Мисля само за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля само за него
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1143 пъти
Здравейте, момиче съм на 17 години. Искам предварително да се извиня за дългия пост. Започвам с малко предистория…преди 5-6 години бях харесала едно което учеше в моето училище, запознахме се, говорихме си и бяхме станали приятели…един ден обаче той се премести със семейството си в Испания и повече нито сме се чували нито сме се виждали. Бях напълно забравила за него до преди 4 месеца. Бях излязла с приятелка и ѝ показвах някакви неща в инстаграм и изведнъж се натъкнах на профила на въпросното момче. За добро или лошо открихме номера на момчето и тя ми каза, , хайде пиши му какво толкова” така и направих…Писах му в WhatsApp и той ми прати гласово и каза че не си спомня коя съм и т. н. първоначално дори и не ми повярва, че сме били в едно училище, но въпреки това продължихме да си пишем. Месец по-късно отидох в Испания и му предложих да се видим, той се съгласи и понеже беше в друг град ми предложи да отида да се видим. Аз не отидох, защото си мислех, че няма да дойде и ще ме остави сама, но реших да му пиша, че съм там. Той ме пита къде точно се намирам, а аз понеже не бях там и му отговорих, , незнам за първи път идвам”. Искаше да му пратя снимка да види къде съм за да дойде, но това нямаше как да стане. Звъня ми около 4-5 пъти аз не вдигнах и за капак го обвиних, че той е виновния да не се видим. Въпреки това продължихме да си пишем понякога се държеше супер мило с мен, понякога пък беше пълен непокист. Буквално беше на настроения и държанието му ме объркваше много, а аз очевидно бях почнала да хлътвам по него. Много пъти съм го питала дали иска да се видим и отговорът винаги е бил, , да”. Реших предния месец да отида и да го видя, защото повярвайте не можех да мисля за нищо друго освен за него. И така казах му, че съм в неговия град и дали иска да се видим и той се съгласи. Бяхме се разбрали да се видим следобед а той веднага дойде и аз не бях готова и му писах, че ще трябва да ме изчака на мен ми отне около час да се оправя и когато го питах къде е той каза, че ме е чакал цял час и преди 5 минути си е тръгнал и предложи да се видим пак на следващия ден и аз естествено се съгласих. На следващия ден пак му писах дали ще излизаме и той да сега идвам и аз отново не бях готова и му казах да изчака и ще му кажа когато се оправя само че след 10 минути той ми писа, , тук съм “и аз естествено отново не бях готова… започнахме да спорим, че той идва така внезапно той пък ме обвини, че никога не съм била готова и само съм го разигравала и накрая му казах, , да приемем факта, че и двамата сме виновни “ и той каза, , да така е” и до там. Моля ви помогнете ми много го харесвам, мисля само за него искам да му пиша пак или да му се обадя, но дори незнам какво да му кажа. Редно ли е да продължа да се боря или по този начин ще изглеждам жалка в очите му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e1e60ce3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Изглеждай тайава каквато си ..не се преставяй за друг поске да не търси другата в друга.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e1e60ce3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И се пазете от грях.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a61b709df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако наистина човека три пъти е бил 3 пъти път за теб, и ти все не си готова, Не си струва да се занимаваш. Не заслушаваш по-скоро. Нищо лично иначе :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a97f5d9611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ти си си виновна за всичко!Разберете се в колко часа точно и двамата бъдете там!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e68bb9b097
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вие момичета се оправяте цял живот и пак не сте си готови. Няма и да сте.

Гаро

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4e2f1d21e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тия постове ме карат да се обеся с връзки за обувки на лоста пред блока... Невероятно, независимо от каква перспектива се опитам да си го представям. Не знам как от Холивуд не са се докопали до тоя сайт и да вземат да направят някой по-интересен филм от Конг срещу Годзила по подобни истории... В пандемия хора остават без работа и препитание, някой нямат и от преди тая простотия, други директно ги опаковат и горят, някой на фона на което двама едвам пълнолетни пътуват из тъпата Европа и не могат да се намерят/засекат за да им се уравновесят бурните хормони на 5-тата минута след някакъв жалък и депресиращ разговор. Според мен и двамата сте за диспансер, но в никакъв случай в същата институция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 95bbaed5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Щом момчето се е навивало 3 пъти да те види, значи има интерес от теб. Просто се оговорете в точен час за среща и приемете миналите ви моменти като една голяма шега.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6ad1c3262
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С тез ваш'те женски номера цял живот ще сте в тая ситуация.Или действаш или не мрънкаш де'а

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker