Приятелката ми ме заряза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми ме заряза
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1572 пъти
Здравейте! Аз съм Кристиян и съм на 13 години. Преди една година ясна моя приятелка на която съм споделял много неща за момичета които харесвам ми каза, че ме харесва. Аз не я харесвах и и го казах и повече не бяхме толкова близки. В края на шести клас решихме да правим филм целия клас. Аз бях в главната роля и трябваше да избера кое момиче да ми е гадже имаше няколко и една от тях беше Вики. Момичвто за което споменах по-рано. Приятелката ми Гери знаеше, че тя ме харесва и не я харесваше, но все пак постоянно се голеше пред другите момчета, а си беше сладка. Исках да ме ревнува затова избрах Вики да ми е приятелка във филма. Та казах и, че вече не харесвам Гери и, че ако тя още ме харесва искам да сме гаджета не само във филма. Тя беше леко дръпната, но прие. Накрая на филм, като започнаха едни спорове мале, мале. Каза ми, че вече не ме харесвала, а докато бяхме гаджета и извън филма аз скъсай с Гери, защото видях колко по-сладк е Вики, но тя се притеснява. Казва, че вече не ме харесва, че никога не ме е. Че е харесвала някой който още не е срещнала. Като започнах да я разпитвам тя каза, че на външен вид съм отговарял, но момчето в което тя е влюбена е много мило и винаги когато се скарат той идвал и я целувал, а аз не съм го правел и т.н. После каза, че какво съм си мислел тя така и така нямало тази връзка да се задържи повече от една година. Тя искала да се омъжи на 20-21 и да има дете на 22. Дали ще съм готов за тези стъпки дали я обичам достатъчно, че да се съглася. Да си имаме апартамент или в някоя нова Боянска сград или в една което тя е избрала на костенурки водопад близо до Витоша. Да имаме две кучета Голдън ретривъри преди да имаме бебе. Да имаме къща не в Плевен където е моето лятно място за почивка, а в нейното село. Да сме ходили на море в ,, efekt algara beach” (между другото много готин хотел), а не в слъевбряг където аз имам къща. Да сме си спестявали пари да отидем на Малдивите когато бебето е на 1 годинка и когато то стане на две да имаме второ а десет години след второто или да имаме близнаци или да имаме две деца пак така през две години. Дали съм бил готов за всички тези неща. Тръгнах да я целуна за да угодя на миналото и желание, но тя просто се дръпна и каза ,,не ме целувай. Искам първата ми целувка да е с момче в което съм толкова влюбена, че или первектно отговаря на критериите ми или да съм толкова влюбена в него, че да не ми пука дали ще имам едно две или три деца или пък къде ще живея.” Каза също. ,,готов ли си за всичко това? Готов ли си да имаш само едно единствено гадже до двадесет. На 20 да се ожениш. Да станеш баща на 21-22. Можеш ли да го направиш?”

Моля помогнете ми, защото искам да помогна и на нея. Тя е амбициозна, умна, красива, мила и иска най-доброто за всичко и всички. Когато бяхме четвърти клас баща и почина, без подробности, но беше тежко за нея. Има двама братя и пред нея винаги е имало три первектно връзки. Първа любов и очевидно последна и за трите връзки. Млади с деца, много пътувания, но тя иска да запълни бразнотата. Да запълни празнотата от баща си с някой който я обича. В пети клас началото, а тази случка беше края на четвърти най-добрата и приятелка сякаш нарочно и правеше още проблеми и тя толкова отчаяно търсеше някой който да я обича. Защото не искала да споделя по темата с майка си за да не я нарани, а всеки си споделял с половинката и тя се чувстваше не обичана. Знаела е, че не е така, но все пак. Тя преди беше леко пълничка. Как да го кажа само в корема имаше малко повече от колкото има слабо момиче, но иначе имаше и оформени крака и всичко на място. Сега е много слаба. Даже има леки плочки и много фина талия. Не искам да я изкарам лош човек, но незнам какво да и кажа, че да продължи връзката си с мен. Готов съм да имам само едно гадже ако това ще е тя! Моля ви! Помогнете ми! Помогнете да и кажа нещо с което да я успокоя. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e59f62029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Това звучи едно много объркано момиче

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e59f62029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави я да се намести и поговори с нея. Звучи, че не и е много Ок:)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e59f62029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 2 защо да я чака да се намести по-добре да и помогне да се намести, защото така може да постигне нещо!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 42632a3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, ти си още на 13. Ще срещнеш много други момичета в следващите години. Ако сега даденото момиче не иска да бъде с теб, не я карай на сила да тръгне с теб. И просто говори с нея за това, което тук разказа. Сигурна съм, че ще ѝ се промени мисленето в следващите 2-3 години.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 35a7c949c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Егати и драмата. Тоя филм съм го гледал

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fce472f744
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Какви бракове, какви деца и почивки на Малдиви?
Вие сте само на 13. Ще срещнеш поне още 2 като Вики, докато узрееш за по-сериозна връзка.
Ж 45

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e59f62029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Извинявам се номер 2 имах предвид номер 3 ;)
( номер 4)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e59f62029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От една страна ми звучи, че момичето има много високи амбиции и, че не иска да прави глупости с някой с който ще я зареже след два месеца. Можеш ли да я харесваш година без да харесваш друга. Докажи и че си достоен да си нейното първо гадже. Аз бях много подобна на нейната възраст и когато момчето което ме харесваше поиска да сме гаджета аз му отказах, а след една година той отново искаше да сме гаджета и този път му казах, , да”. Той се стараеше да сме заедно и сега имам дете от него на две годинки и половина и не сме имали други гаджета. Даже и ходихме в Тайланд, така че наистина с постоянство и истинска любов всичко може да е наред! Късмет:)
Изи25г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker