Най-страховитият човек, срещал съм някога!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-страховитият човек, срещал съм някога!!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1381 пъти
Здравейте, искам да ви споделя един проблем, който много ме плаши. Става дума за момче, което се държи много много странно и понякога ми става хипер объркано и ми се гади от негo (междудругото аз съм момче, не момиче). Когато се запознах с него и като го питах къде се намираше марката, той ме гледаше в очите толкова много, като че ли беше любов от пръв поглед и ми се усмихваше, и аз като го погледнах, малко се уплаших и се дръпнах 2 крачки назад, и той ми каза, че ще извика един приятел да ме заведе и той бързо се махна. Когато исках да говорим, той постоянно ме игнорирва, а като му пиша, ми отговаря нормално. Когато хукнах при един мой приятел да си говорим, той беше обърнат към мен с тъжен поглед, но аз разбира се, съм си минал без да ми пука и ме гледа тайно. И аз все започвам да го подозирам (не си мислете, че съм гей или с някаква сексуална ориентация), но той почна да ми праща целувки с един негов приятел, да ми вика галено името, да ми маха, писах му какъв е проблема, той ме каза на педагогическия и ни викнаха двамата. Но той преди ме е обидил, но аз като го казах това на педагогическия, той излезе виновния, въпреки, че аз съм невинния. Той се почувства много зле, той ме блокира, питал съм го и преди дали ме мрази, и той ми вика - Не, не те мразя. И като го срещна, ми маха като лудак и се усмихваше до уши и скача. И аз почвам да се чувствам неудобно, и той се спира. И почвам да му викам какво иска от мен, той пак се смее. И ми махна за чао, както и аз му махнах като се чувствах шокиран и зяпнат толкова много. Иначе където в училище да седна, той вечно е близо до мен, или съм пред него или зад него, не знам какво иска, но не ми се вярва това да е хейт или любов, защото няма как момче да се влюбва в друго момче, ТОВА ЗА МЕН СИ Е ОТВРАТ!!! Като го питам нещо, знам че ще му стане неудобно, не знам какво иска от мен, пробвал съм хиляди начини да се опитам да го разбера, но той хич. Знам че малко смахната история, но искам съвет и вашето мнение какво е. Аз иначе от 2 месеца го игнорирвам и той пак не се спира. Пак вечно доволен да ме види и като почна разговор с него, си накланя глава и не ми говори. Реших да питам вас, защото това за мен си е доста объркано и искам от някого мнение какво да направя и да ми обясните защо е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 66647e21ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Може просто да иска твоята компания като приятел. Някои хора просто не се вписват сред хората, винаги са си страннички "spooky".
Аутсайдерът много трудно изгражда контакти с други хора, хората казват, че гледат/държат се "странно". Не всеки има социални умения и компетенции, които ги имаш ти. Понеже всеки си гледа от неговия прозорец, не знае в какво положение се намира отсрещнатата страна. Представи си един неудачник в социалните контакти, всеки го игнорира, намира се един човек, който му обръща съвсем малко внимание, горкият социален инвалид се хваща като удавник в последната сламка.
Еволюцията ни е направила да бъдем стадни животни, от хилядолетия насам предците ни са били обричани на сигурна смърт ако останат сами.
В днешно време в антропогенната среда, самотникът няма да го изяде лъв, но ние още носим огромен еволюционен товар. В резултат аутсайдерите, незабележимите, невписващите се в обстановката страдат много, чувстват огромна болка от самотата, която ги е обзела. Въпреки че са сред хората те се чувстват самотни.
Не си длъжен да си приятел с който и да е. Написах ти тези неща за да имаш малко понятие. Гледай да не му показваш, че те е страх или че ти се драйфа от него, това ще възбуди агресия у него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6586d91afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   ИГНОРИРА, правилно,ИГНОРИРВА -неправилно!!!!!!Пишете на правилен български ,бе!!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e83d73cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми явно момчето е гей и те харесва. Опитай се да го игнорираш, не му пиши, не говори с него, не го гледай и т.н. Мисля, че ако го направиш и той наистина те харесва ще е тъжен, но по-добре да разбере, че няма как вие да бъдете заедно, и че е невъзможно. Това е от мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e83d73cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Еми явно момчето е гей и те харесва. Опитай се да го игнорираш, не му пиши, не говори с него, не го гледай и т.н. Мисля, че ако го направиш и той наистина те харесва ще е тъжен, но по-добре да разбере, че няма как вие да бъдете заедно, и че е невъзможно. Това е от мен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: af9a3342cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обърни се към психиатър докато е рано

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 755f9ab087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 2, думата идва от Английски. Ignore :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker