Няколко въпроса относно здравето на кожата ни :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няколко въпроса относно здравето на кожата ни :)
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2220 пъти
Здравейте! На 15 години съм, момиче и искам да ви попитам няколко въпроса.

Продуктите на Garnier подходящи ли са за 15 годишна възраст? Например тези за махане на черни точки, комбинираните с маска за лице. И то да се използват всеки ден? Знам, че е известна марката и би трябвало да има ефект.

За обезкосмяването под мишниците добре ли е да се използва самобръсначка през 2, 3 дни? Знам, че кожата там е по-нежна, но е гадно да не я използваш 7 дни например. Не съм пробвала с лентички от типа на Veet, по-добър ли е варианта?

Кажете какво мислите по тези въпроса? Какви продукти използвате вие? Кремове и маски за лицето, кремове за тялото, маска на косата? Кожата ни е все още млада, не бих искала да я третирам със силни продукти. Затова искам съвет. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 66b007a26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично аз използвам мн. продукти на Гарниер и мнението ми е малко 50/50 (но сигурно проблема е в мен-кожата ми е супер странна), но пък майка ми е изклучително доволна от тях. Не знам, явно за всеки е индивидуално.
На Гарниер съм ползвала и ползвам онова там 3 в 1, гел за почистване на лицето... тоалетно мляко, хидрантант за лице, мляко за тяло, слънцезащитни продукти и едно за почистване на грим от очите, което е супер яко, защото тоалетните млека обикновено ми дразнят очите.
Мн. мои съученички също използват техните продукти и имат положително мнение за тях, но все пак не очаквай чудеса!

Относно брасненето на мишниците... стига да не се браснеш на сухо, няма как да си увредиш кожата, освен ако не се порежеш. Лично аз ги правя с епилатора (през живота си съм ги бръснала 2-3 пъти) и мн се кефя щот не излизат толкова скоро... , но ако ти си ги бръснала редовно, не пробвай с епилатор защото ще си нараниш кожата (дори ще кърви). С кола маска ще е супер стига да се справиш, но пък винаги може да извикаш някой на помощ ;)

това беше от мен... :))))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 96b24f7077
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Съветвам те да не ползваш Гарниер за черни точни! Исползвай "Акне аут" наистина много хора са доволни. Има 3 продукта на акне аут
-сапун за акне
-балсам за акне
- и крем за акне
Ако си с проблемна кожа ползвай и 3те, но ако не си тогава исползвай само балсама. Аз лично исползвам и балсам и сапун, кожата ми никак не е проблемна на 14 съм.
За подмишниците исползвай самобръсначка, от лентичките понякога посиняват мишниците защото кожата там е много нежна.
* Ананасчее *

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d4ce53f918
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Самобръсначка през ден, навсякъде, където не използвам епилатор. Кремове всякакви, само да са качествени. Лосиони - много важни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1ae5ee6c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гарниер в никакъв случай.. ходих на козметик скоро и жената толкова да се оплаква от теЗи продукти буквално бетонирали лицето едвам почиства лицата на клиентите си които ползват гарниер в домашни условия... лично аз съм мн доволна от продуктите на билка.. имат измиваш гел с пъпеш и краставица много добре ми освежава лицето... купих си четка за лице с която си мия лицето и премахва мъртвата кожа.. продават я в козметичните магазини към 3 лева.. за крем е доста относително.. зависи каква ти е кожата... харесва ми на евелин с козе мляко и билка мавруд.. по едно време нещо се бях обринала ползвах бочко :).. маски за коса си правя в домашни условия.. предпочитам ги пред тези които се купуват.. слагам зехтин, изстисквам лимони.. и капачка алкохол, мажа и седя 3 или 4 часа.. от години го правя това и косата ми е мн подхранена.. при все че е 5/6 години я изрусявах със супра и си я изправям почти всеки ден... иначе има една чеснова маска 1кг кутия.. също ми харесва ако предпочиташ купешка..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker