Не мога да заговоря момичета на моята възраст. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да заговоря момичета на моята възраст.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1352 пъти
Здравейте, на 17 години съм и от 1-2 години не мога да заговоря момиче, защото ме е срам, а не мисля че има някаква причина. Тренирам, поддържам се, но нещо куца. Имам някакъв страх, че ще бъда отрязан или нещо такова. Моля дайте някакви съвети как да се справя с моят проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: fdd9dec656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз съм на 30 и не мога

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f182d5e46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей, аз съм на13 и съм момиче но, те разбирам много добре и аз съм в същата ситуация като твоята.
Харесвам едно момче но не знам как ще реагира когато му кажа, затова смятам да ти помогна.
1:поздрави я, попитай я какво прави, как е. Кажи й името си не бързай да я сваляш или нещо такова, ако ти каже какви са любимите й занимания кажи че и ти обичаш да ги вършиш, накарай я да ти каже какви са любимите й песни кажи че и на теб са ти любими

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 740d1e129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Moмче , хората говорят един с друг, не само когато искат да ги изчукат. Ако ти смяташ, че само в такъв случай искаш да заговориш момиче, няма да ти се получи, освен с проститутка. Научи се да бъдеш естествен с околните, ще ти вървят и приказките с момичета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6c924a9661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Към 2 да кажеш на човек че обичаш да правиш каквото и той прави, само за да му се харесаш или да помисли че имате общи теми е лоша идея. Първо защото ти фактически го лъжеш, второ защото вероятно ще се стигне до момент когато ще подхване тема за "общите ВИ" хобита и ти ще си като на устно изпитване за което не си учил/а, тоест ще има да береш срам в следствие лъжата си. Да хубаво е ако имате общи неща, така ще имате за какво да си говорите, какво да правите, ако имате нещо общо кажи на човека отсреща, но иначе недей да се правиш на нещо което не си.

Иначе виж, жените и мъжете сме човешки същества, говора и мисълта са ни дадени за да общуваме, не само да се чукаме, та винаги можеш да заговориш някого, е освен в неподходящ момент и на неподходяща тема. Просто отиваш и заговаряш дадено момиче, ама естествено, не да се опитваш да се правиш на готин, защото само ще се спечеш, започваш с обикновен разговор, без сексуални намеци, вербални може, в стила на "харесвам очите ти" или дори "хубава си", но това не трябва да бърза да се казва, трябва да отстояваш позицията си, да види че се интересуваш от нея, но също че си независим и че не ти е чак толквоа наложително да е в твоето обкръжение. Това се получава с думите които изтича и езика на тялото. Комплименти от сорта на "хубава си, много си добра, добър човек си" и подобни, след като се поопознаете, защото иначе правиш впечатление на отчаян човек който просто търси да забърше нещо. Бъди естествен и всичко ще се получи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0f06913469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До 3,

Оправи ми деня! :D:D:D
Но да вметна нещо. Все пак защо ще искаш да се запознаваш с непознато момиче извън някакви работни отношения, освен връзка/секс? Едва ли ти е харесала да си ходите на кафе и да си споделяте за тежкият работен ден!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d2a82bc919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В номер 3 има много истина. Аз съм такъв ти човек, прагматичен и не виждам смисъл да говоря с някого, просто за самия разговор, ако няма нещо конкретно за обсъждане или някаква цел.

В крайна сметка се получава, че обикновено говоря с жени, когато искам връзка/секс с нея. Само че когато говориш с някого с конкретна цел, общуването е някак студено и не може да предразположиш добре отсрещния, получава се едно напрежение и скованост.

Затова започнах да говоря с хората по принцип, не с някаква цел. Дори с продавачката в магазина, ей така някакъв смол толк, дори и да е грозна, за самия разговор. Така се научих да общувам заради общуването. После като свалям мацката, защочнах да говоря по навик с нея не за да ми пусне, а заради самия разговор. Пък ако между другото се ъусети взаимна химия, добре дошло, но това става между другото, без да е самоцел. Но дори и да не се получи секс/връзка, поне разговора е лек, приятен и разтоварващ и си тръгваш с настроение и топлота. Нищо общо с общуването с цел. Ако се научиш да общуваш леко и хората да им е приятно от твоите разговори, няма начин все в някой момент да не се получи химия с някоя жена. Лекото чувство за хумор също е голям плюс, разбира се, стига да е на място и да не е просташки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 740d1e129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не знам как си го представяте това говорене. Виждаш някоя някъде и започваш да се чудиш как да се присламчиш и да й го сложиш след 10 мин? Толкова ли са ви изпилени мозъците?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1d689119ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Явно коментарите са на хора, които не са на възрастта на автора. Иначе щяха да са наясно 17- годишните момичета в България какво представляват. Направо си е за страх. Много ясно, че автора се притеснява.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4d86772d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер8изобщо не те разбирам какво искаш да кажеш с това че били голям страх.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker