Объркан съм.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркан съм....
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1630 пъти
Здравейте, нов съм тук, но искам да разкажа моята история и да ми дадете съвет! Аз съм почти на 16 и имам проблем... И то не малък, поне за мен. Преместих се да уча в неизвестна гимназия. Няма да казвам град или село и от къде точно, но просто гимназия! Та аз през първите години намерих доста фалшиви приятели и се разочаровах от всичко и всички. Бях тогава 6-ти клас. Не ме мислете за глупав и, че имам детски проблеми.... Като не сте на мое място няма как да знаете, какво ми е! Та аз сега съм на 15,но почти на 16...малко е, но през това време нищо физически не ми се случва! Нито пубертет нито нщ. Беше ми гадно и още ми е, но се опитвам да не го мисля толкова. Живея с майка ми и доведения ми баща. Намерих приятел, по-скоро приятелка. Тя е с три месеца по-малка, но е като много по голяма. Всяко лято гледам сторитата и и постовете и. Аз даже нямам моя снимка във профила ми. Всички са във техния свят, порастват аз не. Ще си кажете не го мисли и твоето време ще дойде, но освен нея много приятели ме забравиха. Спряха да ми пишат съвсем. Момчетата със своите неща... Мустаци някои и бради. Не ги е срам да се снимат и правят експерименти със коса и тн. Сещате се! Със външния вид имам предвид. Така и при момичетата от класа ми. Нокти, коси и тн. Аз нищо. Срам ме е да се запозная с някой за нещо повече.... Буквално дете съм! Нисък, слаб и без самочувствие. Е как да имам? Как да имам, когато всички се харесват и придобиват живота на възрастните а аз още не. Вие си мислите как нищо? Ами така... Нито глас, рамене, растеж, и като цяло пубертет. Исках да ходя на лекар, но майка ми си мислеше, че нищо ми няма. Тя и приятелят и си имат проблеми, но не означава, че тя трябва да не се интересува от това което ме тревожи! Нали? И аз искам да излизам и като цяло всичко, но тоя скапан пубертет от който полза няма ме кара да се чувствам като дете. Бъркат ме с 4 клас! Депресия е мн за моята възраст, но това е което ми се случва. Как така и защо? Нима не заслужавам да порасна? Нима приятелите ми толкова бързо се отдалечиха от мен и тръгнаха по-други пътища за една година? А преди бяха до мен.... Сега си гледат техните интереси. Моята приятелка има гадже с който аз не се разбирам.... Пълен селяндур бих казъл. Изневери и псувни за нея... А тя му пише първа? Аз како и дам съвет ме блокира? Преди бяхме на една вълна а сега сме съвсем различни хора! Хората които не са били в такава ситуация няма да разберат какво е! Да ходиш на училище и виждаш едни същества, два метра а ти в ъгъла и те е срам да кажеш и дума. Приятелите са ти вече познати.... Ужас! Това е моята история! Въпроса ми е към всичко по-горе. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: d4a51b8cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Приеми го така, може би си надарен да растеж по бвано и да си вечно млад, демек като онези на твоите години вече умират след 90-100 години, примерно, ти ще си във върхов форма защото метаболизма ти е толквоа бавен че едва остаряваш. Ех как искам и аз да си остана на 19...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3884fb6b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Според мен отиди на лекар въпреки майка ти, ако има нещо то трябва да се предприеме сега докато растеш

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ccddc54e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Обърни се към детски ендокринолог. Мисля, че проблемът ти е хормонален.

Нищо не споменаваш за биологичния си баща? Нямаш ли дядо или чичо поне, с който да говориш.
По-голям братовчед?

Никога не съм подхождала към проблемите на детето си с 'нищо ти няма", може и да съм изпитвала съмнения дали не си въобразяват, но винаги съм търсела причините.

Мисля дори, че ако разпечаташ това писмо или го пратиш по е-майл, Вайбър на майка ти, тя най-после ще осъзнае, че проблемът е сериозен и ще те заведе на лекар.

Жена

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ab2adc6471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В моя клас имаше такова момче и си завърши като оутсайдер. Според мен започни да ходиш на фитнес фигурата ти ще започне да прилича на мъжка след една година тренировки. Иначе ако всичко ти е наред в 11 клас трябва да си ок. Просто при някои хора пубертета започва по-късно и това е проблем. Примерно при момичетата 7-8 клас а на вас ви идва към 10. Говори сериозно с майка ти не трябва да подминава с лека ръка, това ти бие по самочувствието и ще ти се отрази зле.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fc5fc4f915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стига сте филмирали момчето, всичко е до ген. Аз съм като теб, само дето съм на 25 и приличам на 21-22. В един момент спира да е лошо, защото наваксваш с пубертета и започваш да изглеждаш много добре, малко като грозното патенце.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d5a67e0d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Започни да спортуваш. Играй баскетбол. Той ще стимулира растежа ти и ще те укрепне физически.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker