаква селска глупава мома която няма добро образование и още много други неща които и липсват. Това което описваш за себе си при момчетата никога не се случва.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8b6a06b6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чети книги. Това е. Знам, че звучи тъпо и не ти се чете сигурно, но това е единственият начин да си обогатиш речника и да знаеш какво да кажеш в дадена ситуация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6d752eb6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. Разбирам те толкова добре, защото аз също се излагам постоянно. Все казвам нещо, което звучи глупаво, а всъщност съм искала да го кажа по съвсем различен начин. Интелигентна съм, в писането съм добра, но когато говоря с хора, които са различни от мен и искам да им направя някакво впечатление - говоря тъпизми. И особено преди, хората постоянно се споглеждаха, когато кажа нещо. Или пък ме гледаха с неразбиране.
Нещото, което съм забелязала, че при мен работи е да вярвам в себе си.
Според мен това, че се излагаме е от липса на самочувствие до някаква степен. Често ми се случваше когато говоря с някоя ''звездичка'' и да запецвам, защото нямам достатъчно вяра в себе си и все си мисля, че ще кажа нещо тъпо. И така и става. Но когато започнах да работя с клиенти и при мен да идват всякакъв тип хора, започнах да общувам по-лесно. Ето съвет - когато отиваш при хора, които не са ти толкова близки(защото предполагам,че само с близките си говориш нормално), мисли си, че те харесват. Влез в стаята с гордо вдигната глава (без да изглежда прекалено разбира се), усмихни се, помахай, заговори ги. Дръж се все едно те харесват, дори да не те, за да имаш самочувствие и да не говориш глупости от притеснение.И така ще усетиш промяна. Поне при мен така сработи. Успех! :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7b9775aa9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Най-голямата ти грешка ще бъде, ако се свиеш и млъкнеш. По-добре да анализираш защо се получава така -какво си казал и са се смели. Дай примера.
Другото е да не си в подходяща компания -да нямате нищо общо, а ти да си мислиш , че всичко е ОК.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0f6e93ccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Познато ми е, доста. Буквално ме е срам да кажа какви съм ги ръсила без изобщо да мисля това и реално в ума ми са били противоположните неща. Накрая разбрах причините. Първо, просто нямам какво да кажа в определена група хора и просто ходя с тях, докато те си бъбрят, а аз мълча и ми става неловко. В последствие просто изтърсвам най–неуместното нещо. Второ–просто психоза причинена от мн неща. Решението на проблема беше просто да си мълча и да приема, че не ми е мястото при тези хора и просто не мога да комуникирам с тях. Тези хора за които говоря през цялото време са класът ми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c7a384540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вкъщи как се държите един с друг? Подигравате ли се един на друг? Дебнете ли се някой като каже нещо не най-умно другите да му се нахвърлят?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b2df747774
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди дни се случи нещо подобно в класа ми. Момче направи неприлични коментари срещу момиче, всички се настроиха срещу него. Винаги да се замисляй над това, което искаш да кажеш. Дай си 3 секунди време и помисли как би въздействало на тези слещу теб, как биха реагирали и как ще се почувстват, и не се прави на някой който не си...Повярвай ми винаги си личи. Късмет! :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fe18c92981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми тогава си мълчи...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6dc4e2ac8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Престани да мислиш какво ще кажат другите!! Ако постоянно анализираш думите си и си викаш, абее аз тва ли трябваше да кажа или другото, дала не се изложих" до никъде няма да стигнеш! Какво ще ревеш стягай се, мъжката я раздавай! С риск да те обидя едно 70% от наборите ти са с iQ на маймуна. Ти вероятно си умно, срамежливо момче... Спокойно не разговаряш с професори по висша математика :D...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b86625d579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А такива хора си търся за компания, намирам животът за скучен, когато е прекалено сериозен. Сериозността е за сериозните неща, не за лафчетата, там предпочитам въображение, спонтанност, майтапи (без да забравяме уважението), та ако щеш и глупави и безсмислени философствания... пред всички останали глупости, които могат да занимават хората.
Авторе, можеш ли да обърнеш "дефекта" в ефект?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker