Лавандулова вода и пъпки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лавандулова вода и пъпки?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 978 пъти
Здравейте аз съм на 13 и съм сигурна, че повечето тинейджъри имат същия проблем като моя.
Аз имам пъпки, които се появиха рано не помня кога, но може би бях на около 11 години. Тогава намразих лицето си, защото изглеждах ужасно и ме беше много срам и като цяло не знаех какво да си купя. До преди няколко дни използвах крем здраве и бях много доволна, защото пъпките просто изсъхваха, избеляваха и почти изчезваха, но отскоро се появиха изключително много, (ситни), от тези, които се пукат, заедно с тях се появиха и червени пета и лицето ми просто е катастрофа, смесено с всичко... Питах сестра ми какво използва, защото нейното лице е чисто и няма пъпки, а тя ми препоръча лавандулова вода. Прочетох в Интернет за нея и май се оказа световен продукт за борба с акнето на всички тинейджъри. Въпроса ми е, след няколко дни ще ходя до аптеката (защото е доста далече и не мога да си позволя всеки ден да ходя), та дали да си взема? Според вас ефективна ли е и ползвали ли сте я?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7440458486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Лавандуловата вода на Ina essentials е най-добрата! Откакто я ползвам почти не ми излизат никакви пъпки. Препоръчвам!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 44cfc67c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Момче на 16 съм, майка ми ми беше взела една такава лавандулова вода и след около месец ползване по 2-3 пъти на ден нямаше никакъв ефект. Пъпките по лицето ми по принцип не бяха много, но ги имаше и все още ги има.

И аз съм чел, че доста я хвалят тая "вода", но явно не работи толкова ефективно при всеки.

Няма лошо да опиташ и да видиш дали ще ти помогне.

Късмет =}

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 92a3369bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз ползвам лавандулов спирт и съм доволен от него.
1.50лв. е шишенцето, вода не съм ползвал, а и според мен спирта върши по-добра работа, защото допълнително дезинфекцира и изсушава пъпките.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 229dd30b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Acne out active (лосион) на Биотрейд е единственото нещо, което ми е помагало срещу пъпки (но не срещу черни/бели точки) - и подкожни, и с бял връх. Всичко останало е ала-бала. Лавандулова вода ползвам, за да си почиствам лицето сутрин. Няма абсолютно никакъв ефект срещу акнето.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 740aeeb732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лавандуловата вода, се бори с това пъпките да не излизат повече, а не съществуващите да изчезнат!!!!
Работя в магазин за био козметика и много често това се бърка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 92a3369bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай с лавандулов спирт.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a5df568c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Категорично не ! Целият този шум е шарлатанщина, която се крепи на много умела рекламна кампания. В България годишно се произвеждат стотици тонове лавандулово масло и въпросната лавандулово вода се образува като вторичен продукт и на практика е нереализуема по стандартният начин. Точно заради това в дестилериите за изваряване, я изливат в канала. Хиляди тонове годишно. Но разбира се се намират бизнес ориентирани персони, точно като лицето от гореспоменатата Ina essentials, които я представят като панацея. От всякъде погледната цялата рекламна кампания на тази фирма е гнусна. Бълват хиляди спонсорирани публикации с измамно съдържание във фейсбук. Имам предвид, пишат някакви красиви интервюта уж от клиенти, качват снимки, а в крайна сметка стотиците коментари все от един и същ писани, със същият стил и същите грешки. Всичките им клиентски снимки еднакво направени. Почти всички от коментарите на публикациите им са от фалшиви профили, които се продават насипно в интернет. А най-смешното е, че от самата фирма пишат статии за себе си от трето лице, като едва ли не репортаж. След толкова увъртане и представяне като хиляда различно човека, ПР-а или трола им ще развие раздвоение на личността. При това не е само тази фирма, има и други, но просто от ina essentials, първи навлязоха масово и заложиха на агресивен маркетинг, който да засегне наивните потребители, от една точно определена група, която очевидно е готова да плаща....
Така се продава нещо, което иначе се излива в канала.
А и още нещо. Реалната цена на лавандуловото масло е 40-50 лв. за ЛИТЪР, а не за 50 гр. Ако потърсите ще намерите, има предостатъчно продавачи, които не успяват толкова умело да си пробутват продукцията.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 86c33d5507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 е абсолютно прав. Лавандуловото масло се получава лесно, в големи количества, а водата се получава с тонове и се чудят какво да я правят. Би следвало да струва стотинки, главно заради транспорта и опаковката. Никога не съм си купувала, наскоро ми тръснаха едно шише от литър и половина. Мислех да го ползвам за почистване на лице, но миризмата не ми допада. Като цяло водата съдържа масло, което има противовъзпалително действие. Не пречи да опиташ, но избери по-евтино, няма да е по-лошо или по-разредено от скъпото. Както вече казахме, изхвърля се с тонове, останалото са търговски трикове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker