Всички се държат зле с мен! :((( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички се държат зле с мен! :(((
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 872 пъти
Здравейте, пише момиче на 12 години! Имам проблем с приятелите! Не знам дори от къде да започна! Реших да пиша в този сайт , защото ми се стори най - уместен и ще се радвам ако прочетете историята ми! Та набързо ще разкажа ...
От малко градче съм и още от малка се чувствам изолирана и нежелана . Още от детската градина бях самотна . Седях на стола до госпожата и гледах как другите си играят :((( В по- късен етап родителите ми се разделиха и това нанесе огромна рана! Имаше период в който в училище никой не ме харесваше. Това беше в 3-4 клас . На лагерите бях сама в стая , а всички момичета в съседната :( После се сближих с едно момиче от класа ми. Да я наречем Надя . Почнахме да излизаме аз , тя и още момичета . Най добрите времена , в които всички се харесвахме донякъде и излизахме около 10-15 човека ! Донякъде, защото винаги с мен се държаха зле и уж беше само шега . После дойдоха други момичета , които не ме искаха в компанията , но пак започнахме да излизаме . Та тази Нас после се промени от хората и стана надменна завислива и от ндп се превърна в човека, който ненавиждах. Не знам какво се случи , но една съученичка да речем Габи почна да ме настройва леко по леко и се скарахме с Нас . А Габи ми казваше , че е по добре ще излизаме заедно ( аз и Габи) , но се сдобрихме с Нас. И в края на краищата с Нас , Габи и останалите ни приятели излизахме заедно . До момента , в който НДП-то на Нас не ме искаше в компанията и аз спрях да изл с тях! Уж с Габи щяхме да си изл заедно, но тя ме за*ба и останах сама! Сега нямам с кой да излизам ! Живея в малък град и няма как да си намеря нова компания! Всички от старата компания ми говорят зад гърба и ми е много гадно! Чувствам се виновна и самотна;((( Ако някой има съвет какво да правя или иска да си пишем на лс да ми пише ще бъда много много благодарна <3 Благодаря за вниманието!!!:)(:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31c13ac1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Според мен тези "Нас" и "Габи" не са ти истински приятелки. Лично моето мнение е че трябва да се махнеш от тях. Можеш да си намериш др компания. Да предположим, че си дружала с твоя набор, то пробвай се с такива, които са година-две по-малки или по-големи. Ако не проработи се присъедини в някои групи в Инста, които са създадени за хора със сходни интереси. Няма да е същото, като да се виждаш с тях на живо, но все е нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 276d5ade35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Мога да се припозная в тази история. Обаче живея в голям град(не е София). Винаги съм била игнорирана от всичи и в детската градина нямах приятели. И аз такива драми имах както ти и тези момичета. Като съм имала приятелки в училище винаги са ме използвали. Но ще ти кажа нещо важно: Истинско приятелство създадено през ученическите години ПОЧТИ не съществува. Да. Тези хора може да са ти били с години приятели, но след време те забравят. Или е по време на ученическите години или след тях. Рядко ще си намериш истински приятели. Затова и аз сега в училище нямам приятели. Но с годините осъзнах че самотата е хубаво нещо. Понякога дори с така наречените ми единствени "приятелки" се чувствам самотна. Аз лично почнах да си създавам приятелства онлайн. Там намерих хора с общи интереси и характери. НО БЪДИ ВНИМАТЕЛНА! Запознанствата по интернет не са шега работа. Едно момиче през 2017 беше убито от нейния най-добър приятел с който са се запознали по интернет. Кажи на вашите ако е необходимо. Да имаш онлайн приятели е толкова хубаво но и тъжно(защото не можеш да се срещаш с дадения човек ако ждалечеивее ).

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0b2a010822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственото което ще ти кажа е че момичета като твоите "приятелки" се отнасят зле с другите хора защото завиждат я за външен вид, я за повече умствен капацитет. Това трябва да те ласкае. Те виждат конкуренция в теб.
Казвам го от опит. На твоите години ми се подиграваха че съм грозна и дебела, а сега не могат да ми носят вода на малкия пръст.
Относно излизането не мога да ти помогна. И до днес не намерих истински приятели с които да се чувствам добре. И аз като теб излизах с фалшиви приятели до 18-годишна. Вече 3-та година не излизам с никого. Искрено ти пожелавам да срещнеш добри деца с които да си паснете. Знам как е в малкия град, не знам къде да те посъветвам да ги търсиш, но... Ако познаваш някое скромно и добро момиче с което обаче не се познавате-опитай се чрез фейсбук да се сближите. Пиши й, направи и някакъв комплимент за нещо и лека полека ще създадеш някакъв контакт. Няма да ти дам съвет да се запишеш на танци или някакъв спорт, защото знам че в малкия град няма особено голям избор, но ако все пак има някаква дейност която ти харесва-опитай и там.

Ж 21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker