Влюбена в учител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в учител
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 6060 пъти
Пише ви момиче на 17 години. Моят проблем е, че съм влюбена в учителя си по история.. той е на 32 и по принцип изобщо не е мой тип и никога не бих го погледнала, но никога не казвай никога са казали хората-когато го видя се разтапям, преподава ми 2ра година и си мисля че и той е така- прави ми постоянно комплименти колко добре изглеждам, гледа ме по различен начин, говори ми на галено име, оставам след часовете.

Веднъж валеше и ме закара до вкъщи тогава си говорихме по така, прави ми намеци. Привличане има и всеки път като го видя искам да му се хвърля на врата.. Веднъж го видях със сина си - на 3години водеше го на градина и ми стана много гадно за чувствата ми към него..

Знам че е доста по-голям от мен, че ми е учител, че има семейство... знам, че е нередно, но не мога да контролирам чувствата си, желая го! Момчета около мен бол, но искам НЕГО!

Моля ви кажете ми какво да правя някой преживявал ли е същото? Ще се побъркам не искам да съм пречка, защото баща ми ни заряза заради любовницата си преди 2 години и недоумявах как може тази жена да направи такова нещо а ето, че сега тръгвам по този път.. много от вас ще ме упрекнат, но който е бил влюбен ще ме разбере

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1853449adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му разваляй семейството!
На теб живота тепърва започва!
Той вече има дете, то трябва да има майка и баща!!!!

Не мислиш ли, че е егойстично от твоя страна ?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b2c733386d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, откажи се, тръпката ти ще отмине постепенно. И да е привлечен от теб чисто сексуално той няма да зареже семейството си за 17 год. девойче, с което няма бъдеще и общи теми заради голямата възрастова разлика. Нито ще рискува да загуби работата си, няма да се подложи на обществения скандал от връзка с непълнолетна ученичка.

Близките му ще бъдат много против, твоите също. В най-добрия случай, ако е дързък и непочтен, ще преспи с теб веднъж, ще те наговори да мълчиш и после ни лук ял ни лук мирисал, а ти ще останеш с разбито сърце. Да не говорим, че такава връзка дори е подсъдна. И не забравяй, щастие не се гради на гърба на нечие друго.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 275e68a4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не разваляй семейството на човека. Увлечението ще отмине, а сама казваш какво се е случило с твоето семейство.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3fc4fbf958
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е права. И аз в момента съм в такова положение а съм на 16. Приятеля ми е дори на 38, има си семейство което много обича. И на мен ми беше странно в началото бях лудо влюбена в него, заедно сме вече от 2 месеца, и от седмица насам тръпката и желанието да съм с него се загуби. Всеки ден виждам в колата му да се вози различна жена и той ми излиза с оправданието, че била на него приятел жена му, но аз не съм много сигурна дали е така. Обяснява ми колко много ме обичал и, че никога не би ми изневерил и, че искал да бъде само с мен... ами да ама май не е така. Един съвет от мен, зарежи го не си заслужава не прави такава грешка, защото после ти ще бъдеш наранена. А всъщност замисляла ли си се ако жена му разбере за вас двамата, как ще се почувства тя, защото аз късно се замислих макар, че не е разбрала но не искам и това да стане. Е все пак бъди щастлива и не се занимавай с мъже които имат семейство не си заслужава после ти да бъдеш наранената.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b27d97377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен в твоята среда в момента не можеш да откриеш достатъчно зряло момче и затова е било по-лесно да хлътнеш по учителя си. Той все пак е авторитет, знае много, изглежда като истински мъж и т. н. Но моят съвет е - изживей си тръпката наум, ако тя те стимулира да учиш повече по неговия предмет примерно - супер; но не опитвай да предприемеш нещо повече. Човекът има семейство, най-малкото. Ако беше несемеен, би могла да пробваш (но чак след като завършиш гимназия) да видиш дали нещо може да се получи между вас, но в случая смисъл няма - най-много той да се позабавлява с теб, да разбие евентуално семейството си, като обвини теб, а накрая пак ти да страдаш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd6c7b5405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хора, стига с това "Не разваляй семейство". Семейството може да го развали единствено Той. Тя е свободно момиче и може да прави каквото си иска. Той да му мисли, след като е семеен и с дете. Според мен няма проблем, ако нещо се получи, стига да не се разчува. В противен случай той ще си го отнесе най-много - скандал, загуба на работата, лоша репутация и т. н. Ако предприемаш нещо - дискретно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3af2eacffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш ли номера му? Ако не поискай му го или го намери от някой. Обади му се през уикенда и кажи че е важно свързано с училище излезте на по кафе и му кажи че си го забелязала как те гледа и така ще разбереш дали и той е като теб. Кажи му какво изпитваш към него и така ще си спокойна, че си направила каквото можеш и ако и той има чуства, ще трябва да пазите връзката си в тайна, защото той ще загуби всичко заради теб. Голям риск поемаш да знаеш, но любовта си е риск нали така?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3d14b89dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Той, ако не иска да си разваля семейството, няма да ти прави намеци нали ? А и смятам, че когато завършиш, ще спреш да го виждаш и ще го забравиш, ако продължиш да учиш в друг град - мисля, че ще е по - лесно ! ; ))

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cdfe7cdcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката
Здравейте всички благодаря ви за мненията и съветите, защото когато човек е влюбен няма правилна преценка за действията си и последствията от тях. Дадох си сметка, че с него нямяме никакво бъдеще и съм се заблуждавала, освен секс не мисля че би намерил нещо друго в мен, което да го задържи - просто рискува всичко, целия си свят, и да прави сте аз ще бъда наранената след всичко това.

Не проумях тези неща веднага след като прочетох мненията ви, а днес когато трябваше да полагам обществено полезен труд в полза на училището, заради отсъствия от миналата година - трябваше да боядисаме съблекалните.. и познайте кой трябваше да ни наглежда - да ТОЙ!

Отначало много се зарадвах като го видях и след като приключихме, аз си взех кафе и седнах до оградата на у-ще и бях сама, не познавах другите наказани защото са от другата смяна, както и да е по едно време той дойде при мен и започна разговор, много се колебаех да подхвана ли темата за нас, дали няма да бъда отхвърлена и да съм си внушавала нещо, но както си приказвахме той ме каза че дори с работни дрехи и изцапана с боя съм най-красивата в гимназията, започна да ме омайва със много комплименти за всичко /през това време се разкъсвах вътрешно/ казах му че е щедър с комплиментите към една ученичка, а той ми отвърна - ти не си просто ученичка и понече да ме целуне..

Отначало се поддадох, но се отдръпнах - тогава се светнах, че това което ми казахте са истини, казах му, че ми е много хубаво, но не е правилно, че не си заслужава риска.. тръгнах си и въпреки че ми беше гадно, че изпуснах шанса си с него това беше много правилно решение. Просто не знам как ще отида утре на училище.. трябва да го забравя и ще бъде наистина много, много трудно всеки ден да го виждам - 2 години..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 673e7f5b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, трябва да си горда със себе си след днешната случка!!
Въпреки чувствата, ти си се борила със себе си и си мислила с главата, браво! Ще отидеш утре с високо вдигната глава!!

The Star *

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd6c7b5405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз на твое място бих си изживяла тръпката и увлечението. За какво бъдеще говориш? Сватба? Деца? Просто една авантюра - и двамата го искате, защо не? Само дискретност и всичко е ОК.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0ac6d5af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   БРАВО! ;)
Найстина е много трудно да се бориш сам със себе си, но ти си успяла! БРАВО МИЛИЧКА! ;)))
Ж19

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: de953f32f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Само да ти кажа че този е педофил

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 66d47adcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13
какви глупости пишеш педофил...
глупости никъкъв педовил не е
Момичето е на 17 тя си е жена има си всичко и изглежда супер предполагам никъкъв педофил не е човека.
Просто той иска авантюра с нея (секс)

Съгласен съм с номер 11 ако и двамата го искате направете го но трябва наистина да е дискретно.
Няма нужда заради единия секс да се разваля семейство или да остане без работа човека.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d78f827a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Хей, няма да те критикувам. Да наистина едно дете се нуждае от двама родители, но ако те не са щастливи кво толкова??? Но просто изчакай да станеш на 18, за да си няма проблеми и ако все още държиш на него... признай му. Това е моето мнение!
КЪСМЕТ!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 40f497cfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   100 процента ще го забравиш и те чака нова любов. Може би всички сме имали такива тръпки, но най-доброто предстои :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8bdf6ccc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Какво стана, забрави ли го?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: be701fd282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хахаха дори сега ми е смешно като чета :))) Отначало обаче беше много трудно, гледах да го избягвам, дори не влизах в часовете му, но после постепенно чувствата утихнаха, наложих си го! Беше неловко, да, но мина.. сега се правим, че нищо не се е случвало.. е пак ми прави комплименти няма как, но казвам благодаря и продължавам. Много се гордея, че не направих нищо, защото бях в такъв период и съм имала нуждата от мъжко внимание и го получих от него. Сега съм отново, но този път щастливо и открито влюбена в приятеля си, значително доближаващ се до моята възраст:)

Никак не е лесно да си тийнейджър, и затова е хубаво, че го има този сайт да споделяме тайните си, които не можем дакажем дори на най-добрите си приятели, благодаря ви за куража! Ще се радвам да съм помогнала на някой изпаднал в подобна ситуация:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker