Не искам да живея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да живея
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2110 пъти
Здравейте,аз съм на13години. Проблемът ми е че не ми се живее. Влюбена съм в мъж който е по-голям от мен с 16години. Не го познавам. И сега той не е в страната и никога няма да се върне. Мисля си да замина за чужбина когато стана на15 години, но това да чакам да минат две години е много трудно. Страх ме е и да не си намери някоя защото,ако това се случи ще се срина психически. И безтова съм депресирана всеки ден,защото нямам никакви приятели и родителите ми не ми обръщат внимание. Отхвърлена съм от всякъде. Мислила съм за самоубийство,но пък за това е нужна смелост,а на мен не ми стиска да го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3b949d5061
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Тоя тикток съвсем ви е промил мозъците бе деца

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 107430c576
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   От възрастта ти е. Обичайни мисли от тийн годините. Бъди умно момиче. Помисли колко още ти предстои да видиш и преживееш. Сега всичко ти изглежда като края на света, но това е възрастта ти. Дай си време, ще видиш, че след време ще се смееш на това, което си написала сега.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ccd9639d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   На 13 и влюбена... :D А ти какво правиш по въпроса да ти се подобри състоянието освен да се самосъжаляваш..

Номер 1.. Не само тик тока ами като цяло смартфоните... Родителите им ги бутват в ръката и си ходят по кафенета и дискотека, а лапетата после от скука си пращат наляво и надясно голи снимки, "влюбват" се и прочие..

Та по темата... Отиди на психолог, защото пубертета те гони и вземи се концентрирай върху ученето, защото любовта е хормони и не трае вечно. След няколко години ще ревеш пак и пишеш тука, как си без професия, с 3-4 деца от различни мъже и как не можеш да си намериш друг и само те използват за по една нощ.... Аз на 13 още с кукли играех....

Bebivita

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 638e43607b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   N4чак пък да отиде на психолог..айде ся хд...
Спокойно авторке,малка си още и не мислиш много разумно..може и да си влюбена ,но рано или късно ще се влюбиш в някой друг(гледай да не е на 30 ако е възможно)за самоубийство забрави..всичко ще се оправи! Игнорирай злобните коментари,тези хора са забравили ,че като си малък ,всичко ти се вижда "голяма работа". Успех в живота!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8ff0373957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всеки човек има неприятни моменти и тогава не се чувства добре. Като мине време и като погледнеш назад не можеш да повярваш, че си страдал заради конкретното нещо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e636addbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знам дали е имало някога човек на планетата, който да е нямал несподелена любов. И аз съм имала. Времето лекува.
Връзките с големи възрастови разлики са рискови. Рядко са щастливи и дълги. Не че другите гарантират безоблачно щастие, но 29 годишен е абсурд да погледне сериозно на 13 годишна.
И теб ще те обичат, и ти ще срещнеш любовта.
И моят син няма приятели и е на твоята възраст, но знаеш ли - към момента това ме радва. Концентрирал се е върху ученето и си прекарва времето с нас и телефона си.
Няколко пъти имаше приятели, но го предадоха и много го разочароваха. Ревал е със сълзи. Така че съветвам те да си гледаш уроците, завърши с хубав успех, после университет и ще си имаш самочувствие. Мъже ще има винаги. Няма за какво да бързаш. Аз в момента надграждам квалификацията си - ужасно трудно е да уча, когато имам семейство с деца. Просто нямам сили вечер, затова учи си, докато още нямаш отговорности.
Не си и помисляй за самоубийство. Животът ти на онзи свят ще е много по-тежък отколкото тук. Но ще е късно, да промениш нещата.
Господ дава изпитания, за които е сигурен, че можем да понесем.
Моя близка прави опит за самоубийство - цял живот си плаща за това. Голям грях е. Друга близка също не видя щастие, след като едвам я спасиха след поредния опит за самоубийство. Все се мъчи и й е тежко...
Довери ми се. Учи. Това е най-добпото, което можеш да направиш към момента.
А за родителите - те работят по 8-10 часа, нали? Изморени са. Нямат сили. Отиди ти при тях, седни до тях, не се затваряй в стаята си. Те си мислят, че ти искаш да си насаме, че искаш уединение, затова не ти досаждат. Повечето тийнейджъри намират вниманието от страна на родителите за досадно. На теб път ти липсва. Кажи им. Кажи на майка си, че искаш да излезеш по женски в мола, например. Говори с тях. Спокойно, без да викаш.
А онзи - спри да мислиш за него. Забрани си го. В началото ще ти е трудно, после ще свикнеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d2fe207784
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Коментар от автора: Благодаря на всички за коментарите, особено на номер6. Номер4 родителите ми рядко ми дават да се занимавам с телефони. Освен това си нямам никакви приятели. През времето когато получавам телефонът е когато си пиша домашните или пък слушам музика. И не мисля, че скоро ще ми се случи да имам дете или да се гаджосам с някого., коментирам коментара на номер4.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 59b2705d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Кажи ми как ще заминеш на 15, като преди да станеш на 18 можеш да пътуваш в чужбина сама само с пълномощно подписано от родителите ти? Не познавала мъжа и била влюбена в него. Е това не мога да го разбера.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ad1eb6f6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре не разбирам защо след като историята е прочетена568пъти има само7коментара.Като я четете помогнете на момичето,според мен трябва да направиш всичко за което си мечтаеш без значение. Давай момиче следвай любовта на живота си,и каквото и да ти струва си я заслужи. Надъхай се и никога не губи вътрешният си дух.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d88457fef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   КОМЕНТАР ОТ АВТОРКАТА
НЕ вече съм го решила
Първо ще направя следното.Всъщност когато ме види аз вече ще съм на15години
Първо ще отвлека гаджето му или каквато е там след това ще се случат още много неща
Аз ще се обадя на този мъж и ще му кажа че съм видяла приятелката му да се натиска с друг после със сигурност ще я зареже защото ще ги намери в едно легло .после аз ще съм до него всеки ден и ще прекарва ежедневието си с мен да видим тогава дали няма да се влюби в мен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7df262ff30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 14

Но ако намери приятелката си, със следи от малтретиране, недождане, лиспа на слънчева вветлина, чащото си я държала в някое маче със седмици и месеци, няма ли да се осъмни?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a940de48c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мисълта ми е че ще накарам брат ми да я бутне лекичко с колата и да нанесе щети.
След това аз ще й звънна и ще се представя на служител на банка и ще поискам номера на банковата й карта. Тогава брат ми че вземе телефона от ръцете й и ще й каже че са измамници. Брат ми ще я накара да звънне в ванкатс и да провери дали нкой е звънял. След като от банката й кажат че не са й звънели тя някак ще иска да благодари на брат ми.
Брат ми ще й предложи да изпият по едно и като я занам колко е наивна понякога ще вземе да се хване ще сложим приспивателни хапчета в питието й ще я заведем у тях след това един мой приятел ще легне до нея в леглото и така все едно са правили секс .след това ще звънна на моят любим и ще му кажа че съм видяла приятелката му да се натиска снякого той веднага ще дотича да види. това всъщност е планът ми за да ги разделя. Пожелайте ми късмет

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9048fc7058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не може да не искаш да живееш, защото не можеш да притежаваш някого. От писанията ти нататък се вижда, че си доста злобна, подмолна и подла. Ще станеш по-добра, ако вместо умуваш как да направиш някое зло, започнеш да работиш върху себе си. Спортувай всеки ден, учи, намери си хоби, запиши се на курс по английски език или друг курс, който би ти бил интересен, ще срещнеш хора със сходни интереси, ще създадеш нови приятелства.
Не очаквай някой да те хареса само, защото те има.Направи така, че да извлечеш най-доброто от тялото си чрез спорт, учи и бъди любознателна, за да имаш познания по различни теми и с теб да може да се води смислен разговор.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 037f4d9251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ей,много турски сериали гледаш.......играй си с куклите и си гледай уроците,че малко ти е боя....пикла.....на 13 г. ще видиш влюбване.....

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 520081ba23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Момиче, цял трилър съчини. И то заради един орган.
Дано това да е някаква измислена тема.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4df4c34809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Или е някоя измислена историйка, с цел провокация или това ТРИНАДЕСЕТ годишно момиче спешно се нуждае от психолог...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 93d96375e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не не се нуждая от психолог. И това изобщо не е измислена история,напълно реална е всичко което съм написала до сега е истина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker