На колко години трябва да се гримираш момичетата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На колко години трябва да се гримираш момичетата?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2320 пъти
Здравейте. На 13 години съм. Имам един въпрос . На колко години
мислите, че е нормално момиче да се гримира(питам всички - и момичетата и момчетата)?
Аз лично мисля, че не е нужно толкова много момиче да се гримира. Моето мнение, че е нужно на моята възраст да се слага само гланц за устни и малко спирала, а за по-важни поводи с червило.
И момчета искам да Ви питам какви момичета харесвате - с повече грим или не толкова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ba89e7edf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Все повече виждам момичета, които с грим изглеждат по-зле отколкото без грим. Понякога дори ми изглежда и смешно. Това, че е "на мода" не означава, че във всеки случай, всяко едно момиче трябва да го носи. Когато бях на 13, повечето от класа вече се гримираха, затова предполагам, че на 13 да се гримираш е окей.

И също, нямам против тези с грим, но предпочитам по-натурално изглеждащите. (момче на 16 съм)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3c82a863e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не смятам, че гримът на тази възраст е “нужен”. Приемливо е само ако искаш да подчертаеш това, че си последовател на алтернативна аестетика, иначе по мое мнение е смешно да видиш хлапе, което все още бърка пълен и кратък член, с грим.
Ж14

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f15d717ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам строги родители. На 14 почнах да им говоря за гримове и те ми казаха не. Даже спиралите които имахме мама не ми даваше да ги ползвам. Сега на 17 си купих гримове и пак ми се скараха, ама накрая ми казаха "Добре, гримирай се, след 10 години като си на 27 ще видиш как ще приличаш на дърта баба." и аз само за училище се гримирам. Слагам си сенки, спирала, червило или гланц и това е. Исках и фон дьо тен да си взема, ама аз имам чиста кожа и едва 3, 4 пъпки и няма смисъл. На вашата възраст само малко спирала и гланц е напълно нормално.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 50bbcef6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   От 14 можел да слагаш лек грим, но наистина лек. Спирала и гланц ще са достатъчни. Твърде млада си за да си съсипваш кожата а фон дьо тен, а тъмните сенки изглеждат плашещо на толкова млади лице.
За вечерни излизания можеш да ползваш и малко повече грим, но пак не прекалявай. Млада си, няма нужда да променяш или да криеш кой знае какво по лицето си. Дори и да имаш пъпчици, наблегни на хигиената, а не на грима за да решиш проблема. Фон дьо тена не лекува, а запушва порите и става още по-зле.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 464276d843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм на 24 и все още не се гримирам хихи нз що момичетата все искате да се цапотите. Моите приятелки почнаха уж с лек и накрая свършиха с тонове грим още в 12 клас. Резултатите - лицата им са с широки пори и раздразнения от задушаване и сега даже и да искат не могат без грим. Всеки сам си решава де, но аз даже и спирала не слагам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 79de512847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отговорът ми, като мъже е колкото по-късно толкова по-добре. Няма нищо по красиво от естественото. Да не говорим, че кожата ти е все още детска и е в най-доброто си състояние и няма нужда от нищо за да изглежда по-добре околкот е. Според мен гримирането трябва да започне (ако въобще започне) около 45-50, когато вече дефектите са видими.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 59c6a40352
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   До номер 2: Ехее, ЖЕНА на 14, нещо си си повярвала…. Ти си дете! Жена ми вика! А по темата, мисля, че на 14, но с много лек грим.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: afe123bdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз ще бъда 9 клас тази година и досега съм използвала само гланцове и за по специални поводи слагам сенки, които са в леко златисто и ги слагам само заради блясъка :)) тази година мисля да започна да си слагам и спирала, защото вкъщи съм експериментирала няколко пъти с тази на мама и ми харесва как изглежда. Винаги съм харесвала натуралното и гримът на тази възраст е само за да подчертае! Допада ми и очната линия, но честно казано, не ми се занимава толкова. Най-добре на тази възраст си слагай само гланц и спирала понякога ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ce7123a3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато си иска. Сериозно.

Ж23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 737ac5a735
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз си слагам само спирала и то не винаги на училище. Смешно ми е как някои от съученичките ми се правят на клоуни. За специални случаи, може и малко гланц / червило и евентуално съвсем малко сенки, и то леки...!!!
Ж, 14

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6c27f81339
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 13 г за първи път започнах да използвам спирала за очи.Никога не съм използвала молив за очи или очна линия, защото имам гъсти и дълги мигли, но съм имала случаи с приятелки, които са се загрозявали с молив и съм им давала съвети как да го използват по-дискретно. Ползвам спирали за обем и удължаване. Има варианти 2 в 1 или 2 отделни, които ннаслагвам една върху друга.
На тази възраст използвах само спирала, без червило
Не обичам червила, ако съм ползвала червило, то обикновено е с дискретен цвят, близък до цвета на устните, а моливът за устни е бил само един нюанс по-тъмен. Ползвала съм 2 3 пъти с вечерна рокля и по-наситени червила.
Имам фон дьо ден и коректор за прикриване на някой дефект,ако се появи.

В общи линии съм привърженик на подчертаната естествена красота,

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8312850b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Започнах да се гримирам на около 13-14 с на мама гримовете, защото обичах да рисувам и го приемах като рисуване по лицето, но само вкъщи. Сега съм на 15,слагам си лек фон дьо тен или коректор , спирала и малко хайлайтър за блясък, но задължително слагам коректор на клепачите, защото са по-тъмен цвят от самото ми лице и изглежда малко странно

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b8a898153d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Такааа......Интересна тема, авторке! :)
Аз съм на 14 (абе почти на 15) и се "гримирам" по следния начин:

всекидневен грим - гланц за устни (безцветен) или вазелин (естествените съставки правят устните меки и хубави)

САМО за специални поводи, вечерни разходки, празници и др. - тук-там лееееко коректор само за пъпки или други такива, забележим гланц (не тип фолк-певица обаче!) и супер, ама супер супер рядко спирала, защото съм светлокоса и миглите също са ми светли
Естествената красота присъства и отива на младите момичета, запомни го! :)
Успех и споко, момчетата не гледат само грим!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f269df2919
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всеки може да се гримира на каквато възраст иска и с каквото иска, няма нещо определено, както на теб ти харесва. Само гледай да са качествени гримове(натурална и луксозна козметика). И защо да не станеш от естествено красива още по-красива? Виж в интернет клипове като махнат грима изглеждат съвсем различно. Аз спирала не слагам, изкуствени мигли, по-добре стоят, коректор, хайлайтър, пудра, сенки, очна линия някой път, балсам с хиалуронова киселина и гланц, фиксиращ спрей и основа за грим. Това е ежедневният ми грим и съм на 15. Но е важна и грижата за кожата(бялата козметика)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8a898153d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Леле, на 15 си, 17 номер? ! Прочетох всички коментари... Деца, бъдете си деца. Като станете големи и почнете да погрознявате от старост... Тогава ще ви е "време" за грим! Но дотогава!?
Защо!? Всички млади хора сте си красиви и без грим! Не е толкова трудно да го проумеете. Обичайте себе си, харесвайте себе си и така ще ви харесват хората! А не като се скривате за слоеве грим!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a101dccd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Според мен няма рано и късно, защото можеш на 12 да имаш сенки, но без да ги ползваш често. Аз до пети клас винаги като малко съм искала да се ,, гримирам”, но за мен това значеше малко от гланцовете на бодишоп които имат аромат и почти да не кажа никакъв цвят. До тогава се бях гримирала само на сватбата на брат ми, защото бях шаферка и мама ме гримира в бледо розово. В пети клас започнах да си слагам бледи нюанси като отиваме на официални поводи. На дванайсе ми подариха първите хубави гримове и тогава започнах да искам да се гримирам по-често, но все пак си останах на много официални поводи. В гимназията според мен е ОК да започнеш да се гримираш. Аз до ден днешен от както съм осми клас най-обичам молив, спирала и гланц. Имам хубави гъсти и извити мигли и до осми клас не съм ползвала спирала. Според мен с грим се подчертава естествената красота, а не се правиш на клоун. Самите цветове ако са добре подчертани може да се получат страхотни леки нюанс ли подходящи и за по-малки момичета, но иначе не смятам че е нужно.

Ж23

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: caf53b3b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен е твое собствено решение дали се харесваш повече с грим или без има някои натурално красиви хора има и такива без самочувствие. Аз съм на 12 и рядко си слагам спирала защото ми подчертава очите и се харесвам така не е за да ме харесват. Винаги са ме впечатли гримове и понякога вкъщи се издоркавам но само вкъщи за да не приличат на клоун.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: caf53b3b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Според мен е твое собствено решение дали се харесваш повече с грим или без има някои натурално красиви хора има и такива без самочувствие. Аз съм на 12 и рядко си слагам спирала защото ми подчертава очите и се харесвам така не е за да ме харесват. Винаги са ме впечатли гримове и понякога вкъщи се издоркавам но само вкъщи за да не приличат на клоун. Съвет докато още не си свикнала да слагаш грим спри го защото след време ще се чувстваш грозна без него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: caf53b3b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Според мен е твое собствено решение дали се харесваш повече с грим или без има някои натурално красиви хора има и такива без самочувствие. Аз съм на 12 и рядко си слагам спирала защото ми подчертава очите и се харесвам така не е за да ме харесват. Винаги са ме впечатли гримове и понякога вкъщи се издоркавам но само вкъщи за да не приличат на клоун. Съвет докато още не си свикнала да слагаш грим спри го защото след време ще се чувстваш грозна без него.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9e896fd109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Сега съм на 12 ( почти 13 ) и си слагам почти безцветен гланц за устни и много малко коректор за някои пъпки, защото сега в този етап повечето момиче имат пъпки... Това е което използвам до момента!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9864c83d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мисля точно като теб, така мисли и дъщеря ми, която също е на 13 години. Не съм и втълпявала моите виждания, защото тя често и от малка има сценични изяви и заради тях винаги е имала собствен грим, но извън сцената едва към края на 12-тата си година си сложи спирала на очите и гланц с лек цвят. Много рядко през почивните дни или през ваканцията си слага спирала. Често си слага безцветен гланц за устни и тушира някои пъпчици с фон дьо тен.. За училище използва само гланц и фон дьо тен на места, при нужда и понякога ходи с лак за нокти в по-неутеален цвят.
И аз бях на 13 г, когато започнах да си слагам спирала на очите и фон дьо тен, но само събота и неделя, когато излизахме с приятелки и през ваканциите. Едва на 15-16 г започнах по-често да си слагам спирала. Червило през живота си съм използвала на периоди. Много не си оадам по червила и гланцове за устни. Винаги си купувам по две спирали, имам молив за вежди, фон дьо тен, течно червило със слаб праскове оттенък и много държа на качествените парфюми и кремове за лице. Никога не съм използвала молив за очи или очна линия, защото имам дълги и гъсти мигли и не ми се е налагало, но на някои жени ум стои много добре.
Сенки за очи не използвам. Имала съм през годините заради някакви поводи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker