Моята история с ива от София на море през 2019г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята история с ива от София на море през 2019г.
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1625 пъти
Здравейте пак, сигурно някой ще има, който да е чел предишната ми публикация, днес реших отново да публикувам след седмици, няма кой да ми помогне, нито не знам какво да правя.
Аз съм от Ямбол, силно съм влюбен в едно момиче, което срещнах на Свети Влас, когато бяхме заедно от 5-и до 10-и юли 2019г. Първите дни само се гледахме, а последният беше единственият, в който реших за първи път с момиче(с нея) да направя стъпка напред и да се запознаем. Общо взето имам изисквания, когато си търся приятелка, тя беше супер и много ми хареса. Дадох и листче с две телефонни номера, който са на мен, Фейзбук акаунт също, макар че тя нямаше телефон нито социални мрежи(само компютър имат).
Много от вас казаха, че най-вероятно тя ме е излъгала, но не е така. Забравих да добавя, че през всички тези дни тя нито малкият и брат не са използвали телефон нито веджнъж. Единственото, което имам от Ива, е една снимка, когато с майка и малкият и брат вървяха напред.
Това лято много се надявам да ги видя отново, чувствам се много зле така да чакам постоянно, 2 години скоро ще станат. Знаете ли някакъв начин да намеря човек от София, много трудно ще бъде с толкова много хора, да, но някаква надежда трябва да има.
Тази година трябва да се разбере всичко, трябва да я намеря, за да разбера дали да се откажа или не. Ако не успея да я намеря, ще прекарам цял живот търсейки я. Затова за втори път съм тук, имам снимка както казах, ако някой е ученик от 9 или 10 клас през тази учебна 2020/2021г. да напише нещо. Много момичета преди съм харесвал, но сега изглежда, че полудях съвсем, след като не се получиха нещата. Опитвал съм се да се откажа понякога, честно казано, но не мога да го направя, не и преди да поговорим. Аз съм на 18г. вече, тя тогава нямаше 15 години даже през 2019г., но родителите и изглеждаха строги, дори и към малкия и брат.
За тях общо взето знам, че са отличници, май са в едно училище двамата. Ползват компютър, както казах, но не и социални мрежи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: f75a713b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Търсиш игла в купа сено.
Тогава може да е нямала Фейсбук, но сега?

Какво знаеш за нея? В кое училише учи? Брат й как се казва?
Това галеното име ли е или пълното.
Ако знаеш училището, не е проблем да я намериш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 951af74733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробвай по фейсбук групи. Знаеш ли къде учи? Намери училището й и се свържи с хора от там. А как си сигурен, че няма да се разочароваш, тя може дори да не се е сещала за теб? Има групи на училища, на квартали в София дори. Напиши всичко, което се сещаш и някой може да ти даде насоки.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bd8fd81fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз мисля да разкажа моята история с Ема от белгийския град Есен, но още чакам да се случи. ( не съм бил досега в Белгия). Ама ако някой познава Ема от Есен да драсне един коментар.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1f69f2be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   След като си и дал лист с телефонен номер и фейсбук, ако тя имаше интерес досега щеше да те е потърсила. Не се вглъбявай в момиче, което едва ли ще срещнеш отново и което едва ли те иска след като не прави нищо. И какво като няма фейсбук? Нали ти има номера, защо не ти се е обадила? Или е от някоя секта, де да знам. Губиш си времето според мен.

Ж 21

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c24b14d94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До 5
Точно когато дадох листчето, започна да вали силен дъжд секунди след това, а тогава беше точно времето, по което ние се връщахме в Ямбол.
Моето предчувствие е, че листчето най-вероятно се е намокрило и не се виждаше добре, само профилната снимка и показах как изглежда на моя Фейзбук, в случай, че ще си направи Фейзбук също. Мисля, че тя тогава отиваше на басейн, защото и те също си тръгнаха на същия/следващия ден(наши приятели, който са там цяло лято съобщиха, че след като си тръгнахме не са се появили)

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 89f48db510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Абе тия са от амишите, без телефони, без фейсбуци, остави ги.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e883fb2d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, момче на 18 от Ямбол,
Не искам да се разочароваш, но това е мисия невъзможна. Забрави, забрави... Дори и да я намериш, тя не иска да имате нищо общо. Ще прозвуча грубо, нямаш шанс. Тя е само на 16. Баща и също не одобрява да имате взаимоотночения.
Поеми смело напред по своя път, не се мъчи с миналото.
Всеки по своята си посока.
М

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3204c9c2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Знаеш ли, замислих се, че ако аз съм на мястото на Ива, ще те помисля за психопат.
Едно е да сте имали някаква афера, връзка, нещо, а друго е просто да сте се виждали и след години да й се изтърсиш пред очите. Щом толкова си се фиксирал в нея, нещата не говорят добре за твоето психическо състояние.
Ако е писано някога да се срещнете, Бог ще ви срещне. Нищо на този свят не е случайно. Може и в Китай да се видите, но ще се видите, ако ви е писано.
Аз съм срещала познати и на другия край на България, и в Румъния, и в Турция. Странно беше да срещна познато лице в друга държава, но живот...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c24b14d94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8
Звучите сякаш говорите от лично нейно име, или просто изразяваш своето мнение?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker