В депресия съм и съм асоциален нуждая се от помощ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В депресия съм и съм асоциален нуждая се от помощ.
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1017 пъти
Както вече разбрахте от заглавието никога не съм бил контактен човек и искам да променя това в мен, но просто не знам как. От 2 години насам почти не излизам и основно си играя на компютъра. До преди време си имах една прекрасна групичка от хора с които се събираме доста често и може да се каже, че с тях преживявах едни от най хубавите си моменти. Но поради моя вина и не само вече почти не се срещаме с тях. И сега ми останаха само двама истински приятеля. Сега се опитвам да си намеря подходящите хора но просто не става. И факта, че не съм много разговорлив не ми помага и от година и половина насам си мисля, че съм пълен провал защото съм момче на 17 години и не съм имал приятелка до сега и тази мисъл все повече ме депресира и в същото време ме изпълва с гняв. И просто не знам как да променя положението си например като ходя на училище от целия клас има 2-3 момичета с които си говоря повече обаче малко трудно намирам тема за разговор защото интересите са ми страни и не мога да ги вмъкна в обикновена тема за разговор. И също сега се опитвам да тренирам и да си намеря работа с една дума да си подобря живота. Обаче това, че не мога да намеря човека до себе си просто ме съсипва. И според вас има ли някакъв шанс да се оправя с времето или просто съдбата ми е такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 20bfe7f2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Добрите хора имат много малко приятели, два пъти подред голям съм от теб и имам трима приятели и всички са от детството ми. От университет от работа от дискотеки всички са само познати и всеки иска да те използва докато само си му полезен. Не е зле положението ти просто си тийн и не го приемаш за нормално, а що се отнася за жените ще си намериш твоята и то тя ще е тази с която за всичко съвсем свободно може да си говорите а не само по определени теми. По добре сам от колкото с лоша компания. Пази се

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 84138dd6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей,

Най-важното според мен е че си забелязал че имаш проблем и търсиш начин за разрешаване. Щом търсиш помощ, значи си на прав път и ще се справиш!
По начина по който си описал ситуацията, смятам че си интелигнетно момче.
Депресия е доста всеобхватна дума. Има по-тежки и по-леки симптоми, но няма нищо общо с тинежджърските години които сами по себеси са доста тежък период тъй като в точи период децата формират своята идентичност и самостоятелност от родителите си и израстват (може да потърсиш какво е депресия в гугъ и как да се справим с тинейджърските проблем).
За Асоцялност също смятам че е крайно да се говори. Аз също избирам хората които да допускам до себеси. Открих че ако се събереш с хора с които имаш сходни интереси по-лесно се сформират приятелства.
Много хубаво че си се назочил към спорта! Не спеорай колкото и да е трудно понякога.
В България хората ги карат да се задомяват много рано и от там се поражда една изкуствено насадена нужда да имаш някой до себеси на всяка цена. Трябва да работиш над себеси, да се осъвършенстваш. Не ти да търсиш, а теб да те намерят.
Желая ти успех!
Бъди позитивен и всичко ще бъде наред!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a4e5ea7fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1, много сте ми "интересни" тези, дето все "някой ви използвал" :)
А вие какви сте - не използвате ли? Отгледали ли сте САМИ дори един домат или едно пиле от тези, дето сте изяли през живота си? Нещо да сте изобретили? Двигател, часовник, компютър, велосипед, агрегат за производство на електричество? Една ел. инсталация да сте направили? Въобще нещо?
Използвали ги били! Ако не беше жалко, щеше да е смешно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker