Токсична компания и бившо гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Токсична компания и бившо гадже
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте, аз съм на 15 и от февруари тази година се събирам с една и съща компания. В началото всичко беше наред, докато едно от момиетата не ме намрази ( само 3 момичета има в компанията, мометата са към 8 ) , въпросното момиче е обичано от всички, всеки й ходи на гости и тя също ходи у гости, а на мен не ми дават да каня хора. Тя даже ми удари шамар от нищото. След време с най-добрия й приятел , който даже й е бивш , тръгнахме и аз много взех да ревнувам от нея, той се ядоса и двамата нарочно ме дразнеха, за да скъсам с него и накрая той скъса с мен и ме изгони от компанията. Тя измисли , че съм говорила лошо за нея и каза, че не съм й на нивото, а тя прилича на момче, нищо женско в нея... само мачка хората, не съм единствената й жертва, няма да съм и последната защото като стане нещо всеки вярва на нея. След време бившия ми пак ми писа да се върна в компанията, защото съм изглеждала променена. Оказа се, че онази се е махнала и ги е изоставила заедно с другото момиче. Сближих се пак с компанията и осъзнах какви боклуци са и какво са говорили за мен. Но не искам да ги изоставя... не знам, привързана съм към тях и имам чувства към бившия си и даже го показвам. Просто искам да ме обичат , да имам компания. Дайте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: e944f47503
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мисля, че не те заслужават. Намери си приятели, които те уважават и не те използват!

От момиче на 15

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff2d3b100d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Защо искаш да имаш компания?
Какво ти дава тя?

По мое мнение хората, които не са достатъчно уверени в себе си, изпитват непреодолимо желание да са част от група, част от компания, която да им дава сигурност. За съжаление животът показва, че често компанията диктува живота на членовете й - меси се в личния избор, настройва срещу определени хора, диктува кой как да се облича, живее... Изобщо компаниите в тинейджърските години могат да бъдат забавни, но и да повлекат някого надолу, без да се усети.
Родителите дори да се опитват да се намесят, често са безсилни, защото компанията е Светая Светих за тийнейджъра.

Веднъж те е зарязал. Защо се унижаваш да показваш, че го обичаш? Галиш му самочувствието така.
Обичай онзи, който те уважава и цени. Този веднъж те гони от компанията, подигра се, а сега се сеща за теб. Досети се, ако главатарката се върне как бързо ще бъдеш пак натирена извън компанията.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 193164d14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се унижавай тези хора не те заслуажват! По - добре без приятели отколкото с такива използвачи около теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 81ad25efbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За да бъде уважаван и обичан един човек той първо себе си трябва да заобича и да се уважава, но ти не се уважаваш. Какво се опитвам да ти кажа е, че твоята компания е лицемерна и не се чуди ако пак дойде подобен екземпляр като онази, която те е скарала и изгонила от компанията не направи пак същото с теб и онези не й повярват и не стане пак същата манджа с грозде. Към въпроса със бившия ти донякъде и ти имаш вина, че толкова много си го ревнувала, но и той не е правия, защото вместо да се ядосва и да те дразни със онази е могло да ти обясни, че това не му е приятно и, че няма от какво да се притесняваш това нещо, което е направил вече подсказва колко те е харесвал и колко е мислил по онова време. Съответно, както ти решиш така направи, но моя съвет е да не се връщаш при тях предполагам, че не са единствените в града с, които можеш да излизаш.

Пс: пиша от телефон така, че може да има известни грешки тъй като автокоректора ми прави известни неприятности.

М. 14г.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ded6c9f110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом искаш компания, си направи ти сама, с хора, които те кефят, държат се точно и са с нормално поведение. Аз така направих на твоите години. Пишех на хора, с които виждам, че ще си допаднем, излизах само с такива, канех по няколко души да излизаме заедно и така в годините си създадох сама обкръжение, което ми е по вкуса и вече 5 години е така. Още при шамара и другите глупости нямаше да ми видят очите, камо ли да търпя да ме обсъждат, обиждат и т. н. Напротив, или да ти се извинят и да променят отношение или им показваш пътя. Но нещата вече са ескалирали, ти виждаш, че не са особено умни, че са интриганти и се влияят, няма смисъл да търпиш да се унижаваш. Това не е ок за теб, защото утре някой друг ще те удари и обиди и ти си ок с това и не реагираш. Имай малко достойнство.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: faa07dc53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тези в компанията никога няма да те обичат. Единствената, която може да те обича си самата ти. Обичай се и се уважавай. Не се връщай към бившия си, само лошо ще излезе от това. И си намери друга компания. Тези нещо не са в ред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker