Странна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странна?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте,хора! Толкова ли съм странна от наборите ми? Момиче на 18 съм! Никога не съм имала приятел,не пуша,много рядко пия алкохол ( едвам една глътка),не обичам дискотеки,не харесвам и чалгата,рядко ходя и на ресторанти,предпочитам със семейството да се съберем! Нямам приятели,имаме различни възгледи за живота,забавлението и т.н. Най-много ми е странно от моето поколение филтъра в устните и изкуствените мигли ( не ги разбирам). Моля за съвети,благодаря! Моля са бъде публикувана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8b8c358acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Перфектна си, другите са странни.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 40618eaaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Нали, и аз съм се чудил какво толкова намират в тия дискотеки. И аз съм като теб, не пуша, не пия, най-много 1 бира :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 08fa2c068f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приличам досущ на теб, на 21 съм. Така се получава, когато хората са различни и не плуват о течението на живота и "ценностите" на това време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 08fa2c068f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Приличам досущ на теб, на 21 съм.
Така се получава, когато хората плуват по течението на живота и следват "ценностите" на това време.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: de1e87d771
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Според мен причината е в теб. Потърси помощ от психолог. Момичетата и момчетата на нашата възраст правят други неща. Момче на 18.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aef78c2181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Момче на 18 скоро ма 19, ако знаеш колко искам да си намеря гадже точно като теб... Аз харесвам момичета като теб, такива които са просто нормални момичета, нямат вредни навици като да пият и пушат, аз самият нито пия, нито пуша и наркотици не взимам и съм много против тези неща. Също и момиче което не желае да си прави някакви корекции, да си слага цици (разбирам такива интервенции само ако става въпрос за жена която оперативно се е наложило да ѝ махнат гърдата или гърдите и иска да се чувства по-добре и да не се комплексира заради претърпяното, за самочувствие като жена) и да си си помпа устните и/или челото. Също и по грима не си падам много. Като теб и аз не харесвам чалга и не слушам, и също имам различни възгледи за живота и забавлението от повечето си набори. Жалко че няма как да се запознаем от тук, но бих се радвал някой ден да срещна момиче като теб или теб, въпреки че едва ли ще те позная. (Иначе познавам и други нормални момичета и ми е кеф като знам че не всички са кифли или подобни типажи). Супер си си, не се променяй заряди друг и следвай своя разум, върви по своя път, не св подвеждай от другите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aef78c2181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към 5 от вероятно 6 или 7 (не знам как ще ми публикуват коментара, но аз съм момчето на 18 скоро на 19). Братле, ти си за психолог, как може да даваш такъв съвет, първо всеки е различен, а хората на нашата възраст които правят други неща, ами не е мн нормално според мен, но окей всеки има различни възгледи за живота и хората, но пич айде малко, не набутвай пластичната мода която ти и вероятно над 50% от бг 18 годишните следвате на другите, никой не ти казва че проблема е в теб, нали? Причината че е такава е и в нея и е самата тя, защото има характер, свой собствен характер, свой собствен възглед за живота, интереси, хобита, вкус и не се води по акъла или модата на другите, и това е добре! За това не ѝ трябва помощ, ще си намери и приятели момичето, всичко с времето си! Просто препдолагам не е срещнала хора като себе си досега. Факт е че и ти нямаш вина да мислиш така бро, тъй като самият ти си част от един модел на поведение и държание и за теб това е истината, другите неща са ти непонятни, не ги разбираш и просто мислиш че е грешно, защото за теб това което е твоята реалност е правилно. Но определено не можеш да кажеш на някого да потърси помощ от психолог без видима причина или основателна такава, успокой се, изпуши си наргилето с мента, направи се на мастия н някоя песен с Азис или нз кой и си отдъхни, хората като теб и без това представляват по голямата част от нашето поколение явно, така че споко, не сте на изчезване., и без това идат набори като 04, 05,... 08, абе все нови попълнения. (Ъъ разбира се казвам го в случай че си чалгар, чиито ценности са наргиле, пиене, пушене и така нататък, ако не си, (в което се съмнявам) се извинявам за грешната си преценка). Иначе да допълня и аз не разбирам какво толквоа има в дискотеката, предпочитам някое спокойно място или забавно, или някъде сред природата. И да, който и каквото да ви казва и увещава че едва ли не сте сбъркани и трябва да сте като него или дадена група от индивиди (поведение) за да сте нормални, не го слушайте - това че не харесваш чалга, наргилето, алкохола и цигарите, или нещо друго, не ви прави по малко човек от тях, не ви прави непълноценни, дори напротив - може би е още по-добре. Знаете, разни хора - разни идеали.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5476fc1fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си намерила точните хора и среда. Аз бях така до 18, но в университета срещнах други странни няколко човека като мен. Прекарах най-хубавите си дни с тях с разходки, хапване и интересни разговори за книги и всякакви теми, които ни вълнуваха.Толкова ни беше добре ,че понякога изкарвахме и по денонощие заедно. Всички преди се оказа,че сме били аутсайдери по някакъв начин. Завършихме, реализирахме се успешно и още се чуваме и виждаме, макар и по-рядко, защото някои вече сме със семейства и работа. На поне 2-3-ма от тях знам ,че винаги мога да разчитам, а и те на мен при проблем. Нещо като сродни души. Не си странна, просто масата хора се държат еднакво: колкото по-прост е човек, толкова по-лесно се вписва в средата в България за съжаление. Масата усеща, ако имаш малко повече ценности и ум и те мачка и изолира в нашата държава.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 538c0d8eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може и да си странна за останалите, но пука ли ти. Аз до 20-годишна също не бях опитвала алкохол, не бях правила секс, не бях ходила по дискотеки и сега не съм по-изостанала от тези, които са го правили.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 19a5729bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Филъри в устните, изкуствени мигли, нарисувани вежди - абсолютна гнус. Съгласен съм. Чалгата е тъпа музика, няма спор. Но освен ако не си в малък град, имаш избор и от други видове музика. Имаш и курсове по танци, вероятно. Не отписвай и всички ресторанти толкова бързо - има места с много вкусна храна и приятна обстановка. В момента може да не искаш приятел, но в някакъв момент вероятно ще поискаш.

Та, не заклеймявай всички забавления за "простолюдието". Не си слагай етикет "странна". Човек все пак е социално животно, малко или много е добре да има някакви форми на забавление. Аз също не съм най-нормалния човек, едно време и аз си мислех колко съм странен, но с времето разбрах, че не съм странен - просто съм си аз. Всеки е различен. Дори и тези дето изглеждат много еднакви на пръв поглед, дори всеки от тях си има индивидуалност някаква.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 111f48e85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, чалгарите си нямат никаква индивидуалност, просто е , копи- пейст.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 61e08a6355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Както каза номер 1 - перфектна си, не ги гледай другите.
Няма какво да правиш освен да търсиш подобни като теб, защото много момичета си падате по пълните кретени и точно те ви карат да се променяте до неузнаваемост и ставате едни...да не коментирам.
Ако запасиш това, което си...някой ден ще направиш някое момче/някой мъж много, много горд от това, че те има и безкрайно щастлив.
Завжидам му още от сега. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d3478651f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Може би съм най-малката коментираща тук. 04 съм. За пореден път аз просто нямам думи. Светът ни е толкова извратен. Да разбирам хормони и че иска всеки да се слее с обществото. Но отвориш инстаграм и гледаш някое 12 годишно момиченце си качило снимка как пуши наргиле. Следващият пост на някое 13 годишно момиче, което се е нагримирало толкова много, че поне 18 ѝ даваш. След това станат на по 14 повечето и всичките по дискотеките. Ама облечени като проститутки, пият, кълчат се, пък и даже се качват в интернет. Вече към моята възраст се почват клипове как и къде са си сложили филъри и как са си оперирали гърдите и са много горди. На 16-17 години всички са експертки по връзките и вече всичко знаят за живота. Дават вече съвети и като им кажеш, че не е така почват да те обиждат. Абе като цяло да си тъп е най-лесно.
Който иска да ме съди. Аз не мога да приема, че да изглеждаш като проститутка, да пиеш и да пушиш е нормално. Лошото е, че вече повечето го имат за нормално и щом не си като тях ти си загубеняк и смотан.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4e8fafe508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може да посещаваш откриване на изложби, концерти, церемонии! За моите 38 г. гледам да съм в час с тези неща, защото така се срещам с умни и интелигентни хора, които не биха злоупотребили никога с вредни вещества, или да слушат циганска музика! Не знам от кой град си, но ако си от София, Пловдив или Варна, винаги има къде да отидеш и да научиш нещо ново и различно от това, което повечето хора не виждат, защото за тях културата е на заден план! Не бъди като тях, а се развивай културно, може и духовно! Така съм преценил и бих казал, че този живот ми харесва!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1e43eaf548
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей, аз съм интроверт по характер, който е бил в различни среди за краткото си съществуване - от среда на архитекти в детството, през живеене в крайни квартали с просташки чалга-компании през тийнейджърството, през среден тип нормални хора за приятели през студентските години, до интелектуални и мили приятели без лоши навици, духовни, грижовни, хранещи се здравословно, вкл. интелигентни красиви момичета без грим (камо ли интерес към корекции) и каквото се сетиш. Характерът ми не ми е пречил да имам и гаджета - много различи от просташката среда, в която съм бил преди това.

Това, което научих, е че това са отделни светове (заедно с много други), които рядко се припокриват и във всяка от които има ужасно много хора. За да открие човек такъв нов свят (ако наистина иска), трябва да направи нещо, с което да смени средата.

Пример какво да направи - да се запише на рисуване, скално катерене, танци, йога, готвене, аматьорски театър, бойни изкуства, планински преходи или каквото го влече. Понякога отнема време човек да намери средата - в гореописаните ситуации също има идиоти. Просто да открие местата, които се посещават от типа хора, каквито би искал да срещне. Ако не си се сблъсквала с друг тип среда и около теб има примитивни хора, е трудно да повярваш, че има друг тип хора, близки до твоя светоглед, но ги има и са много. За някои от дейностите може да се наложи да смениш града с по-голям.


М32

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4851749175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не се притеснявай, всеки е различен и има собствени разбирания за света. Някои хора обичат да пият с приятели в петък вечер, а други предпочитат да вечерят със семейството си на фона на някои български сериал. Би било много скучно, ако всички бяхме еднакви. Забавлявай се така, както сметнеш за добре. Дори някой да те вкара в бар и да те социализира, надали ще се чувстваш добре.
Странна, различна, особена- все тая, важното е да се чувстваш добре и да живееш според твоите разбирания, стига да не пречиш на останалите. И аз никога не съм имала страст към дискотеки и шумни компании. Казваха ми, че ще съжалявам, но и до днес не изпитвам интерес към хвърлянето на бели салфетки, така че... разни хора, разни идеали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker