Seen без отговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Seen без отговор
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4792 пъти
Здравейте.
Имам един, макар и дребнав, проблем, който много ме дразни и имам нужда от мнения...
Едно от нещата, които най-много мразя е някой да ми seen-не съобщение и да не отговори на него. Това за мен е някаква проява на неуважение и демонстративно безразличие и игнориране към мен. Изобщо, не мога да разбера как някой би си позволил такова нещо!?
Разбирам, че човек понякога е зает или просто не му се занимава с никого в момента, ама-ДА НЕ SEEN-ВА! Аз така правя, когато не ми се пише или съм зает. Когато съм на разположение, чак тогава отварям съобщението и отговарям. Правете така и вие! Ако тоооолкова не ви се занимава с даден човек, какво ви пречи ПОНЕ да не отваряте чата, докато не ви дойде мерака да отговорите, ами трябва нарочно да го отворите и отсрещния да види, че сте прочели и умишлено го игнорирате, без да ви е грижа дали ще се обиди, засегне и т. н.... (и това се отнася за хората, дето така правят;не слагам всички ви под общ знаменател)
Това, поне за мен, колкото и смешно и дребнаво да звучи, е страшно гадно и гнусно дори!
И да! Имам причина да пускам тази тема, тъй като ми се случва приятели да постъпват така с мен. Дори на скоро пак ми се случи това.
Преди известно време писах на една приятелка(САМО приятелка) по месинджър няколко пъти подред, без отговор, като между всички тези пъти има интервал от време. Съобщенията са кратки, не някакви романи, най-нормални теми, но в същото време са лични;не мога да цитирам съобщенията тук.
Първият път не беше нещо, което се нуждаеше от отговор, втория път честитих нейн празник, А ТЯ-едно "seen" и до там...
Едно "благодаря" да беше казала, нещо-няма! Глас-пустиня!
(Умишлено не пиша подробности, че знам ли... Може и тя да влиза в този сайт, да прочете този пост и да се досети, че аз съм го писал за нея...)
Третият път също не беше нещо особено(отново наши си работи), но тя пак не отговори.
И, не знам какво да мисля сега. Попринцип, държа да подчертая, че съм доста съобразителен човек и не съм някой досадник, който да се натрапва и да пише постоянно, през час. Не! Даже напротив! Но, незнайно защо, като такъв се чувствам, покрай нейната безразлична реакция. Още повече, че сме добри приятели, разбираме се, никога не сме се карали.. Верно, не се познаваме от малки, но за времето, в което се запознахме(и не само с нея), мога да кажа, че доста добре се разбираме, имаме сходни интереси и т. н. И преди ми отговаряше на съобщенията, както и аз на нейните, обаче на последък този игнор от нейна страна ме озадъчава. Вече минаха една-две седмици, от както е прочела последното ми съобщение-никакъв отговор. Никога не ми е казвала, че иска да прекратим приятелството си или да сме се карали(както вече споменах) и не мога да си го обясня. Заета, заета ама колко пък да е заета. Всички сме заети, всички имаме задължения, но въпреки това на никого нищо не му пречи да отдели време да отговори. Това е несериозно! Не може така да оставяш отсрещния в неведение и да се чуди, дали има нещо. Аз вече започнах да обмислям каква може да е причината? Гаджето ѝ ли я ревнува от мен и има съмнения и ѝ е казал повече да не си пише с мен, друго ли ще е, не мога да разбера. Ако има някакъв проблем, просто да ми каже! Ако не е в състояние да ми отговори, просто да ми пише на бързо, че е заета тия дни, тая седмица, тоя месец, де да знам. Ядосвам се така. И не! Нямам чувства към нея, че така да се паля, но просто и друг път са ми правили такива номера и точно това seen-ване страшно много ме ВБЕСЯВАААА!!!!
Моля, тези които правят така, да ми обяснят какви може да са евентуалните причини за този... Феномен! Че да не се чудя. Да знам!
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ca88f28697
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Една моя приятелка много обича да оставя хората на сийн. И аз мисля че това е някакво неуважение. Сийнва ме, но аз не ѝ се сърдя.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c244218d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Извади си главата от задника. Не всички са забили на телефона или компютъра, не всички имат време да ти отговарят на всякп случайно съобщение, някои хора искат да напишат нещо смислено.

Ти си този, който пише и изисква от времето на хората. Уважавай тяхното време, а не егото си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c244218d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Всички сме заети, всички имаме задължения, но въпреки това на никого нищо не му пречи да отдели време да отговори. Това е несериозно! "

Несериозно е отншението ти. Съчо е несериозно, че някой изобщо отговаря.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c884dcf5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз много мразя така...Имам една позната все така сийнва и до там...Аз вече спрях да и пиша!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 27f61102be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторът към 2 и 3:
Личи си, че сте от хората, които обичат да оставят на seen и да не проявяват никакъв морал към другите...
Първо, айде без цинизми! (номер 2) "извади си главата от задника" ще викаш на майка си!
Второ-аз също не съм от хората, които не могат да живеят без телефона си и без интернет-да ви е ясно!
В поста си достатъчно подробно обясних, че РАЗБИРАМ, че всички сме заети и имаме задължения, НО това не ни оправдава и не ни дава абсолютно никакво право да се държим като задници и да загърбим ценностната си система и култура! А тук става дума именно за това-за отношение.
Дали ще пишеш на някого и той само ще ти "seen-не", или ще поздравиш приятел, като се засечете, без да сте имали някакви дразги преди това, и той просто ще те игнорира без абсолютно никаква причина-все тая! Това е обидно, невъзпитано и неуважително.
НЕ МОЖЕ да ти честитят празник и ти да не кажеш едно" благодаря"!Не може! Това дори и малките деца го знаят!
Това, че вие сте невъзпитани и тесногръди-проблема си е изцяло ваш! Аз съм в пълното си право да се оплаквам, защото такова отношение не е нормално, колкото и вие да се опитвате да го изкарате като такова!
Плюс това, (към 3)какво несериозно има в моето отношение? Много правилно съм се аргументирал, дори и в цитата, който си постнал/а. Много правилно се изразих, даже! И кой/коя си ти, че да определяш дали трябва да ми отговарят или не!? Ти дори не знаеш аз какво пиша, че да си вадиш озводи на база твоята фантазия. В поста си вече обясних дори и това, защо не пиша подробности, а именно, защото е малко или много лично и защото не искам въпросното момиче да се припознае или да се припознае някой случаен непознат, който пък да заподозре свой приятел и двамата да се изпокарат и да развалят приятелството си заради мен.
Надявам се, този път, съм бил достатъчно изчерпателен и доста по-ясен!
Изненадан съм, че изобщо има негативни коментари под темата ми, при положение, че е напълно основателна и това, от което съм се оплакал, е действително нещо неморално и недопустимо! Кой както иска да го разбира...

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 47dcba2b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Момче, ти може да не си досаден но за нея си досаден! След като виждаш, че ти ВИЖДА съобщенията, и не ти отговаря, това не ти ли говори нещо? Спри да и пишеш, спри да я занимаваш. Казваш лични неща, но явно тези лични неща, са само за тебе лични. Тя не се интересува явно от " личните ви неща". Съветвам те, да спреш да и пишеш защото утре може и блокнат да се видиш. Ако не я търсиш по работа, по важни неща по-добре спри. Иначе, и аз оставам понякога "досадните" със Seen за да се сетят, и да се спрат. Това е най-добрия начин да разкараш нежелани хора със Seen смени си подхода.

:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 75bd4043de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ами брато щом не се досещап сам ще те светна аз. Освен, ако не си турбо грозен или безкрайно нахален почти никоя няма да ти каже директно, че не иска да има нищо общо с теб. Този сийн е начинът по който жените казват, че не искат да общуват с теб. На ден дори на по-грозничките им пишат по минимум 10 пръча, и на теб да ти пишат по толкова мадами всеки ден и ти ще ги пробираш, а няма да отговориш на всяка една.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3f5dbfe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторът към 7.
Попринцип, не се възприемам като грозен, нито околните. Точно обратното. Не искам да се хваля, но имам красиви черти. Със сигурност няма да е от визията, а и тя не е от този тип момичета. Не е повърхностна.
И пак казвам-и аз не искам да ставаме повече от приятели с нея;нито флиртувам с нея, нито нищо. Аз не искам тя да иска да имаме нещо общо, а просто да сме приятели, каквито сме.
Иначе, и аз подозирам, че явно нещо не иска да общува с мен, ОБАЧЕ-всичко стана изведнъж. До вчера си писахме, разбирахме се, а днес-едно seen. Без едно елементарно обяснение. Не мога да разбера, какво ѝ пречи да ми каже, ако има нещо. Затова е говорът, езикът, писмеността-за да комуникираме. Не може просто ей така да реши, че вече не ще да комуникира с мен и без да каже нищо, просто да ме игнорира! Това е малко подло, ОСОБЕНО за нея. Защото тя е добър човек и е набожна. Дори знае, може би на изуст, Божието слово. Просто ми е странно, защото не е типично за нея. Да беше някоя префърцунена, самонадеяна кифла, разбирам. Ама-тя....
Колкото и да ми е неудобно, се чудя дали да я питам директно и да настоявам да ми каже истината и ако иска да прекратим приятелството си-да го прекратяваме и толкова. Не да ме оставя да се чудя..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5dc0ac6e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей!
Преди месец ми се случи нещо подобно.
В соц. мрежи си комуникирах с мъж, за 4 месеца се опознахме доста добре. Започна обаче да става особен мрънкалник, за всичко. Безработен, безпаричен, момичето, което харесвал, го упрекнало в безперспективност, а след това му сервирали, че и сперматозоидите му били негодни...
Наистина успокоителните ми думи се изчерпаха...
И вместо всеки ден да подхващам разговор, замълчах, изчаквателно, да видя дали той няма пръв да се заинтересува от това как съм аз?!?
Мина точно седмица. Виждахме, че сме на линия, но всеки се скатаваше. На осмия ден писах. Той отговори с някаква тривиалност, после нарочно подхвърли нещо с цел да ме издразни, отвърнах спокойно, а той ме блокира?!?
Заради едноседмичното ми мълчание?!
В друга мрежа обаче слухтеше, но не пишеше.
Там пък го блокирах аз и така се приключи.
Искам да ти кажа, че оттогава избягвам подобни комуникации по мрежите. Всеки си е башка луд и не ми се губи време със странници. Хващам телефона и разговарям. Не пиша и не чатя. Така направи и ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 47dcba2b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Н6

Това че знае библията не я прави добър човек. Познавах много хора които знаят библията но уви, бяха много зли. Пак ти казвам, спри да и пишеш отдръпни се. Защото като се натрапваш по-хубаво няма да стане.
Тя може да си е хванала гадже, и заради това да не ти пише повече? Всички го знаем това, че мъж и жена не могат да са приятели. Може нейният да е ревнив, и да и казал да не общува с момчета много, много. Та най-добре се отдалечи от нея.

: )

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f070f73d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   "Личи си, че сте от хората, които обичат да оставят на seen и да не проявяват никакъв морал към другите... "

Основно ако е на работа. Но ако има второ и трето съобщение, ще ти кажа, че повече не желая да комуникираме.

"Първо, айде без цинизми! (номер 2) "извади си главата от задника" ще викаш на майка си! "

Ако някога я срещна, ще и кажа далеч по-лоши неща, спокойно. За 50 лева, може да гледаш!

Годнината е 2021-а. Думата задник не е цинизъм, а е описание на душевното ти състояние.

"Това е обидно, невъзпитано и неуважително. "

Може би, хората искат да те обидят, не считат че заслужаваш възпитано отноение и не те уважават? Ооо, много неморални са, миличкото ми то.

"НО това не ни оправдава и не ни дава абсолютно никакво право да се държим като задници"

Хей хей хей! Цинизми much? Нали беше лоша дума? Или за 2 изречения реши, че ти ще си лоша.

" А тук става дума именно за това-за отношение. "

Към кого? Към теб?

"Второ-аз също не съм от хората, които не могат да живеят без телефона си и без интернет-да ви е ясно! "

Не, ти си от хората, които не издържат когато не получат внимание.

"В поста си достатъчно подробно обясних, че РАЗБИРАМ"

Казваш че разбира, но определено не разбираш.

""Дали ще пишеш на някого и той само ще ти "seen-не", или ще поздравиш приятел, като се засечете, без да сте имали някакви дразги преди това, и той просто ще те игнорира без абсолютно никаква причина-все тая! "

Отново - главата ти е в някакъв дигитален задник и бъркаш случайни съобщения в интернет с реалната човешка комуникация. Не, не е същото. Особено ако човек е зает. И не, не разбираш. Аз имам по 50 съобщения на ден от всякакви соц. мрежи и прочие и пон 150 в Slack, на които трбява да отговоря. Освен ако не е нещо важно, не очаквай нотговор на "Хей, ко пр.? Мъчно ми клуба по рисуване напоследък! Искаш ли да се срещнем" - супер, ама забрави да отчета изобщо.

"НЕ МОЖЕ да ти честитят празник и ти да не кажеш едно" благодаря"! Не може! Това дори и малките деца го знаят! "

Хей - може! Особено ако имам 800 души, писали ми в рамките на 2 часа!


"И кой/коя си ти, че да определяш дали трябва да ми отговарят или не!? "

Ооо съжалявам... не ти харесва мнението ми? Нали искаше мнения? Е, няма проблем. Просто в маркетинг отдела имаме точно такава buyers persona като теб. Казва се Ashley, обича да говори и споделя, харесва модерните технологии и методи за комуникация, но не приема не за отговор, прави спонтанти решения и най-добрата sales стратегия е, да предивзикаш нейн core believe, като се взима под внимание патологичната нужда, да приключи разговор.
Познавам те много добре, защото на седмица трябва да се оправям с поне 10 като теб. Разговорите са ти от без значение, какво чувствата и идеите, защо в края винаги искате едно и също - внимание. Получите ли го, започвате да се ръсите, като моряк в почивка.
И да, всеки е уникален и такива глупости, но истината е следната - ти имаш нужда от внимание и когато не го получиш се чувстваш зле, следователно гледаш да си изкараш злобата върху други хора.
Ако съм сгрешил за теб, то гаранция ти давам, че не греаш за поне 90% от другите, които "много се дразнят", когато не им отогварят на съощенията.

А и отново:

"но въпреки това на никого нищо не му пречи да отдели време да отговори. "

Време, стрес и задължения. Това не е аргумент, а твърдение. Откъде знаеш, че НИЩО не пречи? Откъде знае, че просто не е било достатъчно интересно, за да те запомни? Откъде си сигурен, че някой просто не желае да комуникира с теб, но се страхува, че ако те засегне, ще трябва да слуша някоа от лекциите ти?

"... или да се припознае някой случаен непознат, който пък да заподозре свой приятел и двамата да се изпокарат и да развалят приятелството си заради мен. "

О колко "морално". Сайтът е анонимен. Ако някой се припознае и се ипокара с приятелите си, то едва ли е било сериозно приятелство. Дори им правиш услуга.

"Надявам се, този път, съм бил достатъчно изчерпателен и доста по-ясен! "

Изчерпа се още на първите две изречения в OP, спокойно.

"Изненадан съм, че изобщо има негативни коментари под темата ми... "

Ок, ще ти го кажа - егото ти е много голямо. Целият ти пост лъха на егоизъм и "правотаЮ. "Изненадан" си, а? Още много изненади те чакат.

"че е напълно основателна и това, от което съм се оплакал, е действително нещо неморално и недопустимо! Кой както иска да го разбира... "

Пак пишеш, но нищо не казваш. Това е проблемът - приел си, че ти си 100% прав, че всички други са скапняци и нещастници. И защо изобщо казваш "кой както иска да го разбира", при положение, че ти искаш всички да го разбират по твоя начин? Научи се, че не си за всичко прав, че има хора с други възгледи и разбирания, а ако не си съгласен, говори с тях.

Ето още няколко съвета:

"точно това seen-ване страшно много ме ВБЕСЯВАААА!!!! "
"... ама-ДА НЕ SEEN-ВА! "
" втория път честитих нейн празник, А ТЯ-едно "seen" "

И двамта знаем, че дигиталната комуникация за теб, е доста истинка. Това е "КРЕЩЕНЕ". Ядостваш се за абсолютно дрбенави глупости. Не знам откъде идава този проблем, нито как да го реши, но потърси помощ, хвани си хоби, прави нещо различно, защото това ще те изяде отвътре.
Съжалвам, че не мога да ти помогна, но аз експлоатирам проблемите на хората, не ги решавам, така че ако ще те накара да се почувстваш по-добре, то да, не съм особено добър човек.

Айде, лек ден и не се досвай, че някой не отговарл в чата.
А и последно - остави момичето намира. Определено няма интерес. АКо толкова искаш, да се натискаш, пиши ѝ, сподели какво ти има и се разбери с нея, а не да крещиш по анонимните форуми.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 88582f491c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами честно да ти кажа аз като виждам, че нарочно ме игнорират или трия съобщенията и повече не търся човека, или искам обяснение. Щом на теб ти трябва обяснение питай. Сигурна съм, че няма да те игнорира. Или пък даже може да и звъннеш, ако искаш. Знам, че е необичайно да звъниш вече на когото и да е било, но ако имаш смелостта ще е мисля най-добре по телефона.
Аз също много мразя да ме оставят на сийн и ми се струва много неуважително или пък когато умишлено цял ден игнорираш съобщенията на някого, но си 24/7 на линия. Едно благодаря за по-малко от секунда се пише.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3f5dbfe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторът към 12:
Добре,съгласен съм. Попринцип приемам критика. Просто се ядосах, като ми се каза по този начин. "Задник" може да е цинична дума-зависи как я използваш. Да, аз направих сравнение, също, но по адрес на въпросния човек, който няма как да разбере, ако не му кажа в очите. Попринцип, думата е многозначна. Да се държиш като задник означава, че си невъзпитан и арогантен, а "извади си главата от задника" - демек, че съм се затворил в мой си свят и нямам реалистична представа за света около мен. А аз се ядосах на това, защото това, че съм се засегнал за нещо такова(дребно) не означава непременно, че нямам реална представа за света и един вид, ако си позволиш да се обидиш от нещо такова, вече си несериозен, незрял и залюхан в очите на хората. Още повече, че веднага разбрах на къде биеш с тази фраза. Демек, че съм от тези, които са живеят в социалните мрежи(като повечето младежи), обаче това не е така. Аз не съм като тях и не обичам да ме сравняват и да слагат всички млади под общ знаменател. Не съм зависим от технологиите. Освен това, самият израз звучи така, сякаш е с цел да те обиди, а не да те поучи. И това ме дразни, защото повечето българи така обичат да процедират-с цинизми, обиди и насилие. Някои даже казват, че едно време не е имало психолози, а с два шамара-и ти се оправяли всички чакри и разум и всичко. Е да, ама не! И аз много се дразня на това. Давам този пример, защото ненавиждам заядливите и насилствени методи за справяне с даден проблем, независимо дали са на психическа или физическа основа.
Да, признавам, че се почувстах гадно от това, че не ми е обърнала внимание. Най вече, защото смятам, че не съм го заслужил. Защото, до вчера всичко беше наред, а сега извъднъж и скимнало да не ми отговаря, обаче не ми казва, че има проблем. Ако не иска да говори с мен и ми каже, няма да и надувам главата, но поне ще знам. Попринцип аз винаги сравнявам отношението на другите към мен с моето към тях и по това определям дали го заслужавам. Яд ме е, че аз винаги съм отдавал внимание(не само на нея), ами и на други приятели, а те в замяна постъпват така. Защото аз се отнасям с другите така, както искам и те да се отнасят с мен. И никога, сърце не ми е давало, да оставя някого на seen. Винаги намирам време да обърна внимание, да отделя от времето си, а те.... И номер 13 го каза. Не е кой знае колко трудно да напишеш "благодаря". Дори и да са много хора, които са се сетили за твоя празник, можеш да напишеш на първия и след това да копираш съобщението и на останалите само едно "paste" натискаш и готово. Много бързо става. И аз съм го правил. Хората са казали:-"Няма не мога! Има не искам!".
По всичко личи, че изведнъж просто е решила да не си говорим повече, затова аз вече съм готов да разваля приятолството си с нея и с още няколко човека... Дефакто, те са една групичка от хора, като извън нея също имам приятели. Но само в тази групичка често се чувствам като някой натрапник.
Пак казвам. Приемам всякакви мнения. Пуснах тази тема, най вече, защото ако има сред четящите, хора, които така постъпват, да обяснят какви може да са причините.
Защото, най-странното и необяснимо за мен е точно това-не ми казват, че има нещо, и при други хора(със сходна ситуация), като ги питам-отричат и ме уверяват, че всичко е наред и не желаят да прекратяваме приятелството си. А действията-говорят друго. И има едно огромно противоречие, защото не искат да ми казват нищи, за да не ме обидят, обаче seen-ват, вместо да не отварят изобщо чата, за да видя как ме игнорират. Е, аз трябва да съм тъп, че да не се осъмня. Обаче, тяхната логила, в това отношение(да не разбера, че не съм им приятен вече) много куца.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 34f5fd6952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 6 е прав досаден си .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3f5dbfe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторът към 15:
Защото постовете ми са дълги ли? Във форуми като този ми е позволено да съм подробен. Всички го правят. А и няма как да не излиза дълго, като сайтът е напълно анонимен и за да придобиете представа, без да ме познавате що за човек съм, се налага да навлизам в подробности.
И между другото, за последно, на момичето ѝ написах това:

"Мисля, че не искаш да комуникираш с мен вече. Ако е така и искаш да прекратим приятелството ни, кажи ми, да знам. Няма да се сърдя. "

Ето, виждате. Кратко, точно, ясно. Дано да не го намери този форум и да не разбере...
Иначе, този път дори не сийнна. Виждам я често на линия. Бас държа, че е видяла как започва съобщението и накъде бия(и че дори го е прочела цялото, още от нотификационното поле, горе, и затова и не сийнва. Ако толкова не иска да си пише с мен, какъв ѝ е проблема да ми каже? Ето, казвам, че няма да се сърдя, че съм съгласен ако това е решението ѝ.... И пак.
Значи, нито ми отговаря, нито пък ме маха. Дори и от "приятели" не ме е премахнала. Как да го разбирам!? На котка и мишка ли ще си играем сега, какво!?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6029e5c58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Принципно си прав, но това ти се случва, защото отчаяно търсиш внимание, може би. Не трябва да ти пука, ако някой ти сийне от 2 пъти нагоре, просто не му пиши, щом това те дразни и разстройва. В интерес на истината и аз го правя понякога, но от разсеяност и после забравям въобще да отговоря, ако не мога на момента, защото нета ми е последна грижа. И на мен също ми сийнват и аз сийнвам, но не го приемаме като тебе, като лична обида. Имам много добри приятели с които си сийнваме, но истински се имаме, общуваме наживо или по телефон. Просто не пиши на хората, които не много-много общуват в нета по рандъм въпроси.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 47dcba2b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Отново от Н 6!

Сега ще ти кажа ЗАЩО, не те блокира, и не те маха от приятели. Защото явно не се сещаш. Тя не иска да общува с тебе по-една или друга причина. Обаче тя те държи ей така, когато иска нещо, да те използва и когато иска нещо, това е всичко. Затова ти казах, ти може да не си досаден, но за нея си досаден. Виждам, че имаш някакви чувства към нея, но по-добре се спри.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3f5dbfe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторът към 6/18
Грешиш!Нямам чувства, както и заявих. Не съм влюбен в нея, нито съм привлечен сексуално. Приятели сме с нея. Наистина. Това е. Няма защо да лъжа. Ако имах, щях да си призная. Няма смисъл да увъртам в анонимен форум, където, за да получа най-правилен съвет, трябва да съм напълно откровен.
Иначе, дали тя ме приема като приятел, или само се възползва от моето доверие-не знам със сигурност... Надявам се да не е така, но ще видим как ще се развият нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3744095ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И на мен не винаги ми отговарят ама не съм тръгнала да правя трагедии от това. Момичето явно усеща, че имаш някакви чувства към нея и не ти отговаря, защото явно няма същите към теб и не иска да ти дава напразни надежди. Затова най - добре се отдръпни за известно време от нея. Каква ти го човек бил в същото положение в гимназията. А може пък и просто да е много заета.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 34f5fd6952
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От номер 15 към автора - Подкрепям коментар номер 6 /18 абсолютно е прав- утре дано да не се видиш блокнат . Аз да бях на нейно място щях да те блокирам , дори няма да давам обяснения защо съм постъпил така .

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3f5dbfe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторът към 15/22
Ти пък сериозно ли след толкова време реши да пишеш пак, само и само да ми кажеш, ти как си щял да постъпиш!? Аз вече забравих за тази тема, както, навярно, и останалите. Аз просто попитах какво може да означава това "seen" в тази ситуация. Иначе изобщо не си компетентен, че да ми казваш дали съм досаден или не и дали тя постъпва правилно. Ти не знаеш какво съм писал, че да изказваш мнение за това какъв съм. А и, съдейки по начина ти на мислене, въобще няма да се налага да блокваш такъв като мен, защото аз лично никога не бих се сприятелил с човек като теб. Това, което си написал в коментара си, говори много лошо за теб, всъщност. Дори нямало да дава обяснения... Ясно ми е що за човек си-гаден, коравосърдечен, безчувствен и студен, неспособен да приема недостатъците на другите и да прави компромиси...
Значи приемаш за нормално "Ами, днес вече не ме кафиш, затова просто те отрязвам, без обяснения... "
Ама много зряло! Няма що!
Не аз съм досадния. Ти си ужасен. При това, си позволяваш да си вадиш заключения за мен, без дори да ме познаваш. За твое сведение-не съм блокнат. А, относно личността ми-имам си достатъчно приятели така или иначе и те се чувстват прекрасно в моята компания, което ми дава достатъчно ясна представа за себе си.
А що се отнася до теб-вече изразих мнението си и няма какво повече да добавя.. От хора като теб мнения не искам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 34f5fd6952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Хаха чакай малко аз съм номер 15, 22 Ето това показва колко си неуважителен. Потърси си друго момиче с което да имате отношения а тази я остави, казаха ти, ч може и блокиран да се видиш. Номер 6 е прав.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 34f5fd6952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Като не искаш мнние от хора, като мен по добре гледай себе си и все пак номер 6 е прав и подкрвям мнението му. Може да съм ужасен, може да съм студен, но трябва да приемеш нещата такива каквито са. Аз също имам приятели, но не са с характер като твоят. Вече съм на мнение, че и аз не желая да имма приятели като теб. Прочетох ти историята, става ми ясна цялата тази работа с момичето. По коментара съдя, че сееш злоба и то към човек, който е прав и въпреки всичко ти продължаваш да даваш мнения за хора кой какъв е. Да- не те познавам но си позволявам да кажа мнението си за теб, защото и аз бях същия и знам какво е. Мина цяла година от темата, но реших да добавя още 1 мнение за теб. Не стига, че си безинтересен към момичето а и към мене хвърляш разни епитети. Но ще се направя, че не съм ги прочел. Айде със здраве.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1abd1267be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Хахаха! Научи се как работят мобилните приложения и спри с драмата!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f3eb3f237a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторът към 24/25
Добре,
Казваш, че преди си бил като мен(по твои думи) и знаеш какво е, обаче директно би отблъснал такъв човек, без даже да даваш оняснение. Точно, защото и ти си бил същия, трябва да проявяваш повече разбиране, тъй като ти самият си минал по същия път.
Както и да е. Мина наистина много време и бях забравил за тази тема.
Що се отнася до момичето-аз нея блокирах, като преди това ѝ написах едни последни приказки... Каквато и да е била причината, постъпката ѝ беше ужасна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e53edc1d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Понеже аз съм минал по същия път, добре е страдащите от него да осъзнаят, че често пъти това чувство се поражда от активирана емоционална травма.

Причината обикновено е, че родителите ни не са ни давали необходимото емоционално внимание и топлота. С времето несъзнателно сме се научили, че не сме важни, че няма кой да ни обърне внимание и да ни накара да се почувстваме по-добре; чувстваме се игнорирани и т. н. И когато някой ни SEEN-не, това чувство се активира много здраво.

Има много варианти за преодоляване на това - психотерапия, когнитивно-поведенческа терапия и т. н.

Проблемът е дребен, но интензивен и може да използваме сигнала, който ни дава, за да си помогнем и животът ни да стане по-приятен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker