Девственост??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Девственост???
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1669 пъти
Здравейте, аз съм на 17 наскоро направени и съм 10 срещу 11 клас, ако има значение, та в моя клас момчетата повечето си имат гаджета някой от тях по-малки, има и 2 от 8 момичета в класа с гадже. Въпроса ми е на каква възраст "трябва" момиче да прави секс за първи път. Ако кажа, че не се интересувам от тези неща ще излъжа, но не сега, но и се чувствам задръстена, въпреки че моите приятелки също не са имали гаджета или да са правили нещо друго.
Аз се интересувам повече от училище и да се забавлявам по-спокойно, а не с чалга, дискотеки, алкохол, наргилета и т.н.
Според вас това в бъдеще(студентските години) липсата на опит ще ми навреди?
Благодаря предварително на всички, които ще се включат по темата! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41996002d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма определена година, в която вече да започваш да правиш. Първо, че е много глупаво, второ, че е много прибързано. По-добре си намери приятел, опознай го достатъчно, че да му имаш изцяло доверие и ако вече се чувстваш наистина готова можеш да му предложиш, ако той до този момент не ти е предлагал.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de4b3ba989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Направи го, когато си готова. Няма години, в които да го направиш. А и повечето ти връсници лъжат, че са го правили. Важното е ти да си готова и да го искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 45e94ad61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не,преди 17г. и не го прави само,защото трябва.Харесай истински момчето,с което искаш да бъдеш,ако и той теб ще ви се получи добре,дори и да не се получи съвсем

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 21f377a248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как очакваш да ти навреди липсата на "сексуален опит" в студентските години? Какво очакваш да правиш през тези години?

Не си си намерила п. тката на улицата както се казва. Не се поддавай на натиск да правиш секс - дали от средата дали от филми/сериали (голяма малоумщина има напоследък).

Намери си гадже, опознайте си се и тогава прави секс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 33e2ea9631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма срок. Ще разбереш, когато си готова. Сега очевидно още не си. Когато си намериш приятел, сама ще усетиш момента.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5ec18acd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Запази си девствеността колкото можеш по-дълго. В идеалния случай до брака. Може и да ти се струва много задръстено в момента, обаче в студентските години, а и нататък, ще разбереш, че си е струвало.

Сега те вълнуват тези неща, напълно нормално е. Искаш да се впишеш и си мислиш, че не си от готините, ако не си правила секс. Обаче девствеността е нещо, което никога не се връща. Загубиш ли я веднъж, няма връщане. А пък е едно от най-ценните неща в една жена, като диамант, с който се раждаш. Хубаво е да го опазиш и да го дадеш само на този, който го заслужава.

В практически смисъл това означава, че в момента, в който срещнеш твоя човек (което едва ли ще се случи в гимназията), ти можеш да му дадеш най-ценното: да бъде първият и единствен. Няма по-голям подарък за бъдещия ти съпруг. Девствените жени през цялата история на човечеството са били по-ценни от тези, които са правили секс. В днешно време повечето жени не го разбират, губят си девствеността с някое гадженце, което мисли само кое къде да сложи, и от там е само надолу... После трябва да минеш 4, 5 мъже, докато намериш твоя (това е в добрия случай, ако имаш късмет).

Сигурно няма да ме послушаш, но поне забави правенето на секс докато излезеш от училище. Нищо не губиш, повярвай ми. Няма такова нещо като сексуален опит при жените. С правилния човек всичко можеш да научиш, сексът не е спорт, че да трябва да тренираш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7c77e01b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не искам да те разочаровам, но и аз бях като теб в гимназията (завърших преди 2 години) - девствена отличничка. Всички около мен вече водиха активен полов живот, бяха обвързани или поне се интересуваха от такива неща. Само аз и още 1 момиче се вълнувахме от учебния материал. Признавам, може малко да съм завиждала на съученичките им за опита, бяха самоуверени, виждах ги като по-големи, но аз самата нямаше какво да направя. Не исках да се хвърлям върху първия срещнат заради едната девственост. Надеждите ми бяха в студентските години.
Е, вече съм студентка, наесен ще съм 2 курс. Все същото, само дето ве още по-срамно вече са си девствена на 21. Вече в университета сред повече момчета, започвам да усещам едни нужди и повече да се чувствам като жена. Да, хората казват, че няма нищо срамно в това и няма определена възраст за първият секс, но тази неопитност започва да ти влияе все повече на самочувствието и да се чувстваш изостанал, неуверен пред връстниците и най-вече срещуположния пол. Дори гадже съм нямала досега, но това не ми е толкова голям проблем. Не се интересувам от връзки, предполагам да съм свободно, но някакси да съм се отървала от това бреме "девственост".
Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker