Моля Ви , помогнете ми ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля Ви , помогнете ми !
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1347 пъти
Здравейте, приятели! Моля ви, помогнете ми, защото усещам, че положението е много зле и не знам какво да правя вече. Обръщам се към хората тук, защото съм в малък град и нямаме психолог, а семейството и приятелите ми никога не ме разбират, когато повдигна тази тема пред тях и се чувствам самотна. Разгледах форума преди време и забелязах, че тук хората открито говорят за проблемите си, моля ви не ме съдете.
Тийнейджърка съм, на 17 години. Не знам дори откъде да започна, защото проблемът е много сложен и оплетен и касае самочувствието ми от много дълго време. Мислех, че това ще се оправи с годините, но става още по-лошо и повярвайте ми- много трудно се живее по този начин, даже мисля, че имам някакъв тип болест. Имам критично ниско самочувствие и не мога да се погледна в огледалото / камерата без да заплача. Наистина не преувеличавам. Чувствам, че съм най-големия изрод на света и, че когато хората ме видят по улиците ми се смеят. Буквално не харесвам нищо в себе си. Нищо. Има хора, които също се изпадали в такива състояния, но се оправят някак си. Усещам, че нещо ме е стиснало за гърлото и не ме пуска. Нямам сили да стана от леглото, понякога дори избягвам да се виждам с хора. Но най-омразното ми нещо е да се правят снимки. Чувствам, че точно тогава комплексите ми се засилват и става още по-лошо. Иска ми се да бях нормална, много ми се иска.. няма да повярвате от кога започна всичко това.. бях само на 7, когато мечтаех да изглеждам като другите деца. Постоянно търсих снимки в Гугъл на, , красиви лица “ и изплаквах очите си над тях. Не ме разбирайте и друго яче, никой не ме е наричал грозна или нещо подобно. Просто чувствам напрежение и страх да се виждам където и да е, а приятелите ми го отдават просто на, , обсебване по външния вид”. Знам, че много по- важни неща за които да се тревожа, но ми писна всеки ден да се будя с това лице, в това тяло, с тези убийствени мисли, които само да ми напомнят, че се провалям в това да обичам себе си. Не искам дори когато стана възрастна, това да е нещото, което най-много ми тежи. Не искам и децата ми да се чувстват по начина по който аз се чувствах, не искам да си помисля, че едно 7 годишно момиченце може да иска да сменя лицето си с ново. Съжалявам за всички, които са се припознали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: c4f5de567c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Имах подобен проблем, само че бе породен от комплекси създадени от мои връстници, чрез обиди и тормоз заради тяхни комплекси. Но няма смисъл от това. Дори да си най грозният човек на земята няма смисъл да се тормозиш от това, важното е дали добър човек и да се радваш на живота, все пак днес сме тук, утре ни няма, не можем да се комплексираме цял живот. Сигурен съм че твоето са само внушения, започни да се гледаш по често в огледалото и да се снимаш повече, самолюбието и суетата което ще се опиташ да придобиеш ще са достатъчни да излезеш от това състояние, на мен например вече не ми пука за тези неща, всеки човек има различен вкус, не можем да угодим ма всички, важното е ние да сме добре. Опитай да свикнеш със себе си, а и хубаво е че всички хора имаме свой собствен уникален вид, иначе щеше да е скучно всички да сме супер красивите и да изглеждаме почти еднакво.
Момче/мъж на 19.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c56ae3f7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами започни да работиш, спести пари и отиди при добър естетичен лекар и хирург и ще ти направи каквото лице искаш. Лесен за разрешение ти е проблемът. Действай.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: eb5ae5ef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте, казвате че сте от малък град и няма психолог. Бихте ли могли все пак да отделите някаква сума за целта? Можете да намерите онлайн психолог или психотерапевт в приложение от рода на Healee.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 55327afae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Гледай видеа в ютюб и се развивай, проблема е в главата ти, не в лицето. Намери в интернет по ТЛС тв дават едно предаване,където събират хора с големи физически проблими и такива, като теб които си внушават някакви неща. Да видиш какво значи осъзтати хора.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1f100e7b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората са това, което мислят и чувстват. Щом ти чувстваш, че си най-големия изрод на света значи си точно това. Нямаш ли никакви благородни мисли и чувства в сърцето си? Момиче на 17 г. да се чувства изрод ми говори, че психически си много болна. Потърси добър психиатър и се лекувай ако е възможно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d01cae08c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   2, браво, печелиш награда за най-малоумен коментар

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 36c03523a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Физическата красота ли е най-важна? За всеки влак си има пътници момиче! Ти си това, което чувстваш, излъчваш това, което носиш вътре в себе си. Я се огледей, не търси най-красивите, а се огледай всички ли са съвършени? Не, не са! Суетна си, реално си вманиачена във външния си вид и то в това да бъде перфектна, а това е пълна глупост. Ако си най-красивата не означава, че ще си най-щастливата! Ако не си щастлива, какво значение има всичко друго? Има хора, който искат просто да живеят, просто да ходят, просто да са здрави и ти имаш всичко това! Защо тогава изпадаш в това състояние?
Момче? Възможно ли е това да е причината? Липса на внимание от мъжкия пол? Има причина! Не искам да вярвам, че идва момиче на 17 е просто поредната, която след години ще започне с куп процедури, защото просто е вманиачена в някакъв "идеален" стереотип и ще те обезобрази. Ако няма никаква причина и ти просто си вманиачена във външния вид, наистина търси психолог никой друг няма да ти помогне, а за това имаш нужда от помощ. Ако е просто пубертет и желание да бъдеш забелязана от някой, то ще дойде човека, който ще те забележи и ще те направи щастлива. Сложи си грим, направи си прическа, облечи хубави дрехи или просто направи това, което ще ти вдигне дори малко самочувствието. Опитвала ли си? Винаги има нещичко, което ще помогне, а после носи това излъчване, това щастие със себе си и вярвай ми хората ще те приемат съвсем различно. Не е важно дали си идеален, а да не носиш такива мисли, защото това е най-голямата пречка и таа те приемат хората. Отдръпват, отчаяна... НЕ! Усмихвай се, тренирай, прави това, които те кара да се чувстваш и да изглеждаш добре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker