Ново запознанство на морето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново запознанство на морето
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4029 пъти
Преди година ходих на море и срещнах едно момче, той работеше в хотела, в който бяхме отседнали с мама. Той ме преследваше с поглед и ми се усмихваше, а аз минавах колкото се може повече покрай него. Накрая на почивката много исках да се снимам с него, но ме беше срам и накрая мама отиде при него и го пита. Не ни отказа разбира се. Застана до мен и попита мама дали може да ме прегърне за снимката и нали тя каза "да". След това го питах дали догодина ще е тук в същия хотел и той "да".

Така на следващата година пак бяхме там и той също. Една вечер ме видя че съм сама и дойде да се запознаем и ми се стори готина беше доста по-голям с 7 години. Малко се уплаши като разбра, че съм по-малка. Но все пак продължи да разговаря с мен. По стечение на обстоятелствата ходихме на дискотека аз, той и мама, а на следващия ден той щеше да напуска работата си в хотела, защото е студент и имаше друга работа.

Сутринта дойде в хотела и ни поздрави. След това с мама бяхме на плажа той също, наблюдаваше ни тайно изчака мама да остане сама и отиде при нея говореха. След това и предложи да карат джет и тя не се съгласи. Знаеше, че това ужасно ще ме нарани. Е след като ми се усмихваше запозна се с мен обменихме си координатите и си горихме останах с впечатлението, че ме харесва защо не повика мен, а мама. Така след това си тръгна и след почивката ме намери по интернет и веднага започна да ми пише писахме си 5-10 минути и след това имах работа и трябваше да му кажа чао.

Писахме си по общи теми, не съм го засегнала с нищо. От тогава не ми е писал и щом ме види на линия се изключва. Веднъж му писах "здрасти", а той нищо не ми отговори и така продължава и до сега. Аз полудявам защо прави така, не го разбирам първо всичко е ОК, а сега се едно, че не се познаваме. Къде греша?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: d9a5739f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май приемаш летните флиртове и свалки твърде сериозно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d9a5739f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те натъжавам, но си била просто поредната бройка в списъка му със завоевания. Тези типове са такива. Друг път не падай в капана им.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0fb13ac3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Грешката ти е, че навсякъде има думата "мама"!!!!
Нормално е, ти си на мама момичето, не си самостоятелна. Дори на дискотека ходиш със "мама"... Какво може да очаква човек който е студент от едно момиче което е винаги със "мама"? !?

Вие сте деца, гледайте си там анимационните филмчета и не си играйте със големи риби. Пубъри такива....

М 18

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6c3438f1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като се замисля наистина си прав/а, че думата "мама" много присъства в моята история, но все пак бяхме на море двете нямаше как да съм самостоятелна (до голяма степен). Само да знаеш под майка не си представяй застаряваща жена, която иска да защити "момиченцето си", а по-зряла приятелка , която те разбира. Може би просто както е и нормално се е уплашил от нея и не е успял да се отпусне докрай пред мен.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9dba573d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако съм сметнала правилно си на 12 и честно казано ми се струва, че инатересът му е бил насочен към майка ти, а не към теб.
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4710aa3e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 15 съм и със сигурност интересът му е бил към мен така като ме наблюдава от миналото лято и се запозна с мен и изобщо на мама и името не и знае. Може би пропуснах да кажа, че накрая и мен ме покани на джета и аз приех, а на приятелите си ме представи като свое гадже при положение, че това е лъжа и се познаваме лично от 1 ден, а го заяви това много сериозно. Не знам и аз греша, но и той не е прав.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4e3eddd6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мама ,мама, мама. Определена интересът е към майката. Няма какво да намира един мъж в едно момиче със седем години разлика. Особено, ако момичето е на 12-13. То по морето са такива, боклуци само...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: df40511cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз мисля като Лола може да се е запознал с теб за да се добере до майка ти.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 384e48da9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен просто няма шанс нещата да продължат ти си била само за негово забавление или да покаже че има ново гадже. Просто спри да мислиш за него и си намери човек който наистина те обича. Като е видял че си толкова малка за него просто те е зарязал нищо чудно че сега не ти пише. Той не е човека за теб. Не се занимавай с хора за който си забавлението за един или два дена. Пожелавам ти скоро да си намериш някой по свестен тип. Успех!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ee9eae819c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За него си дете и дори да те е харесал е осъзнал веднагта след морето това. Спомням си някога много, много отдавана, когато бях на 18 и за пръв път сама с приятели на море се запознах с едно момче, което беше с около десетина години по-голямо. Той проявяваше интерес, говорехме си, даже ходихме на лятно кино /тогава в Созопол имаше такова кино/ и той хвана ръката ми. Дадох му телефона си. Прибрах се в София и чаках, чаках, но той въобще не се обади.

Още си спомням за него, а са минали 25 години! С времето осъзнах, че е бил много по-зрял, че всъщност това между нас е било в моето въображение, защото нищо, освен докосването по ръката не беше се случило, че наивно съм се влюбила. Както и да е - все още след толкова много години си спомням за него. И въпреки, че не се получи, че всъщност малко ми беше обидно и тъжно навремето бих дала всичко, за да се върна в онези млади и наивни години, когато е нормално да ти се случват подобни неща.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 28d0db9e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много благодаря на всички особено на номер 9 и 10, вие наистина ме успокоихте и ми отворихте очите. Знам, че в живота ми е имало, има и ще има такива моменти, просто съм много емоционална и трудно ги усъзнавам и преживявам. :) :) :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker