Аз на 15, той на 34 -какво мислите ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз на 15, той на 34 -какво мислите ?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 11869 пъти
Здравейте на всички! Та искам да ви питам какво мислите за връзка между 15 годишно момиче и 34 годишен мъж?! Знам, разликата е огромна, но пък привличането между нас е още по - голямо! Та той ме уважава страшно много, а и аз ценя мнението му. Няма и намек за секс - и без това ми е доста рано, а и той никога не е настоявал.

Между нас има голямо разбирателство, много общи неща, като сродни души сме! Та какво мислите? Моля, споделете! Имаме ли някакъв шанс или обществото ще ни осъди? Друг въпрос е, че ако родителите ми разберат ще ме убият. Хайде сега кажете си мнението :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5d3f04f3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Лично за мен възрастта няма значение. Сродните души нямат възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f3f604f44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, разликата ви е гигантска, просто бъдете приятели, и щом мислиш че НАИСТИНА е свестен, може да сте си приятели, ако наистина изпитваш нещо, ще трябва да изчакаш поне на 18 да бъдеш за да имаш нещо с него и пак няма да е особенно нормално, но.. а за родителите не знам, успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 90bd1b7960
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   „Не няма никакъв проблем. Съвсем нормално си е, дори не знам какво още чакате. А и 19 години разлика е перфектно, нито обществото ще ви осъди, че си малолетна, а той педофил, нито родителите ти ще те убият. Напротив много ще ги зарадват. Даже и може да умрат от толкова много радост.“

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d72ec87823
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че този мъж нещо не е съвсем в ред, защото е разбираемо той да те привлича, но ти него?! Та неговите интереси, начин на живот, работа и приятели би трябвало да са много далече от твоята направо детска възраст. Разликата е голяма, но въпросът не е само в това, а по-скоро, че си прекалено малка, за да си му интересна като интелект и характер. Този направо си е педофил, ако наистина проявява интерес като мъж към теб.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 33d3cfd1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Като момиче, което е водило (и продължава да води) такава връзка (с тази разлика, че съм година по-голяма от теб, а той с 4 годинки по-малък от въпросния човек) бих ти казала, че ако наистина го обичаш, ако наистина се разбирате, ако наистина държи на теб и усещаш, че той е човекът, с когото можеш да говориш за всичко - не се отказвай! :)

Очаквай всеки момент всевъзможни моралисти да ти кажат колко луда си, как си малка и не знаеш какво е любов, как след време ще страдаш и всевъзможни други глупости, но от опит знам, че когато чувстваш нещо истинско... тези думи няма да ти въздействат по никакъв начин.

Трябва, обаче да бъдеш готова за някои неща...
Имай предвид, че връзката ви ще е изключително трудна. Ще се наложи да се криете от хората, трябва да направиш всичко по силите си, за да запазите "тайната" възможно най-дълго време.

Ще настъпи момент (може би след година, година и половина), в който тотално ще ви омръзне да се криете, ще ви тежи, ще гледате как влюбени двойки се разхождат по паркове и други публични места и ще се натъжавате при мисълта, че вие не можете да си го позволите.

Казвам "не можете", защото наистина е така!
Ние направихме точно тази грешка... След определен период от време просто започнахме открито да показваме отношенията си и след по-малко от 3 месеца някаква жена, дойде у нас, за да каже най-новата новина на родителите ми.

Последва някакъв ужас. Бъди готова и за него, в случай че нещо се обърка.
Баща ми побесня. Искаше да го съди. Аз буквално бях под домашен арест. Заведе се дело... наистина беше кошмар.
Приятелят ми отслабна с 10 килограма за по-малко от три седмици, а аз се дехидрирах от рев. Болеше ме от всичко, което се случваше... и най-много от това, че Неговото бъдещето беше на косъм.

Отървахме нещата. Спомням си как стояхме на телефоните по цели нощи. Буквално от 00:00 до 06:00 не сме преставали да говорим, прекъсваше ни само оператора на всеки кръгъл час. Обсъждахме какво ли не, мислехме какво ли не. При нас беше още по-сложно... няма да обяснявам защо.

Трябваше да се разделим. Направихме го. Няма да описвам болката... няма да описвам сълзите, няма да говоря за огромното ми желание да го видя, да го прегърна, да го усетя до себе си... няма да говоря за това как намразих родителите си. Не конкретно за това... причини много, просто тази случка засили многократно отрицателното чувство.

Баща ми винаги ми е казвал, че за него най-важно е да бъда щастлива. Да бъда щастлива? Та аз бях Мега-щастлива докато бях с приятеля ми. Няма такива мигове... няма такава любов... няма такива разговори... няма такова разбиране... няма такъв копнеж като нашия. Приятелите ни (неговите и моите) казваха, че от километри личи колко голяма тръпка сме си един на друг.

Знам че страшно много хора, които сега четат това не вярват... мислят, че си въобразявам, внушавам и прочие... но не ме интересува, защото аз знам какво съм почувствала.

Ще ти кажа и друго.
Ние до толкова не можехме един без друг, че издържахме някак 8 месеца само на телефонни разговори. След това подновихме вижданията. Нашите отново не знаят... не искам да мисля какво би станало ако нещо се обърка.
Изключително малоумно е от наша страна да се спъваме в един и същ камък два пъти, но не разбирам... защо след като хората виждат колко много се обичаме не ни дадат шанс?

Бъди готова и да чуваш всякакви неща за себе си. Бъди готова да чуваш какви ли не обиди по твои адрес, а и по негов също. Той ще бъде педофил, ти ще си курва... в очите на всички. Майната им. Бъди силна, подкрепяйте се и ще успеете.

Ние сме заедно вече три години. Три години... три прекрасни години. Няма човек като него, няма човек който да говори по този начин, да обича всяка частица от мен, да ми го казва само с поглед.

Майната им на всички, които твърдят, че нямате общи интереси, че нямате бъдеще. Всъщност имате много допирни точки - търси ги. Разликата е в това, че ти ходиш на училище, а той на работа. Всъщност никой не може да разбере... не може, защото не е имал такава връзка. Там където има любов... онази Истинска, там може да оцелее всичко... и да се постигне всичко.

Ако си готова да понесеш всичко това - опитай. Можеш да се откажеш още преди да си започнала... ще си спестиш много болка, много разочарования... но пък е възможно и да пропуснеш една наистина прекрасна любов.
Не знам как точно стоят нещата при вас, но аз не съжалявам за нито един миг прекаран с него...


Много съжалявам, че изписах толкова много и предимно за себе си, но съм го изживяла и...... е, просто ти желая успех каквото и да решиш.
Бъди силна! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b82f4aecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха-ха, че този пръч е набор на баща ти, ма! Потърси съвет от родителите си, да видим какво ще кажат те! :) ахаххаха С педофилец се занимаваш, миличка! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c3019fc14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Със сигурност не сте сродни души...
Просто той има достатъчно житейски опит, за д ти завърти главата. Така ще си осигури сигурно чукане за дълго време. А и кой мъж не би се гордял, че чука малка ...
Не само ти си тийнейджър. Всички сме минали през това. В стремежа си да пораснем по-бързо, да се слеем с възрастните, да блеснем сред връстниците, сме допускали точно подобни грешки и ... повечето хора са съжалявали. А и да не са, то незнайно как точно тези баткови по някое време се изпаряват.

Така че, Малката, огледай се за батко, но с по-малка възрастова разлика...
Дори и да приемем, че връзката Ви се превърне в сериозна, в брак и т.н. Гарантирам ти, че на 30 г. МНОГО ще съжаляваш. Тепърва ще ти се живее, купонясва, пътува и т.н. А той ще се чувства и държи като пенсионер. А и характерът рязко се променя.
Ще съжаляваш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 19610a88e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не трябва да ти пука какво мислят другите по принцип, но ако наистина ти пука за него спрете да се виждате. Може да има много проблеми..

Passion

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d04c0b73f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ха, сигурно е истинския ти баща и иска да се сближи с теб....
Тези неща наистина вече отиват на зле..

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a9d4408c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С бащата на едното ми дете имаме 17 години разлика и вече 4 години сме заедно... Само че!! Аз бях на 32, той на 49, когато се събрахме. А ти, сладка малка, си на 15!! Не на 32! Едно е 15 и 34, друго е 32 и 49, вярвай ми. Иначе възрастовата разлика като такава няма нищо общо тук!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 16171dd37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не, не не според мене не е нормално!!! НЕ категорично не!!! Просто възрастовата разлика е много голяма, прекалено много!!! Просто останете приятели щом имате толкова много сродно! Мое мнение! ;)

Jelly_Girl!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8d5baf9e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Споко, няма никакъв проблем! :-) До преди две - три години и аз имах няколко годишна връзка с момиче, 20г. по-малко от мен (тя - абитуриентка, а аз.... правете сметката). Бях я излъгал за възрастта си ("намалих" разликата помежду ни на 10 години). В крайна сметка тя го разбра и тежко го преживя, но практически връзката ни продължи доста време и после. Умишлено я пазих физически девствена през цялото това време. Причината, поради която скъсахме връзката си беше обаче не моята "легенда", а фактът, че тя се влюби и залетя по друг.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c28649396d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 5 каква сърцераздирателна история за 13 годишна курва, и за 27 годишен престъпник -педофил. Направо ми се скъса сърцето от романтика.
До авторката - този мъж не е женен, доколкото разбирам, няма и приятелка. Ти си на 15, най-рано можеш да заживееш примерно с него на 18, той ще бъде на 37, мислиш ли, че той е готов да чака и да си губи времето с теб, след като е на възраст за създаване на семейство? Мислиш ли, че той не осъзнава, че с теб най-вероятно ще е за кратко време, но за сметка на това ще си задоволи нагоните да бъде с момиче, което може да му бъде и дъщеря. И не забравяй, че мъжете за такива неща обичат да се хвалят наляво и надясно пред приятели, а на теб това едва ли ще ти е приятно. Твоите намерения може да са чисти, но не съм убедена в неговите.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 33d3cfd1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Директно казвам какво мисля. Мисля , че си луда... приключваи с тази глупост. Сядаи да си учиш...!!! Нямаш работа с този чевек.!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 681440bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   къде го намери педофил 34 годишен мъж е извиняваи то за любовта граници няма ама ващо е прекалено Хектор

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dfe2498413
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Аз на 15, той на 34 -какво мислите? " - мисля, че той е педофил

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e16ae7e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Педофил кфо ти пречи хахаха ти си луда не гледа ли на скоро ......

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1031bf1584
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ъъ.. все едно да си с баща ти..
според мен е.. неприемливо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dc9266e856
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Имам такава приятелка. И тя беше тогава на 15-16 години, а той на 30-и. Връзката им продължи около 3 години, в които разбраха жена му, децата и баща й! Ее тя съжалява искренно сега и иска да спре това "нещо", но уви той не мисли по същия начин. Да, и те много се разбираха в началото беше "голяма" любов и сега и остана само съжалението, сълзите и тормоза! :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 247126f9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Свободна си да правиш каквото искаш, само да не се окаже, че след 5-6 години ще съжаляваш за това.. Вместо да си била с твои връстници си била с този мъж.. Успех и дано да греша.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c7b7e1b12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Тоя си е направо за пандиза, педофил смотан.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: db7211c44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Според мен няма нищо лошо в това, че се обичате, макар и разликата ви. На 15 си и мисля, че ти е интересно да бъдеш с по-възрастен от теб мъж. Но все пак ми е интересно не би ли искал да създаде семейство!? С тебе няма как да стане това, не и на 15 години. Предполагам колко го обичаш, но когато станеш на 20 и ако все още го обичаш и се ожените, на него вече няма да му е до купони, но ти ще бъдеш млада, живота ще е пред теб. Едва ли ще искаш да имаш деца на 18-19 години.
Относно родители ти - всеки иска да види детето си щастливо, но те ще искат да те предпазят. На теб може да имат доверие, но на него не. Няма да искат да те нарани физически, колкото и да го опознаят, колкото и да им спечели доверието.
Не бих искала това да ми се случи, но ще се опитам да се сетя за съвета, който съм ти дала, както и другите по-горе! :))
Успехх!!

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aeb90ffd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Абе какво толкова си му харесала на тоя, направо не знам .. та той е колкото баща ти.. какво привличане, какво разбиране.. недей се занимава с тоя.. намер си някой поне малко по голям от теб, а не на възрааста на баща ти..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f6a2987f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Мисля, че си луда... не искал секс МD да бе.. изобщо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cdecfd9aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ако не иска секс значи спи с някоя друга :)
Та този човек може да ти бъде бащааа

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b306864d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   По принцип за мен възрастта не е определяща. Самият аз имам сложна връзка с жена малко над мен в годините. Но, все пак.. ти на 15, той на 34.. Не е малко..
Също така имай едно на ум - мъж на такава възраст има представа какво иска и търси. И може лесно да те манипулира. Но все пак.. кой знае :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dba9dcccf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Честито! Поредната малка глупачка, подлъгана от поредния педофил... Вие дечица нямате акъл...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 90bd1b7960
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Има си една дума, която определя хора като него-педофил!!! Да беше на 20, на 23 макс по-разбираемо е да хлътнеш по него. Но той е възрастен!!! Някои хора имат по 2 деца на 34, а той се занимава с 15 годишна:x

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a3f41a464
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Ти на 15, а той на 34?!!! Това си е жива педофилия според мене. Та ти си непълнолетна, а той е бая зрял мъж. Аз съм момче на 19 години и ще ти кажа направо нещата.
Махай се от тоя. Струва ти се мил, ама не знаеш как ще те разчекне на леглото и ще те изнасили- извинявам се за острите думи, но е така.
Ти да не мислиш, че ще чака три години докато станеш пълнолетна ;) . Махай се от него, преди да го осъдят за педофилия.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e834ac1e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Въпрос на време е да ти поиска секс, но аз се съмнявам, че не го е правил, със сигурност поне ти го е намекнал. По-добре го отрежи, че хванат ли ви, и ти, и той ще си имате проблеми.
---Джеси---

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d59fc08506
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Мда, като ти опъне жартиерите и се насити, пиши как е хавата. Айде, толкова ти е акълът или много сапунки гледаш, ама 34 годишен мъж би следвало да има други приоритети, но вие май сте на един акъл. Родителите ти няма да те убият, но и няма да изпаднат в луд възторг, когато ти се насите и зареже. А я познай ако имаш и дете на чии вратове ще се увесиш и кой ще ти бере пукниците -е, няма родител, който да се зарадва на такова бъдеще.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2c5d7b5f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Нормално е да сте приятели, но само това. Ти да се възхищаваш на знанията и опита му, и да вземеш полезното от това приятелство, а той да се радва на младежкия ти плам и да те пази. Само това - интимностите ми се струват неприемливи. Пази се за истинския си спътник, с когото наистина ще можеш да изградиш бъдеще и да си щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e09a5a882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Какво да ти кажем? Че когато ти станеш кака на 40, която хич няма да е за изхвърляне, той ще е вече дядо на 60? Това достатъчно ли ти е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5fde4b2d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   1 е прав, другите не ги четох!
По принцип, след навършени 14 г. може мъж да спи с теб, без това да е подсъдимо, ако ти си съгласна, разбира се. Все пак, не бързай.
Аз имам същата разлика с мъжа си, но се запознахме, когато бях на 19 вече и някак си е малко по-друго, най-малкото съм била пълнолетна.
Ако те обича, ще те чака, ще е търпелив. Иначе, ако искаш да правиш секс с него, нека е заради теб самата, твоите нужди и желания. Има си и предимство порастналият мъж - знае как да те пази, може да поема отговорност за действията си, а и просто е мъж!
Един ден, когато си готова, все пак, настоявай за кондом! От него ще зависи, дали ще те чака - ти трябва да учиш още 10 годинки...

П.П. не мисли за след 20 г., кой знае, дали ще сме живи до тогава? Освен това сега сте млади и живейте.
На 60 човек е в трудоспособна възраст дори, номер 36. Днешните хора разполагат с медицина, със здравословна храна и на 60 ще е супер днешният батко. За любовта не бива да има граници

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 02f82a1418
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аз си имам един начин за смятане на годините Ти като си се раждала Той е бил на 19 и е завършвал гимназия ако не се лъжа и според мен и малко глупаво но това е само според мен. Любовта си е лбюов =]

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 41bf764915
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Бе къв мъж?! Ако беше мъж, щеше да му става и на негови наборки, а не само на ученички. То за ученички на всички ни става, ама кво ша стане, ако всички земем да го бутаме там? Знам, че и на ученичките им се чука, и то много, ама нали е редно да получат перспектива в живота си, а не някаква отрепка, за която да се грижат (в повечето случаи повече отколкото за децата си, щото децата все пак могат да се водят и напътстват, а старците -не.

Бил много улегнал и разумен... Че то до тая преклонна възраст ако не се е научил на мурафети, какво да кажем за всички останали, дето са улегнали и разумни още на 19 -20? Просто, малката, си се спънала в първия срещнат, а това се случва с всеки.

Един отчаян от живота застанал на висок мост, за да се трепе. Минал старец и му казал: 'Не бързай. Вземи този лист хартия, иди в къщи и го прочети.'
Младежът се прибрал, и прочел на листа: "И това ще мине!"
Минали години. Младежът просперирал, оженил се, заживял сред децата си и в охолство.

Един ден, ровейки се в старите вехтории, изведнъж попаднал на същото листче: "И това ще мине!" ...

И така, моме, не бързай сама да решаваш тоя сложен казус. Просто не му придавай прекалено значение. И това ще мине.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e40f4d300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Мисля че 19 години са много. Номер 5 много добре ти описва през какво ще минеш. Аз също минах през това, но малко по добре, защото бях на 17, а той на 25. Спри сега докато можеш, после ще е късно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cd047999a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Мисля, че си наивна. Може наистина да са му чисти намеренията, но на днешно време не ми се вярва много. По-добре стой далеч, защото после можеш здравата да си патиш.
Но каквото и да решиш, поне знаеш, че съмо го решаваш, а не защото някой те притиска да решиш така.
успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5fde4b2d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   40, не си го обичала истински, иначе някаква смешна възрастова разлика от 8 години нямаше да ти е проблем.
Ще ти кажа едно, баба ми се оженила за мъж на нейните години, на 30 е останала вдовица с две малки деца - той е пушил много и е умрял за 3 месеца от рак на белите дробове. Не се е омъжила повторно, борила се е за всичко в живота, но са живяли дълго в мизерия.

Моят мъж е с 22 години по-възрастен от мен, но изглежда страшно млад - прави спорт, поддържа се, храни се здравословно, не пие и не пуши, има по-добри зъби от мен дори, прави си прегледи всяка година - здрав е като бик. Има братя, които са с по 15-18 години по-големи от него, и двамата се ожениха повторно на скоро, радват се на чудесно здраве.

Какво искам да ти кажа - никога не можеш да бъдеш сигурен. Разликата в годините има значение, само ако се страхуваш, че мъжът ти ще те остави млада вдовица, или няма да можеш да водиш интересен начин на живот. Ако човекът обича екшана, спортува, обича да пътува и е здрав, защо не?
Освен това знам, че дори да му се случи нещо, за разлика от младият мъж, той си има собственост, има си спестявания и никога няма да остана с две деца на улицата.
Има си и предимства, и недостатаци - аз съм открила за себе си предимството, но си признавам - любовта ме кара да бъда все пак с него. Дори да беше този мъж болен и беден, пак бих била с него. Предпочитам 1 година с този точно човек, отколкото 50 с друг. Душата и сърцето нямат възраст!
П.П. - неговият най-добър приятел е с 1 година по-възрастен от него, а приятелката му е с две години по-млада от мен, т.е. те имат дори 25 годишна разлика, от 5 години са заедно и са много щасливи, при положение, че ТОЙ Е БЕДЕН! Буквално е беден, но не му дреме. Харесва му професията, която упражнява, има време за хобито си - йога - и така. Момичето си го обича точно такъв и си е с него

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a09fa037e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Останете само приятели. Ако не може да издържаш без да го виждаш, се срещай с него, но по-рядко. И да го обичаш, по-добре да жертвате неговото желание за секс (защото не вярвам той да няма такова и ми се струва че ти вече си на такава възраст, на която трябва да знаеш това), отколкото да жертвате твоята младост.

Защо не си потърсиш някое момче? Ако сега не можеш да откриеш подходящ сред връстниците си или младежите, защо те почакаш. След година - две ще откриеш някой наистина подходящ за себе си. Защото това не е сапунка-не бъди наивна.

Навремето аз се бях влюбила в един с петнадесет години по-голям от мен. Той така и не разбра че съм го обичала силно. Не му го казах, не направих ни най-малък намек, въпреки че той ме сваляше. Прекарвах колкото мога повече време с него, защото така се чувствах щастлива, спокойна. Бяхме само близки познати и нищо повече. Той знаеше, че аз няма да съм съгласна на нищо по-сериозно.

Понякога флиртувахме малко-това не е никакъв проблем. Но нищо повече, както ти казах. Ако беше на 17, щеше да е по-добре, защото тогава щеше да бъдеш жена, почти съзряла, можеща да взима решения. Но ти си още дете. Не си ли учила по география, че детската възрастова група е до 16 години.

А ако толкова го обичаш, почакай две-три години и ако тогава той те желае... Ти още си в период на развитие-не толкова физическо, колкото психическо. Има толкова много момчета наоколо-само се огледай! Или може би те е страх че ще се провалиш, ако започнеш с някого от тях?

Тогава можеш просто да пофлиртуваш. Освен това може да не си напълно сигурна в чувствата си към този зрял мъж, който знае какво иска от теб? Той ти се струва так невинен, защото е зрял, защото с него се чувстваш сигурна, защото най-вероятно се отнася с теб покровителствено. Знаеш ли какво ще си говори с приятелите зад гърба ти после? А дали няма да се окаже оженен? Дали не те лъже? И да не те лъже, пак е опасно-може да забременееш.

Но най-лошото от всичко, е психическата травма, която ще ти остане:проблемите с родителите (майка ти е тази, която от всички хора на света, ще може да те предпази от грешки, която те обича и ще знае как да реагира в подобни случаи). А това че той ще бъде с теб няколко месеца или дори година, ще те накара ли после да се чувстваш пълноценна? Не, точно обратното. Той ще те зареже (защото е в такава възраст, в която човек се замисля за семейство или вече има такова).

Може да го направи внимателно, но и тогава няма да се чувстваш добре. През всичките мигове той е бил до теб, карал те е да се чувстваш защитена и закриляна и изведнъж те оставя сама. Ти няма да можеш да се окопитиш веднага, ще останеш гола срещу ледените ветрове, ако мога да си позволя такова сравнение. На кого ще споделиш мъката си? На най-добрата си приятелка. Сподели й-тъкмо ще разбереш дали ти е истинска. Защото ако е такава, ще сподели тайната с майка ти и ти няма да имаш право да я наречеш предателка, а напротив-да й целунеш ръка.

Нали си наясно че ако станете гаджета, тези номера от типа "без намеци за секс" няма да минават? А първият път е важно с кого си. Първият път ще се връща често в спомените ти, даже може да предопредели по нататъшните ти желания. По-добре не рискувай. Учи се в училище, забавлявай се с приятели. Намери си някакво занимание, в което да вложиш страст. Занимание, което да отвлече вниманието ти от този 34-годишен мъж.

Знаеш ли, представи си какво ще е положението да речем след половин година. Представи си че сте скъсали, представи си каква болка ще изпиташ от красивите спомени и мигове. По-добре е да не предизвикваш катастрофални за себе си ситуации-и то катастрофални за психиката ти, дете!

На твоята възраст момичетата се прекалено крехки. Те не могат да взимат правилните решения сами, особено когато не могат да мислят. В тази крехка възраст е много важно да запазиш годините си без особени сътресения. Периодът на развитие-имам предвид психическо-е много важен за изграждането на дадена личност. Толкова важно е, колкото са важни и първите седем години.

Не бива да се влияеш от чуждото мнение, по-скоро то толкова много мнения ще се объркаш. И единственият изход е да не се забъркваш в нищо. Знаеш ли как ги наричахме в нашия квартал момичетата на твоята възраст, които ходеха със зрели мъже? Няма да ти казвам как-сама се сещаш.
Трябва да споделиш. Но с някой, който наистина може да ти подаде ръка.

Съветвам те по този начин, защото самата аз, както вече ти споменах по-рано, бях изпаднала в подобно положение. Но сама излязох от проблема, защото съзнавах какво да правя. Още ми е мъчно когато се сетя за моя тридесет и осем годишен възлюбен и се радвам че запазих такива хубави спомени с него. Ако сега се видим и се сприятелим с него, бих му пуснала, защото вече не съм момиче. Ще ми бъде изключително приятно да бъда с него. Вече.
Помогни сама на себе си.!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e40f4d300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   42 ние още сме заедно. През много трудности минахме, но сме заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1d42a6c5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Миличка съветвам те веднага да прекратиш сякакви контакти с него

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aa7d1e4354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Неискам да те съдя като повечето хора, но има толкова много момчета на нашата възраст разбирам привързала си се към него.. но след време какво ще иска тои от теб??
Вярно любовта няма граници но съм сигурна че ще си харесаш някои на твоята възраст!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e1e529d728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Дай си скайпа и ще ти кажа м.н. относно това какво решение да вземеш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c77622065f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Hе знам защо някои хора казват, че възрастта няма значение... ДА така е но в границите на нормалното.
... Oх момче, та той може да ти е баща...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5fde4b2d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   47, да ама не ? е баща и не е тръгнал да прави деца като някои по-низки социални групи като тийнейджър! Не може всеки по-възрастен мъж да е потенциален баща, освен ако майка ти не е работила най-старата професия на света, в което се съмнявам, че важи за авторката!!!

Моят мъж е с 22 години по-възрастен от мен, а сме вече 10 години ЩАСТЛИВО заедно! Той не само изглежда, но и живее като много по-млад мъж. Когато обичаш някого, всяка минутка с него ти е по-ценна от глупавите възрастови граници! Йоханес Хеснер, най-старият действащ артист в света (холандец) е от 50 години с жена, която е 40 години по-млада от него. Човекът е вече на 105 години. На въпроса, какво го кара да живее толкова дълго, каква е тайната на дълголетието му, той отговаря, че просто иска да прекара още и още и още един ден с жена си (мисля трета по ред, човекът над 60 е открил жената на живота си, когато някои вече са си поръчали ковчег).

Никой не знае, какво го чака. Живей днес, днес бъди с мъжа, когото обичаш, годините нямат значение!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 025ad5e668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Абсурдно! Той може да ти е баща. А и мисля, че той те харесва като дете а не като жена с която някога би правил нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b57112020b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

51.   Съгласна съм с 32 ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f3c3f7b1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   ХЕЙ вземи се в ръце, може да те уважава, може да те обича, но може да ти бъде и Баща. Разбираш ли каква разлика аз мился че е малко гадно.. но ако го обичаш твой избор Късмет в живота

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e68d132fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Ти си наивна, той е педофил- идеално, перфектно... Когато си се родила той е бил на 19. О... не... почакай-може да ти е баща-кой знае??? Акъла още не е дошъл в главата ти. Това някаква измислена история ли е??? Боже-15-годишна пикла с 34-годишен педофил. Ти за него си поредната

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker