Възможно ли е да съм асексуален? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Възможно ли е да съм асексуален?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1696 пъти
Здравейте на всички в този сайт! Не знам като цяло как да започна през живота си не съм имал досега приятелка и тн. А и не изпитвам интерес към сексуални неща и донякъде ми става гнусно, дали това е зле или не не знам, искам да кажа, че общо взето не ми е интересно тези неща свързани със видеа за възрастни, еротични неща и тн. Само ще кажа, че не съм гей и само мисълта да си легна с мъж ме отвращава лично просто ми става гнусно от всякакви неща свързани със това което съм написал отгоре знам, че историята ми е объркваща, но какво да се прави моля без обиди, защото мисля, че е нужно да се обиждаме а и все пак съм потърсил мнения, които не включват обиди и тн.

Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b3afb1bec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Зависи на колко години си, а и може би просто не си намерил правилната , но времето ще си покаже не мисля че трябва да се притесняваш щом проявяваш интерес къ такива видеа.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2420e885f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Доста тийнейджъри са си мислили такива глупости преди да правят секс. Не може да не си правил секс и да твърдиш, че си асексуален.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c260794f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да, възможно е. Има доста такива момичета, заради разни болни копелета от мъжки пол, така че ще си намериш приятелка, ако пожелаеш.

Не каза дали имаш романтични чувства към момичетата. Ако да, харесваш ли целувки, прегръдки? Ако не ти харесват може би просто нямаш сексуална ориентация, тоест не харесваш нито единия, нито другия пол. Има и такива хора, така че не се притеснявай. А мастурбираш ли? Може да го правиш със себе си, но просто с други хора да не искаш. Асексуалността има много нюанси. Ще се радвам да върнеш някакъв отговор в коментарите.


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54bc98d031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   След след месец и нещо ще ставам на 15, както казах никога не съм имал приятелка но в интерес на истината бих желал романтична връзка с момиче мога да кажа даже, че съм се влюбвал във едно което все още не мога да забравя а вече мина година откакто това стана. Към въпроса дали се самоздоволявам да правя го но искам вече и това да спра понеже вече като се замисля ми се струва малко извратено, както казах не един ми се е случвало да ми показват видеа и снимки със еротика но ми става странно и гнусно но мога да кажа, че искам да имам приятелка а и съответно, като всеки нормален човек и семейство, също така харесвам целувките и прегръдките но секса и тем подобни не са ми интересни аз мисля, че секса е по-скоро за да има деца един човек, отколкото само за задоволяване на нагона бих се радвал да чуя дали има и други хора като мен.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2bfee745bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да възможно е и в това няма нищо лошо. Не трябва да правиш нещо, което не ти харесва и не желаеш.

Всичко около секса е маалко преувеличено и прекалено рамкирано. Има си хора, които не са с традиционна сексуалност (било то като интензитет, било то като ориентация, било то като възрастови предпочитания) и това не е определящо нито за интелекта им, нито за това как се справят с живота си като цяло, нито за това дали са по-добри или по-лоши (нали като задължително изключваме предофилите). Не го мисли толкова и си гледай спокойствието и това което ти допада и влече, каквото и да е, изобщо не е нужно то да е свързано със секс. И недей много-много да се обясняваш, особено на разни любопитни и разпитвачи, включително и тук в мрежата.
И не, не си хомо, спокойно. То ти и сам си усещаш, че не си. Няма нужда от обяснения.

А нина за пореден път доказва, че е мъж ;)

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4d0d2b93fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте! Много благодаря за коментарите като цяло очаквах да бъда обиждам и подиграван, но виждам, че има много умни хора аз като цяло не се притеснявам за това, че съм такъв притесняваме обаче как ще кажа на майка си за това, защото не съм сигурен как ще го приеме не ме. Интересува дали другите ще го приемат макар, че се опитвам да се крия какъв съм, защото не съм сигурен какво може да стане.

Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5d8e91c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Щом харесваш момичета, значи си нормален, хетеросексуален, млад господин. Иначе си от романтичния тип асексуални, което е прекрасно, наистина.

Защо смяташ, че е извратено да се самозадоволяваш. Правят го почти всички хора - и жени, и мъже, животни също мастурбират. Нуждата от полово задоволяване си е абсолютно нормална, също както нуждата от храна, вода и сън. Когато ти се иска - мастурбирай, освен приятно, е и полезно.

Приятелка със сигурност можеш да си намериш, даже е задължително. Ще ти удовлетвори емоционалните нужди, а и ти нейните. Успех, желая ти го от сърце! ❤


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fb5ca0cf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Нинчо, кажи сега колко гот ти става да си пишеш за полово (само)задоволяване с 15 годишно момче...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dbd6b5adb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте! Благодаря наистина за съдействието, което направихте, като цяло за самозадоволяването просто искам да го спра и тн. просто искам да го спра това гнус ме е и да. Едно нещо обаче ме кара дали ще намеря момиче със сходните сексуални наклонности.

Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 84021b107c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами със сигурност има такива момичета. Дори в този сайт едно момиче пускаше вече 2 или 3 пъти такава тема в раздел любов и изневяра, само че тя е на 19 - май е малко голяма за теб засега, а и да не беше тук няма как да се свържете.
(между другото повечето коментиращи я спукаха от подигравки и силно ѝ намекнаха, че едва ли не трябва да го направи насила)
Не губи надежда, ще срещнеш себеподобна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1575473091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте! Благодаря на No_10, че коментира помежду другото за това момиче, което е направило тези истории и бях чел едната и даже бях коментирал в нея а и лично бих предпочел да ходя със връстничка отколкото със 4, 5 години по-голяма от мен засега поради простата причина, че е малко извратено и смешно. Също така благодаря, че ми вдъхна надежда, че мога да намеря себеподобна поради факта, че асексуалните сме едва 2% от света.

Автора

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a75a2405d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко, брат! На 14 съм и аз не съм по тези неща. Майната им на децата, които не ни разбират. Споко.... Ти да знаеш колко много си изпатих от сексуалните ми съученици... не знаеш, не ти трябва и да знаеш... , защото нито искам да те занимавам с това, нито пък би искал да чуеш колко отвратителни неща направиха и се опитаха да направят-да, от сексуален характер. И съм отвратена от всичко сексуално. Споко, ще намериш хора като теб! Надявам се и аз да намеря свестни хора скоро, особено нормални момчета-звучиш ми като едно от тях. Ех, дано, дано попаднем на по-добри и нормални хорица.
От едно скапано момиче на 14

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0222c95c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте! Отвреме навреме поглеждам дали има някой нов коментар. Та по същество към No_12 да права си, че не трябва да ни пука другите какво мислят за нас, защото ние просто не си допадаме по секса и тн. Към това със твоите съученици не им обръщай внимание живей си живота не пречиш на никого аз имам даже познати, които вече знаят какъв съм и го приеха нормално направи впечатление, че си написала, че си скапана защо се обиждаш сама? Жалко е, че ние няма как да се свържем, но както и да е желая ти късмет дано намериш свястно и нормално момче :)

Автора

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff939c4121
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здрасти :)
И аз съм така, но не точно. При мен също сексуалното желание е на много ниско ниво, но пък това не ми пречи да се заглеждам по мъже.. :) Просто бягам от интимност, връзки и такъв вид взаимоотношения. Нямам голям интерес, което не е хубаво, но не мога да се променя...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8cf0fb3ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Прекалено си млад в сексуално отношение, за да си слагаш някакви фрустиращи етикети. Че, чак и да мислиш какво ще кажеш на майка си. Щом мастурбираш, мисля е всичко ти е наред. По този начин, освобождаваш сексуалната си енергия, която в момента няма с кого да обменяш. Това е здравословно, не е грешно, в никакъв случай. Като че ли си някак морално затормозен, от възпитание ли, не знам. Не се затваряй в себе си, не се отказвай от приятелства и общуване и всико ще бъде наред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker