Аз съм на 15, а той на 22 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм на 15, а той на 22
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2252 пъти
Преди един месец се запознах с едно момче от Пакистан в Snapchat. Първоначално когато почнахме да си пишем, той ми каза че е на 15( аз също съм на 15). Когато почна да ми праща негови снимки аз забелязах, че е по-възрастен и го попитах отново на колко е всъщност. Каза ми че е на 17, и аз бях окей, само 2 години разлика, какво може да се обърка. С всеки ден се "опознавахме" все повече, докато и "двамата" не се влюбихме и си станахме гаджета.Попита ме дали искам да видя пениса му(не беше неговия, той показа неговия след като навършихме месец), аз казах да(срам ме е от този факт, но го направих и вече е къстно). След известно време той почна да ме кара да му пращам голи снимки. Аз се опитах да му откажа, но ме беше страх, че ще ме зареже и му изпратих. Той започна да ми прави комплименти, да ми казва колко съм "секси" за годините ми.На около 2-рата седмица от както бяхме заедно ми каза, че всъщност е на 22. След няколко дни почнахме до си говорим за религия и той ми каза, че ще трябва да стана мюсюлманка. Аз се съгласих. Започнахме да си говорим по видео чат и ме караше да се събличам, и да маструбирам пред него(той ми показа пениса си и започна да маструбира с мен)Аз харесах това, няма да ви лъжа. Но от няколко дни/почти седмица той почна да ми пише все по-рядко. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86b48d307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Мастурбирай по-качествено и с по-голяма интензивност и страст и той ще се върне при теб.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9b6513fa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много се надявам това да е измислена история. Не разбрах защо си написала две ( другата се казва " Голи снимки"), но те съветвам да не си пишеш повече с този човек. Не го знаеш нито на колко години е, нито какъв е... Вие дори не сте се виждали на живо! Как така хем работи, хем е студент, хем и в казарма ходи?! Поне два пъти те е излъгал за годините си, кара те да си сменяш вярата и иска да му се показваш гола и даже да мастурбираш пред камера... Ами ако някой ден те изнуди с тези снимки/ видеа? Ами ако ги качи онлайн или ги прати на твои близки? Има много такива случаи. Дано нищо такова не ти се случи, но те предупреждавам, че това е много съмнителен човек.
Не може още няколко години да ходиш с човек, когото даже не си виждала извън дигиталния свят, който те лъже и те кара да правиш неща, които не искаш. На тази възраст искаш да си харесвана, някое момче ( а този май е мъж) да те иска... Това е нормално, но те съветвам да внимаваш с тези неща и да общуваш с момчета на твоята възраст, които познаваш лично. Никога не прави такива неща, за да задържиш някого. Според теб струва ли си? Този човек няма как да те обича, знаете съвсем малко за себе си ( и то истинността на тази информация трудно може да бъде потвърдена) и той иска да му пращаш голи снимки. В тази " връзка" няма нито доверие, нито честност, нито капка уважение. Моля те, не пиши на този човек повече!
Съжалявам, ако съм прозвучала грубо, защото не целя това. Искам само да те предупредя!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26396f8aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   От авторката: Това как ще проработи? Не знам как би могло да го задържа така, но ще опитам. Благодаря за съвета! ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f763cde033
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Момиченце, в голяма беля си се вкарала с този. Нямаш ли книги за четене през лятната ваканция ами си тръгнала на рязни арабели да се събличаш? Ако съм на мястото на вашите ти взимам всички устройства с достъп до Интернет до края на лятото, оставям те с една слушалка и те пращам да работиш. Ти знаеш ли колко момичета ежегодно стават жертви на подобни подофили. Нищо чудно и лак да те е излъгал за годините си и следващия път да се окаже, че в действителност е на 32. Знаеш ли колко жени са си патили от подобни връзки. Чела ли си "Не без дъщеря ми" ако не си прочети я разказва американка, чиито съпруг иранец при това лекар след време след като го завлича с дъщеря им в родината си им показва истинското си лице и започва да ги малтретира. Едвам се спасяват след година и половина в ада. Същото ще те чака и теб ако се за бъркаш с някой от арабските страни. За тях, мила жената не е равна дори на добитъка. Още сега прекрати всякаква комуникация с този индивид и почни да правиш нещо смислено например да почетеш!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8dbb59341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за всички съвети, явно наистина съм направила ГОЛЯМА грешка, но някак си се привързах към него. Страх ме е да не ме остави. Вече не знам дали съм влюбена или просто объркана. Днес ще се опитам да поговоря по-сериозно с него на тази тема и да разбера дали е на 22 или по-възрастен. За голите снимки, съм си крила лицето, само родителите ми могат да познаят, че това съм аз, защото имам белег на корема. Ако разпространи снимките поне ще знам, че ще бъда унижена само пред нашите и никой друг няма да разбере, че съм аз. Искам отново да ви благодаря, колкото и да ми е тежко да го кажа вие сте много прави, трябва да прекратя всякаква връзка с него. А Искам да кажа на 3 коментар, че историята е истинска, мога да докажа с чатове, но е прекалено лично. Не бих могла да измисля нещо подобно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8dbb59341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Забравих да добавя, че когато маструбирах на видео чат, там ми се виждаше и лицето, ако е заснел разговора съм много загазила. Една от причините да не искам да скъса с него е да не разпространи снимките или видео чата. Другата е че се привързах (най-вероятно ви звучи странно, но е факт). Също така изглежда като много добър човек, но си промених мнението от последния ни разговор, там ме караше на сила да се събличам. Това вече не е редно. Туко що получих известие, че ми пише. Сега ще се опитам да поговорим по-сериозно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 58c5022ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Току-що прочетох втората ти история по въпроса, сега и това.
Ето червени флагове които забелязах:
1.Лъже те за годините си. Дори може да не е на 22, а на 32, а знаеш ли? Даже и по-стар.
2.Кара те да пращаш голи снимки
3.Кара те да си сменяш религията, което си е лично твой избор. Никой не трябва да набутва възгледите си на другите.
4.Пише ти по-рядко.

Момиче, той те използва. Моля те, блокирай го ВЕДНАГА! Ти го обичаш, той те използва. Малка си и все още много не разбираш колко са опасни тези неща. Спри да се запознаваш с момчета по интернет, защото ще ставаш жертва на педофилия.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2c664cd34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съжалявам, но почнах да се смея докато четях. Прочетох и другия твой пост преди малко. Искам да го махнеш този човек. Да го блокираш и да не отговаряш на съобщенията му, ако ти пише от другаде.
Имам чувството, че хората са изтрещяли. Не мислят въобще за последствията. Аз дори нормални снимки в интернет се чудя как да кача, защото ме е страх да не се използват срещу мен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: debd08d75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А, накрая се оказало, че не е на 22, а на 52... ти дори не осъзнаваш в каква каша можеш да се забъркаш. Веднага спирай всякакви контакти с тоя и се надявай, че утре снимките ти няма да са пуснати из целия интернет! Мюсюлманка ще ставаш, а? А самолетен билет да му идеш на гости не ти ли е пратил? Че то само това остава! Осъзнай се, тоя си се гаври с теб, лъжете за всичко (след като 2 пъти те е лъгал за годините си, не ти ли просветна?), а ти влюбена! Гадже ти бил... друг път! Изпечен измамник, който се подиграва с наивни момичета като теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e3b5a9104
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако искаш да бъдеш секс робиня в арабска държава - продължавай. В противен случай е време да се преориентираш към нормални момчета.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ecf165dd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Защо не попиташ баща ти какво мисли по въпроса?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 25e3f03d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здрасти :)
Прочетох и другата тема която си написала и
според мен не е трябвало да му пращаш тези снимки и вобще да му се връзваш. И как така ще те кара да му приемаш религията?! И ти ще се съгласяваш?!
Истината е че той просто се възползва от теб и си прави кефа.
Номер 3 и 5 са напълно прави ,защото наистина може да се забъркаш в нещо сериозно.Повече не му пращай никакви голи снимки,забрави го и го блокни от всякъде.
Съветът ми е да се откажеш от него в най-скоро време. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d8024bb824
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Възрастта е само число, а затворът-просто място...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 145b454b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не искам, да повярвам че има толкова глупави момичета....българите ли свършиха, че се занимаваш ТОЧНО с такъв?? Ако беше европеец ОК, но точно с такива които смятат жените за боклук? Те техните си не уважават та чуждите ли? По-добре го блокирай, и изтривай от всякъде. Смени си айпито и всичко. А за снимките да си мислила..че дори и видео си му пускала чак мастурбирала! Какво нещо са хормоните....боже. Искрено те съветвам, изтрий всичко, и всичко свързано с него. Ако нещо твое разпространи е ужасно... но в крайна сметка, нито ще си първата нито последната. И да ти е за урок, голи снимки и такива видеа, ПРЕД НИКОЙ! Защото може да ти направи живота черен. Може дори да те отвлече, на тебе трябва да ти забранят интернета с закон!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b77b3fcba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17, кое на европейците е "ОК"? Те половината европейци са вече от Африка и Близкия Изток. Не, че и останалата половина струват нещо. А и кое на българите е ОК само защото са такива..? Всичко е до човека, въпросния явно не струва, също като скалъпената историика. Авторката явно търси внимание пост-раздяла с поредния алфа и се бута с най-баналните сюжети да обира лайкове и съпричасност от бета до зета говедца дето веднага скачат да са рицари... Направо ми се повръща от мазнотията в тия коментари. А ако си наистина от топ 1% (не в добрия смисъл), удари си главата в стената - може и да запомниш, че боли. Да ви имам проблемите...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker