Голи снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голи снимки
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3097 пъти
Имам гадже от чужбина и с него си пращаме голи снимки или маструбираме на видео чат. Страх ме е да не разпространи снимките, тъй като не се познаваме лично. Запознахме се онлайн преди малко повече от месец. Да знам, че не е окей да се снимам гола, но искам да остана с него. Мислех, че ако му пращам повече снимки, той ще ме заобича повече, но явно не бях права, защото той вече почти не ми пише, а преди не ме оставяше. Скоро той ще навърши 22, а аз съм на 15( преди малко споделих друга история свързана с връзката ни, ако искате да разберете повече, историята се казва: "Аз съм на 15, а той на 22"). Аз наистина го обичам, когато не съм с него се чуствам много самотна и притеснена за него, да не би да му се случи нещо лошо. От около седмица насам трябва аз първа да започна с чата ни, за да можем да общуваме, той явно вече се е отекчил от мен. Попитах го онзи ден дали иска все да е с мен и той каза "Да". Най-странното е, че аз дори не знам дали ме лъже, защото когато закъснява или не ми пише, казва че е бил зает( онзи ден каза че е подготвял погребение на малкия си братовчед, не мисля, че ще излъже за толкова сериозно нещо) , аз му се доверявам. Все пак той ходи на работа, университет, каза ми, че е в казарма ( не знам до колко е вярно)
Бих искала съвет, как да го задържа докато навърша 18 и дали си заслужава такава връзка, най-вероятно повечето от вас няма да ме вземат на сериозно. Моля, кажете ми какво да правя! Кажете ми какво мислите! Пс: съжалявам, ако има правописни или пунктуационни грешки. Оставете вашето мнение долу в коментарите без значение дали е положително или отрицателно. Благодаря за всички отговори. Ще се видим скоро, ако стане нещо ново и интересно във връзката ми. Чао.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0acb01e9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Момчетата в твоя град/село свършиха ли?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0dd7efd512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. Според мен най-удачно ще е да прекратиш връзка с него. Мисля, че просто те използва, защото си по-малка и знае, че ще му се вържеш на акъла. Нито те обича, нито му пука много, според мен. Не му пращай повече снимки, нито на някого друг, защото може да си изпатиш много. Пращай, но само ако имаш 100% доверие, което е рядко. Не се занимавай с големи млади мъже, само ще те използват за нуждите си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: af940f3bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хората в нета са кучки, от 11 години го повтарям поне!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cfe530de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз съм на твоите години, опитвам се да те разбера, но все още не мога. Според мен такава връзка хич е нито възможна, нито реална. Нека да започна с това, че той може да ти казва всякакви неща, но откъде си сигурна, че са истина? Да не говорим, че е много възможно да си има приятелка и това просто да го прави за някакво извратено развлечение. Явно си много наивна щом ей така на човек, който не си виждала реално и който ни най малко не познаваш истински, пращаш голи снимки. И според теб, дори да приемем, че наистина те харесва или пък обича или вече и аз не знам, е истинско, само заради тези снимки? Не, че нещо ама още не доумявам как може да допуснеш дори само да си помислиш, че този човек изпитва някаква любов към теб. Пълен абсурд просто. Само, като го пиша, ми е смешно! Съветвам те да оставиш настрана тези глупости, да се съсредоточиш върху реалния свят и хората, които можеш да видиш и да ги опознаеш наистина! Не се забърквай в неприятности.
Надявам се да се позамислиш над думите ми.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e9813e721
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Към номер 4. Има, но почти всичките са гербове или са някакви наркомани. Също така това е първото момче/мъж което наистина харесвам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e9813e721
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора към 5:

Хей, благодаря за отговора, не знам до колко наистина ме обича. Най-вероятно си права, но понякога той се опитва да се грижи за мен. Като цяло това е причината да му се доверявам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e9813e721
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката към 7:

Здравей, радвам се да получа съвет от мой връстник. Честно казано и аз не знам до колко ме обича наистина. Днес докато си писахме разбрах много повече за него и този път тези неща са истина. Накарах го да ми изпрати неговата лична карта, но той заедно с нея ми прати и студентската си карта, там пишеше името на университета му. Написах неговото име плюс това на университета и излезе негов профил. Оказа се свестно момче/мъж. Добър студент и като цяло и човек излезе ми информация за това как помага на бедните и т.н. Не намерих дали е във връска, но аз мисля, че не е. Без значение когато му звънна или пиша (и той е онлайн, разбира се) ми отговаря. През почти цялото време е сам.

Благодаря ти за съвета и отделеното време за мен! :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e6fcc0e604
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   На 15 и вече пускаш голи снимки, тц тц тц, не ви е лесно на тинеиджърките днешно време. От малки се учите да сте к****

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d3f09b1df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Силно се надявам да не ти се вижда лицето на тези снимки и видеа. Но това да ти е за урок. Ако ще пращаш голи снимки не хващай лицето си иначе ще си изпатиш. Много момчета и момичета които познавам са си изпатили от това. Даже лично и моя съученичка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 870b3894e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, наричаш момичето к*рва, а нещо за онзи, който я изнудва? В другата тема момичето е написало, че въпросния два пъти я е лъгал за възрастта си. Нека тя е к*рва, а този незнайно колко годишния какъв е? Иска голи снимки от деца, които са изключително лесно податливи на всякакви приказки. Неговото поведение как ще оправдаеш? Или ти си същия, щом търсиш вината в авторката?

Авторке, искрено те съветвам да прекъснеш всякакъв контакт с този.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c688e6990d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Просто не снимай лицето си и си защитена!!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cf568c12d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей. Аз съм може би 1 или 2 години по-голяма от теб. Нямам много по-голям опит. Знам. Мастурбирането е забавно. Знам, че искаш да си имаш гадже като всички. Но мислиш ли, че това ще е дългосрочна връзка, че някога въобще ще се видиш на живо с този човек? Не мисля. Освен това това момче е 6-7 години по-голямо от теб. Връзката между едно 22 годишно момиче и едно 29 годишно момче е съвсем различно нещо. Аз също съм се занимавала 4 месеца с едно момче, което беше 4 години по-голямо от мен, но един път не ми е поискало гола снимка. Обичаше ме, въпреки че живеехме на 1 500 км разстояние един от друг. Обичаше характера ми.
Аз всеки ден попадам на такива в интернет, които са готови да почнат връзка само заради секса и дейности като твоите.
Но щом се притесняваш да не прави скрийншотове, просто му кажи как се чувстваш. Няма да коментирам тази тема с голите снимки. И момиче. Научи се, че само с говорене става. Хората не могат да четат мисли.
Извинявай, че трябва да го кажа, но просто се откажи. И не започвай подобни неща отново. Нищо хубаво не правиш.
Не те познавам, но си малка и искам да не съжаляваш за грешките си от всъщност най-хубавите ти години.
Никой не може да те убеди. Помисли за себе си. Надявам се да вземеш правилното решение <3.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d495a3c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, когато му изпращаш твои голи снимки в цял ръст ли са снимките или от шията надолу до коленете. А краката ти отворени ли са за да ти се радва на малкото вагинче. Изпрати и на мен такава гола снимка където ти се вижда вагинката. Бръснеш ли я. Ах, как искам да ти я видя.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f25a06404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Спокойно и аз съм пращал голи снимки, само че на момче . Не съм гей, но като се напия и налитам на мъже .

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 777d409b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мило момиче,

Доста по-голяма съм от теб, но аз голи снимки не изпращам. Знаеш ли защо? Защото имам достойнство. Нямам никому доверие как би могъл да използва снимките, вкл и на мъжа си. Днес сме в перфектни отношения, но знам ли утре?
Животът е непредсказуем, затова бъди човек с чест и достойнство.
Никой 22 годишен мъж не очаква сериозна връзка с 15 годишна. Временно развлечение, да, но нищо повече.
Не се влюбвай в илюзия, защото интернет профилът е коренно различен от реалния. Има хора, които и година си пишат, но после като се срещнат няколко пъти, осъзнават, че не са един за друг. Жалко за изгубеното време в писане.
Затова запознавай се онлайн с момчета, които са от твоя край, и които ще можеш скоро да видиш на живо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d9154ef5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Как ще ти е гадже някой като не те е виждал на живо?! Как ще те заобича като му пращаш голи снимки?!
Откъде си сигурна, че не е някой чичка?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c0caec107e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ти с този човек изобщо нямаш връзка. Чак ми стана смешно, че наричаш отношенията си с него връзка.
Връзка е, когато се срещаш с някого редовно, показвате чувствата си, верни сте един на друг. Да, може в някакъв момент да комуникират дистанционно, но те са се виждали реално преди това.
Вашето е... забавление. Подбирай си ги, защото с арабите не е шега работа.
Ако съм ти майка, бих ти спряла интернета за месец. Много, много бих била разстроена, заради лекото ти поведение.
Когато станеш майка, ще разбереш какво имам предвид.
След 3 год ще можеш да се изнесеш и да си спиш с който искаш, но помни, че мъжете се забавляват с лековати жени, но се женят за свестни.
Ако искаш да си порядъчно момиче, изследвай тялото си сама, не пред камера. Не изпращай никога голи снимки на никого, дори на гаджето си. Не се знае кога може да ти навреди. (Спомням си голите снимки на една консулка, ама знаела ли е, че някога ще стане консул)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker