Не искам да съм това, което съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да съм това, което съм
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3437 пъти
Здравейте! Винаги съм била срамежлива, неконтактна, затворена и т.н. И така, никога не съм харесвала това, което съм. Характерът ми, начинът на подход към околните, държанието ти, цялата ми същност даже. Не знам защо така. Една такава съм дето на моменти съм адски затворена и необщителна, а в други съм лигла или некомпетентно държаща се (ако мога да се изразя така). Даже и аз се дразня от характера ми напоследък. Хич не общувам не знам защо така. Ако видя някой, гледам да го подмина. Ако някой ме заговори използвам възможно най-малко думи. Много съм различна от останалите.

Примерно в класа ми някой ако го изпитват, този някой винаги ще пусне някакъв майтап и ще почнем да се смеем всички. Или пък все някой ще направи нещо, което да разсмее останалите. Аз не съм такава. На моменти мисля, че съм най-скучният човек на света. Даже понякога имам чувството, че другите ме отблъскват. Не знам защо съм си го наумила това.

И ще дам още един пример. Ако са се събрали някои хора в класа да речем на някой чин и си говорят нещо, все някой казва нещо смешно и всички почват ха-ха. И аз гледам да се присъединявам към тях, но като го направя само мълча. Не мога да пусна и аз някой бъзик или да почна да разправям нещо смешно.

Понякога съм плакала, че съм различна от останалите. Не мога да бъда забавна и весела. А даже напротив-винаги съм някаква тъжна и депресирана. Даже понякога и аз не зная причината за това.

Моля ви дайте ми някакви съвети. Искам просто да разбера за какво да живея, че вече си мисля, че няма смисъл цялото ми съществуване... Просто искам да стана друг човек, коренно различен от този, който съм в момента... Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3b50b99b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно мислиш какво кажат другите като изръсиш нещо, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 777dcd94d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях такава в ученическите си години, слушах ги как лицемерничат зад гърба си и се затварях още повече и се изолирах. Просто с тях нямаше какво да си кажа освен да обсъждам кой кво казал, с кой се наебал пък мен това не ме кефеше особено много и си мълчах.

Завърших, попаднах в друга среда някак престана да ми пука кой какво ще си помисли за мен и се поотпуснах в контактите. Ще се промениш с времето не се претеснявай, залягай над уроците и да не ти пука

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9617d34083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ключът е в това да не мислиш какво впечатление ще направиш. Да правиш нещата за себе си, а не за другите, защото когато не е така, хората го усещат и се дразнят. Хората, които не вярват в себе си и живеят за чуждото мнение, обикновено не се харесват от останалите. Замисли се, ти би ли харесала такъв човек? И освен това - голяма работа, че не си могла да разсмееш някакви тъпаци. Замисли се първо тези хора заслужават ли си да искаш одобрението им? Със сигурност имаш ценни качества и който е умен ще ги забележи, не се притеснявай. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1e5830d5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила не си притеснявай отпусни се започни да тренираши си уче уроците имай самочувствие обичай се грижи се за себе си физически и психически ако някой те нагруби не му отстъпвай ако трябва и на бой скачай но не се давай и ще се оправят нещата номера е само до се обичаш повече от колкото трябва и да не позволяваш да те тъпчат и от там нататък кат има някоя друга кифла дет си и взела страхът и самочувствието ще ти дойте!

/Мариела/

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 71085b3df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мило момиче, бъди себе си. Изобщо да не те интересува какво мислят другите, какво правят и т. н. Ти си ралична от тях и точно това ти е хубавото, но ти не го осъзнаваш. Аз също съм срамежлив и нямам приятели, но това не значи, че трябва да стана друг човек. Здрав, умен, добър и хубав съм-какво повече ми трябва. Същото се отнася а теб-не си и помисляй да ставаш друг човек. Не бъди зависима от другите. Тегли една майна на другите от класа и не се мъчи да ставаш като тях.

И колкото и невярно да ти звучи ще ти кажа, че не другите са готини, а ти си най-готината от всичките ти съученици. Това е истината, надявам се да я осънаеш. Щом не си като повечето на твоята възраст значи ти си уникална! Просто го разбери, спри да се интересуваш от другите-все някога ще намериш подходящи хора. Пожелавам ти да е скоро.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a933828a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако толкова се притесняваш, че не си до там креативна да измисляш смешки можеш да запаметиш вицове от различни категории и когато намериш за уместно да кажеш "Това ми напомня за един виц..." и да го разкажеш.

А, мила, аз ще ти кажа защо не ти е смешно и забавно. Много е просто - чувството за хумор на хората, особено младежите днешно време е трагично. Ако държиш да чуеш смехът им, разказвай смешни истории по техен вкус...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker