Не знам какво да правя през ваканцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя през ваканцията
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1869 пъти
Аз съм момче на 16 години. Не знам какво да правя сега през ваканцията. Нямам никакви приятели. Не искам и да си търся, защото е много трудно да намеря някого, с когото да си допаднем. Усещам, че съм много различен от другите. Никой не ме разбира. Семейството ми и роднините ми не ги харесвам (обичам ги и ги уважавам, но са идиоти и ми е неприятно да прекарвам време с тях). Самотен съм. Всяко лято е гадно за мен - скучая, силно се депресирам и стоя по цял ден вкъщи. Сега като се замисля така е през цялата година, но, докато съм на училище, поне съм зает с учене. Нямам почти никакви занимания, които да ми доставят удоволствие. Мисля да започна да бягам за здраве, да чета книги и да уча по предметите, от които имам най-голяма полза. Дайте някакви някакви идеи какво да правя през ваканцията, за да си прекарам хубаво, а не да съм в депресия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: eb52e0092f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз съм малко по-голям от теб, но ми е познато чувството. Мога да те посъветвам да излизаш от време на време на разходка, да четеш книги, да слушаш музика...да цъкаш някакви игри на компа и т.н. Може да се запишеш на някакъв курс по програмиране да речем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c20be606e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Гледай филми, излизай на разходки, чети книги, учи език, тичай, прави лицеви, коремни и гимнастика вкъщи. Свали онлайн приложение за запознаства и търси момиче. След няколко години няма да имаш такова свободно време. Ако направиш тяло и повишиш интелекта си, в училище ще забележат и ще станеш повече популярен.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3af868eb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Учи и твори. Научи се да свириш на инструмент, научи нов език, научи се да рисуваш, да програмираш, да пишеш ... Все нещо ще ти грабне интереса.
Започни да спортуваш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca5f8b1993
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз съм много далече от този период, защото съм с още 16 години по-голяма от теб, но си спомням, че когато бях на твоите години нямах никакво свободно време. От понеделник до петък ходих на училище, а събота и неделя отделях от 8 - 12ч. за частни уроци. Така и не ми оставаше никога време за нищо. Лятото не ходех на училище, но уроците през събота и неделя продължаваха. В свободното време бях на компютъра от време на време, а през останалото излизах с най-добрата си приятелка и си бяхме само двете. По-късно тя ми заби нож в гърба, останах без нея и повече в никого не повярвах, та досега си нямам приятели. Но имам семейство - съпруг и дете.
Предполагам на твое място щях да опитам да възобновя приятелства с познати или с някой съученик. Най-лесно през сайтовете за комуникация като Фейсбук, ако имаш. Ако ти липсват контакти с хора де. Ако не - тогава занимания у дома, тренировки и спорт, разходки в парка. Някое хоби.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 18761c99e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ходи да задяваш пичките по стъргалото! Добре ще ти се отрази.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bf879e7efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Гледай европейското по футбол. Не останаха много мачове до края, само 7. Сегашното е доста по- интересно от това през 2016.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 968570d55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тия разходки ще да са от ключово значение ако са в планината.
Никакви филми , програмирания и др затваряния вкъщи .
А за муз инструмент забрави, то трябва да ти се пее и да ти се свири първо.
Проучи за хижи, хижари, покоряване на Черни Връх, Мусала, Полежан, Мальовица, Ком, Ботев и т.н и т.н
Има много писано в нета има много групи, ще срещнеш хора, ще си промениш живота завинаги.
Не пропускай.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e13c3cf23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Братленце,перфектна възраст е 16 да знаеш.Относно това какво да правиш,ето моите предложения:хвани се на работа,ще получиш трудови навици които много ще ти помогнат в бъдеще повярвай ми и ще си изкараш свои кинти без да чакаш на родителите.Запиши курс по програмиране,ако ти е интересно,има дори безплатни провери софтуни също много ще ти помогне за в бъдеще.И последно но не по значение хвани научи един чужд език,разбира се ваканцията няма да ти стигне но е добро начало.С две думи занимавай се с нещо което ще те развие интелектуално а защо не и финансово така ще се научиш на самостоятелност а и ще се зарадваш вашите като те видят че правиш нещо смислено повярвай ми!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e8d23a2374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Колко познато. Но и в същото време съм бил около толкова много хора и не съм имал този проблем. От теб зависи как ще се слееш с хората. Аз примерно на 14-15 бях много социален. После за период от година бях забит вкъщи на компютъра и учех някакви неща и малко след това на около 16 си намерих приятелка, с която бях много време заедно, покрай която възобнових много контакти от тийн годините. И беше супер. После потърсих контакти сред различни хора и нещата се напасваха по един или друг начин. Сега съм на 28 и сам съм ограничил контактите си. Имам някакви приятели, с които мога да изляза, но съм повечето време с приятелката ми.

От теб зависи. Не знам дали не е клише, но сега младежите са по-отдалечени от всякога. Ние имахме социална среда без социални мрежи. И беше адски готино.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b1bf55944
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Карай колело. Ходи за риба.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9fd9cb92ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче на 14,почти на 14 съм. Разбирам те какво е да си без приятели и човек,на който да можеш да се довериш.Но...все пак...направиш ли опит да се отвориш за околните,излиза смисъл,повярвай ми. Не съм намерила все още моите хора,хората на които мога да се доверя,но пък знам,че имам какво да правя това лято-на първо място...ще се преборя с едно мъчително заболяване-анна. Сигурна съм,че и те ще намериш какво да правиш през цялото това лято. Успех,братле!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1889be07b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък съм на 38 и не работя, живея с майка си и за да не ми е скучно, в момента съм започнал да гледам "Черно огледало"-как социалните мрежи и интернет влияят върху хората и най-вече изкуствения интелект! Във filmisub има множество сериали и филми, тегля си няколко и после си ги гледам на телевизора! Миналата година гледах "Страхувайте се от живите мъртви", наскоро гледах и "Отдел издирване"! Моя съвет е и ти да гледаш тези сериали и филми, за да добиеш представа как се променя светът! Недей да гледаш порно, то няма да ти помогне с нищо! Аз научих много неща! Напр. " Страхувайте се от живите мъртви" може да покаже на зрителя, че може да дойде време, когато и парите няма да ти помогнат, защото нито има производство, нито транспорт, нито нищо! Има само борба за оцеляване-да търсиш храна в изоставените магазини, да си постоянно нащрек дали няма да изскочи някое зомби, да се чудиш дали горивото в колата ти няма да свърши, дали ще избягаш от преследвачите си, дали няма да срещнеш море от зомбита по пътя си, да свикнеш с мисълта, че никога няма да ти свети крушката, че няма да можеш да гледаш телевизия, нито радиоточката ще те информира, защото няма електроподаване, което да поддържа предаватели, уредби, няма радиооператори, журналисти и т.н., защото всички са се превърнали в зомбита и светът вече не е същия! Просто приемаме всичко за даденост, но замисляме ли се какво би станало, ако дойде такъв апокалипсис? Не, нали? Но не трябва да забравяме, че всички сме зависими един от друг и трябва да сме единни! Ето такива сериали харесвам, за да разбера какво може да стане ако нещо се обърка, така си уплътнявам времето за което не съжалявам, защото така си обогатявам общата култура!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95bfc3c157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ето няколко хобита.
1 Отиди за риба
2 Забий си едно гадже
3 Гледай футбол
4 Подготви се за другата учебна година
5 слушай яка музика

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3711e9e9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм в същото положение и моите родители са смахнати. Аз също изпадам в депресия, нямам никакви приятели. Миналата седмица преди да завърша6-ти клас се влюбих в едно момче което не познавам. Следтова разбрах че той е от 9-ти клас. Но най-кофти е че учебната година свърши, сега незнам какво да правя. Единственото нещо кото ме успокоява е музиката. Щом търсиш какво да правишпрез лятото тогава се опитай да се влюбиш, или ако вече си влюбен покани момичето на среща ако и тя те хареса бъди винаги с нея и споделяйте времето си заедно

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c08b60d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тренирай нещо. Или ако не те влече никакъв спорт, лостове, фитнес а-у, че като изляза навън и гледам по-малките набори като твоя масово или момчетата са прекалили с макдоналдс или е трудно да ги разпознаеш, че са момчета.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b65ffc87b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ех, де да бях само на 16 и да имам цяла лятна ваканция...
Дори не знаеш колко ще ти липсва това време след 10 години!
Аз също нямам много приятели, но в малкото свободно време, което имам, обичам да чета, да се разхождам, да гледам филми и да наваксам със социалния живот. И моите роднини не са всичките много готини, но като се замисля как лети времето и как няма да са тук вечно и решавам, че няма да е толкова голяма жертва от моя страна, да посетя някоя възрастна леля. На теб сега ти се струва много скучно, но като минеш 30 и вече гледаш на срещите с роднините по друг начин. И понякога съжаляваш, че като дете не си прекарвал повече време с баба си. Обаче нея вече я нама...
Така, че ето ти няколко идеи. Освен това можеш да си намериш хоби като рисуване, фотография, някакъв спорт...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: faff346d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Знам, че ще повторя някои неща от коментиралите преди мен, но свободното си време прекарвам по този начин:

*Слушам музика;
*Гледам аниме;
*Гледам сериали/филми;
*Играя игри, които ми харесват (препоръчвам Genshin Impact)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker