Какво не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво не ми е наред?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1314 пъти
Здравейте!
Когато кажа на някого, че нямам приятели, те не ми вярват. Но наистина е така. Чудя се аз ли правя нещо грешно, та приятелите ми да прекъсват контактите си с мен или да ме игнорират?
Аз съм момиче, което не е много социално, харесвам да чета книги и не бих казала, че ми харесва да слушам чалга. Както можете да предположите, много малко хора искат да са приятели с подобни хора.
Та преди 3 години се запознах с моята бивша най-добра приятелка и не си мислете, че сме се скарали, нищо подобно. Та, миналата година тя се премести в друго училище, но не смятах, че това нещо ще промени между нас. В началото аз й пишех и общувахме, но с времето, като че ли тя започна да се променя - отряза си косата, облича се в черно, присъедини се към така нареченото гей общество и такива неща. Не ме разбирайте погрешно, наистина нямам нищо против тези неща, просто те сякаш я отдалечаваха от мен. Когато дойде лятото реших, че ще излизаме повече и отново ще се върнем към старите си отношения. Писахме си и се разбрахме за дата, аз бях супер щастлива, че най-сетне ще мога да си върна приятелката, но видиш ли точно преди да излизаме та ми съобщи, че е наказана за неопределено време. Аз реших, че е просто съвпадение. Мина месец, а тя все още не ми беше писала. Не издържах и в прав текст реших да я питам дали е все още наказана или просто ме е забравила. Тя не ми отговори, но пишеше, че го е видяла. Написах й още две съобщения, но накрая се предадох след като очевидно тя нямаше желание да общуваме.
Междувременно се опитах да излезна с още едно момиче. Но видиш ли, тя била извън града чак до другия месец. Демек няма да я има 1 месец. Малко ми стана тъпо, защото много исках да се сближа с това момиче. Седмица след като разбрах, че нея я няма, с мама решихме да идем до мола да направим един "шопинг" и познайте кого видях там. Момичето, което уж било извън града в момента. Аз малко се озадачих, но все пак реших да я поздравя. Тя просто ме погледна каза здрасти и ме подмина. Нещото, от което ми стана най-гадно, бе студения й поглед, а преди никога не се беше държала така към мен.
Преживях тази случка с малко сълзи и самообвиняване, което продължава и до този момент.
В старото ми вече училище имаше едно много затворено момиче, което почти не идваше в часовете, а когато го правеше с никой не говореше. По принцип аз от две години много искам взаимно да се опознаем и изглеждаше, че и тя иска, защото говореше с мен и се бяхме разбрали лятото да си пишем и да се разберем да се видим. Писах й и за мое щастие тя откликна и започнахме да дискутираме местата, на които ни се иска да се срещнем. В крайна сметка се разбрахме тя да пише на една нейна приятелка дали може и иска да излезе с нас и чак тогава да се разбираме къде и кога. Минаха 3-4 дни и аз я попитах какво става с нейната приятелка и кога ще излизаме, а тя ми каза, че въпросната й приятелка не била в града, а самата тя щяла някъде да ходи с баща си. При което аз я попитах кога ще се върне и до ден днешен няма ни вест ни кост от нея, а мина 1 месец оттогава.
Знам, че историята ми беше дълга и аз много съжалявам за това, но просто исках да си излея някъде душата. Моля ви кажете ми, аз ли бъркам някъде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 24528d44fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Здравей!
Ти не си виновна, понякога хората са просто твърде различни или се променят, затова приятелството им си заминава. Аз съм същата като теб, ти вероятно си интроверт и имаш нужда от малко приятели, но верни. Потърси приятели- има толкова много възможности на обществени места, в клубове по интереси, в клас... Намерих един сайт ( не правя реклама) и тъкмо попаднах на следната статия:
https://www.wikihow.com/Make-a-Best-Friend-(Girls)
На английски е, но сигурно ще разбереш почти всичко. В този сайт има и други статии на тази тема, можеш да си потърсиш. Има и книги за приятелството като тази:https://www.book.store.bg/p26091/kak-da-pechelim-priateli-i-da-vliaem-na-drugite-dejl-karnegi.html
Надявам се да съм помогнала!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 42d5022146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Сигурно твоите приятелки се делят от тебе защото нямате общи интереси. Аз затова нямам много приятели. И единствените приятели които имам на живо са хора с които нямам сходни интереси и гледам лека полека да ги отрежа защото ми идват леко лицемерни. А и без това са заети, една била с гаджето(не е валидно оправдание, но както и да е), другата с работата си(има 1 почивен ден на седмица и това оправдание е по-валидно от това "съжалявам, ама реших да изляза с гаджето"). Малко са истинските приятели. И моите така като твоите постоянно имат оправдания да не излизаме. А аз съм самотна, защото наоколо няма хора с общи интереси.

Единствените хора с общи интереси ги открих онлайн. Опасно е да имаш онлайн приятели, но е хубаво. Те ме познават по-добре от всеки. Дори от мен самата. Имаме общи интереси, но най-гадното е че живеят в други градове/държави(да и с чужденци си пиша). Може и това да пробваш. Но бъди внимателна. Хората в интернет много обичат да се правят на такива каквито не са.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ab29750abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най -важното в едно приятелство е в всеки един момент поне единия да бъде приятел ,а другия когато може и обратно...Напиши и така:-Когато аз съм по хубава от теб ти да си ксто мен когато ти си по хубава от мен аз да съм като теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker