Кога да започна фитнес. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кога да започна фитнес.
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1051 пъти
Момче на 14. Искам това лято или тази зима да започна фитнес. Искам да знам дали тази възраст е подходяща(ако започна следващото лято ще съм на 15). Искам да имам тяло, което харесвам, не че мойто го мразя, но просто искам да изглеждам по-добре. Доста съм слаб 53 кг и съм висок около 187. И ако някой знае някакви диети и тренировки, но най-вече диети за напълняване, ако има такива, че не съм много запознат с нещата. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: ad07afbabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И аз имах такова телосложение на твоите години. Тренирах още от 8 годишен ядях здраво и не качвах изобщо. На 13 се захванах освен с домашни тренировки и с фитнес и фреерън. Успях да кача малко мускулна маса, но си останах кльощав. На 16 вече имах проблеми със ставите и след тежка пневмония бях свалил килограми. Дадох си половин година почивка и се захванах отново с фитнеса. Вече нещата вървяха малко по-добре и успях да кача до 63кг, след още няколко месеца стигнах 65кг. Но отново се появиха болки в ставите и спрях да тренирам. Започнах да пия разни добавки за стави и гледах да се пазя, но общо взето няколко години се чувствах като инвалид. На 18-19 успях да кача още 10кг, вероятно защото пропуших и това е забавило метаболизма ми. След това отидох студент и след половин година пиене и пушене станах 85кг. Започнах да тренирам отново и този път наистина се чувствах и изглеждах добре. На 21 стигнах 95кг и бях стегнат отвсякъде. Задържах се така няколко години. После покрай жена ми взех да се отпускам и свалям и качвам едни 10кг всяка година...
Та моя съвет е пази си здравето. Не бързай и не прекалявай. Всичко ще си дойде с времето. Винаги загрявай бавно и методично всяка става преди тренировка. Отделяй време за допълнителна загрявка на лакти, колена и рамене по време на самата тренировка. Гледай да изпълняваш упражненията абсолютно чисто и правилно. Не е важна бройката или тежестта. Важно е да научиш техниката на различните упражнения. Давай си поне минута и половина - две между сериите. Това за 40те секунди са глупости. Наблягай на храната. На ден трябва да изядеш минимум 3000 калории. Гледай и как си ги набавяш. На теория един кроасан е 500 калории, но изобщо няма хранителната стойност на пилешка пържола с ориз и салата за същите калории.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6cd5d6939d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Възрастта ти е перфектна,започвай не се без да се колебаеш дори бих ти препоръчал този сайт:www.trenirai.bg,откъдето можеш да черпиш реално информация за това как да тренираш правилно!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2e1d34b40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Може да започнеш, но най-добре с треньор и полека. Трябват ти упражнения за мускулна сила.
Относно диетата: овесени ядки, белтъци от яйца, месо, риба, какро и всичко в графата полезни храни.
Преди тренировка може да хапваш нещо сладко за енергия, но: банан или локумена вафла или филия с фъстъчено масло и сладко. Най-добре е тренировки с треньор и хранителен режим, направен от него или от лекар диетолог.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 19933fc91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Още днес. И слушай номер 1! Аз лично съм много доволен, чча започнах бавно и внимателно, заедно предварително загряване и пазене. Тези, които и се смееха, станаха "чичачци" още на 22 години, а други бяха със ставни инжекции и 1001 болежки.

И ако питаш мен - НИКАКВО СЛАДКО! Никакви шоколади. Никакъв хляб. Хлябът е УЖАСНА храна, ако искаш да изгледаш добре.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cf0f7941bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има само едно правилно време да се започне да се тренира и то е ДНЕС!

Да имаш треньор не е лоша идея.

Може и малко fitnessblender (напиши ги в youtube), за да придобиеш малко обща представа как да си натоварваш тялото и как не.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2183737945
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здрасти, още когато бях на твоята възраст, беше известно в западната медицина, че фитнес тренировки с тежести преди 16 годишна възраст не са полезни, защото мускулите, ставите, сухожилията и хрущялите все още се развиват. Иначе леко и средно натоварване се води ОК след 12-13 г. - от рода на лицеви опори и т.н. Аз лично също като теб винаги съм бил слаб и започнах да ходя на фитнес на 16 г.

М32

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker