Има ли още момчета/мъже, които държат на приятелката/жена си и не търсят други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли още момчета/мъже, които държат на приятелката/жена си и не търсят други
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2034 пъти
Искам да изясня като за начало, че съм на 17 и само това са моите впечатления.
Не съм почнала още да излизам по срещи. Може би ще ми се промени мисленето, като почна да излизам, но засега е така.
Моля не ме съдете. Просто споделям и искам вашето мнение по темата.
Не малко пъти ми се е случвало момчета с гаджета( между 17 години и 22 години ) да ми пишат в интернет. И не е нещо приятелско, а флирт. Аз в този момент се поставям на мястото на тяхните гаджета и ми става супер тъпо. Представи си, че ти обичаш човека до теб супер много, а той се чуди с коя да си пише. Как да се доверя на някого, след това? Не разбирам защо въобще тръгваш с някого, след като ще си пишеш с други момичета/жени. Аз нямам нищо против да има приятелки. Но едно е приятелското отношение, друго е флиртът.
Сякаш нямаш никакво уважение към човека до себе си. Щом не желаеш човека до себе си, по-добре се раздели с него, отколкото да чакаш, докато разбере тя самата и бъде още по-наранена. Поради тази причина много от сегашните връзки траят много малко.
Родителите ми например са вече над 18 години заедно. И защо. Ами защото уважават човека до себе си и комуникират като не им харесва нещо или се случи нещо. Държат на човека до себе си и не тръгват след първия срещнат. И двамата имат приятели и от двата пола. Не крият нищо един от друг. Имат си доверие.
Защо и сега не е така, а се чудят как да излъжат човека до себе си. Както казах нямам почти никакъв опит. Това са моите наблюдения само, след които все повече губя надежда да намеря моя човек някой ден, защото не се случва само при младите. Може би се дължи и на социалните мрежи, но ще ви оставя да ми кажете, какво мислите по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 37f971f9ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Има, ама такива жените не ги искат. Те си искат ония, играчите, че даже ти натякват, ако не си курвар.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 53cfebe1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Абе аз много не ги разбирам тия работи,ама имам въпрос към женското съсловие,моля отговорете ми има ли шанс да харесате млад момък,който се отнася добре с вас и да искате да бъдете с него???Бих желал наистина някоя мома да ми отговори!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f3b02ab9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз лично държа на моята приятелка!Много пъти съм получавал комплименти от жени,но просто държа на човека до мен.Тук не става дума колко е умна,или колко е красива макар че е страшно много красива и секси!Тук става дума за отношение а за мен отношението прави човека!Така че моето момиче,отваряй си очите на 6,и като търсиш човек с когото можеш да има нещо повече от секс и пари,просто търси човека да е сериозен от към думите си и действията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e71b72ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Номер 2, аз съм на 15 и ще започвам десети клас наесен. Все още не съм излизала с никого, но ми харесват свестните момчета. Един човек ще ме отблъсне, ако се държи грубо или надменно. Когато срещна някое момче, което много харесвам и което се държи добре с мен, ще му дам шанс.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 86a553a358
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хора като родителите ти са изключение. Иначе си е имало и оргии, и изневери, и какво ли не, ама под сурдинка. По тяхно време и преди това просто е било по-трудно, не е можело да се свържеш толкова лесно с други хора, колкото сега. Не са били излагани на толкова голотии и порнография, сексът не е бил чак толкова лесно достъпен и т.н. Същите мизерии ги е имало и преди 500 години, но са се развивали по друг начин. Вярвай ми, ако бабите ни можеха да си чатят и да имат достъп до това, което днешните хора, нямаше да ги даваме за пример как било едно време и сега колко сме зле. Сега има начин да си покажем магариите и истинското аз, затова е толкова очебийно. Хубавото в случая е, че бързо се ориентираш каква е реалността, а не трябва да живееш в заблуди и да си мислиш, че мъжът/жена ти имат очи само за тебе.

Иначе на 17 е почти същото каквото ще е и на 27, и на 37. Масово хората се събират и са заедно, докато не се появи нещо по-добро и вълнуващо. А с времето половинката започва да омръзва, остарява, запуска се и тогава ти се иска нещо по-свежичко, ама без да си нарушаваш семейния комфорт и всичките бонуси, които носи - деца, дом, помощ, грижа. Затова си хващаш любовница, започваш да заглеждаш ученичките от входа и какво ли не. Нагонът и удоволствията са основната ни движеща сила и, който може, печели от нея... индустрия за милиарди от порнографията през модата, колите и пластичната хирургия. Хем е много повече от това кой с коя си пише зад гърба на жена си, хем в основата си това е показателно за света, в който живеем. Няма много какво да се чудиш и да се възмущаваш, ще се срещнеш с маса такива, може и ти да станеш от тях, никой не знае. Просто бъде много внимателна и се подготви за тежки разочарования. Някои изкарват късмет и се събират със свестни хора... като да удариш тотото е.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c8144a147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На 27 съм, мъж. Не само държа на жената до себе си, но и немога да си представя да бъда с друга. По-голяма е от мен - на 40, имаме дете и сме много щастливи. Преди да се запознаем излизах с доста момичета, но след нея не стм мислил за друга.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0fdf1840f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Далеч съм от мисълта, че мъж ми не гледа красивите жени, дори аз ги заглеждам. Мъже рядко виждам хубави, но и аз хвърлям око на някои мъже... Разбира се всеки иска млада и готина, дори и вече мъжа да не е първа младост. Но има мъже, които не биха изневери ли, защото уважават жената до себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 407859024e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да за съжеление, и повече такава грешка няма да повтора. Когато се отснасяш твърде добре с една жена/момиче почва да и лиспва тръпката. Подаръци и правех често с колата возене добро отношение. По големите сметки аз ги поемах у леглото да каже некой че сме имали проблем нее просто на жените им писва от еднообразието докато с лошите момчета я има тръпката затова вече я карам по небрежно. За това момичета/жени като имате добро момче до вас внимавайте какво правите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5693334f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче, въпросът ти е зле зададен. Има хора всякакви. Въпросът е, те привличат ли те... Защото живееш в свят който има две страни - материална, и психологична. Това, че на психологично ниво търсиш нещо, не значи, че то се препокрива с материалното. Защото жените гледате да уредите материалното - колко бил висок, колко добре изглеждал, колко пари имал, каква кора карал... и после се обръщате и виждате, че психологично, той бил пълна нула... И вече тръгват теми - мъжте били еди какви си. Не, мъжете които вие си избирати са еди какви си.

Да, има глобални тенденции, и те са че и двата пола гледат много повърхностно и егоистично на връзките. Искат да са обичани, но не и да обичат. Което прави нуждата да цениш психологичният аспект, много повече от материалният, защото е много по-рядък за намиране. Но иронията е - повечето правят точно обратното. Просто защото и те са част от тая тенденция, дори да си представят, че не са.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 16f226ae4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие нещо шегувате ли се. Наистина ли е толкова зле светът ни. Искате да ми кажете, че много рядко се срещат хора, които държат на човека до себе си. Знам, че не е много розово положението, но след това, което прочетох всякаква надежда умря при мен. Доста търсене ще падне.
-Авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 71cc00305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За жалост, аз също съм в клуба на загубилите доверие — от една година съм във връзка с човек, когото смятах за лоялен и уважаващ ме.

Срамежлив, стеснителен, притеснителен, изобщо не съвпада с описанието на типичните „плейбой мъже“ или „лоши момчета“, скромен и изключително грижовен, не пуши, не пие, не е мускулест или висок, не е някоя „батка“, както се казва. Но... явно всяка приказка не е съвсем приказна.

Вярвах му доста, докато преди 2 дни не разбрах, че все още се занимава с бившата си, с която са се разделили всъщност преди около 3 години. Разбрах също, че активно заглежда други и изразява интерес към тях онлайн. Всичко това само чрез един Инстаграм, не ми се мисли какво се случва на други места. А в последната година си живеех с мисълта, че съм с човек, който ме цени и обича, дори си представях семейство с него, исках скоро да се нанесе при мен, даже преди няколко дни писах тук под една тема именно за това. Каква ирония...

Такава метаморфоза ме обзема, не мога да опиша огорчението си. Не го очаквах от него, тъй като, както казах, качествата му не отговарят на този тип поведение. Бях съкрушена и ядосана, определено стигнахме до конфронтация, той не можа и да се извини по адекватен начин. Вместо това хвърли вината върху мен и каза, че едва ли не съм била свободна да правя същото.

Истината е, че от една година не съм поглеждала друг мъж, бягам като дявол от тамян, защото си пазех значимото, а именно — връзката ни. Нямам приятели от мъжки пол, не отговарям на съобщения от непознати и ги блокирам, не излизам в компании с мъже, не се поддавам на провокации и на нечий интерес на живо. И накрая... какво ме сполетя... „Прави същото, нямам проблем. “.

Вече наистина си мисля, че мъжете просто не могат да бъдат моногамни, не могат да не се заглеждат, да не търсят по-добра „плячка“. Дори и привидно най-добронамерените не могат да избягат от „тази си природа“ явно, през призмата на еволюцията ли да ги оправдаем, да не ги ли, не мога да кажа. Психолог съм по професия, но никога не съм могла да разбера явленията, които се случват най-вече в битието ми. За другите — имам хипотези и теории, за себе си — не. Когато става дума за личния ми живот, ролята на разсъдлив професионалист ми обягва. Сякаш не мога да разсъждавам трезво.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 23b77fc89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1-2% от 100% най- много!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f2e4bc8298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На 16 съм, момче. Семейството ми е с християнски ценности (не си представяите секта). Лично моето мнение е такова, че мъжът трябва да държи на жена си и всякакъв вид измяна на връзката би била изключително грозна.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7ffc5547e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След като прочетох всичко това мисля, че ще ставам лесбийка. Не, шегувам се естествено. Не знам какво да кажа повече. Ще стискам просто палци да попадна на някой, който държи на човека до себе си. Пък другото после ще го мисля. Вредни навици винаги могат да се отучат.
-Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0e9c10fafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, и без това и лесбийките не стават - изгубих години във връзки с момичета, все много ме обичаха, все искаха да прекарат живота си с мен и накрая си намираха друга, че аз явно съм им станала скучна. Имах и една дето ходеше у нейна приятелка да й помага в ученето, друга я видях в парка да се държи за ръка с момиче, а уж нямаше нищо между тях и после се чудеше коя да гони да се извинява.. :)
Бях отписала момчетата отдавна и бях готова да си взема две, три кучета и една котка, да отбягвам темата "кога ще имаме внуци" и да си живея живота, ама пък приятелят ми взе, че ме намери.. и то в Тиндър

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1898fd67bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 11, моето мнение по твоя случай е че така е по-добре. Представи си да си била с този човек още 5 години или повече примерно и да имате дете или пък да изплащате общо жилище а той през цялото време да те е мамил. Приеми го че това е съдба и бъди благодарна на вселената че просто те е оттървала от този! Пожелавам ти да намериш твоя човек успех! Не се предавай или отчайвай и гледай позитивно на нещата :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8db2ffc394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Момиче съм на 17 с приятеля ми сме заедно от 4 години вече.Заедно сме от както съм на 13 а той на 17 да знам бях малка, но все пак харесахме се. В началото и той беше от ,,играчите,, така наречените, но с времето започнахме да се опознаваме все повече и повече и започнахме и двамата да държим един на друг. Той стана много по-сериозен и отговорен и започна много да държи на връзката ни. Преди имаше моменти в които му писаха някакви момичета които си имат приятели и такива без приятели които флиртуваха с него дори и да виждаха, че той си има приятелка ,но той не ги отразяваше. Както и да е де искам да кажа, че понякога не е само до момчето много момичета също правят номера и се зарибяват с други момчета така, че не всеки път момчетата са виновни. Ще дойде правилния и ще си седнат на гъза и ще започнат да се уважават и да осъзнават какво са правили преди.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bbba27570a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката:

Каквото ще да става вече. Просто искам, не искам ще се пусна по течението. Все насилвам нещата. Да видим сега къде ще ме изпрати животът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 63a6c54ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 11
На колко години си и колко връзки си имала до момента?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5e3a8f44eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До авторката : разбира се че има такива мъже и момчета.
Много е важно обаче къде ги търсиш.
1 Тук във този форум сме се събрали всякакви пропадняци и ще видиш какви ли не изказвания , които са дори опасни , защото може да ти формират мнението че всички мъже са така..
2. В сайтовете за запознанства също влизат всякаква измет..
3. Фейсбук и социалните мрежи са полето на комплексарите , които в много голяма степен са на принципа моето е мое , чуждото общо..
4. По клубове и дискотеки е най-зле. Там хората или отиват да "боднат" нещо за вечерта или ако не им се върже се напиват като прасета..
Много внимавай къде влизаш и къде търсиш. Това е най голямо значение.
Най голям шанс имаш сред приятели. Някой да те запознае с някой. Так е било от време оно за сериозните връзки. В Китай например все още е така. Там дори по улицата или в автобуса не е прието да се запознаваш със случайни хора. Всички се препоръчват един на друг. Разводите в Китай са на минимум като резултат и семействата са здрави.
Другото е някаква дейност с която да се виждаш с това момче често. Шофьорски курс, чужд език , салса танци... съученик. Където като кажеш хайде на кафе означава само кафе, нищо повече . Когато намериш сериозното момче , той ще има и сериозни намерения към теб. Ще сте се опознали ,ще се влюбите един в друг и всичко ще е наред.
Дотогава недей да си вадиш заключения от места където се събира утайката.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b32ba460b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз от позицията на младо 23 годишно момче бих искал да попитам същото дамите.Допреди няколко месеца приключих 7 годишна връзка.Причината предполагам беше, че наистина любовта в днешно време такава каквато е била преди, вече я няма.Хората не могат да приемат идеята да останат с един човек цял живот.То и това явно я плашеше нея, та набързо ме замени с друг.А аз всеки път като я видех нещо вътре в мен трепваше след цели 7 години.Няма да се научите момичета, няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b32ba460b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз от позицията на младо 23 годишно момче бих искал да попитам същото дамите.Допреди няколко месеца приключих 7 годишна връзка.Причината предполагам беше, че наистина любовта в днешно време такава каквато е била преди, вече я няма.Хората не могат да приемат идеята да останат с един човек цял живот.То и това явно я плашеше нея, та набързо ме замени с друг.А аз всеки път като я видех нещо вътре в мен трепваше след цели 7 години.Няма да се научите момичета, няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker