Липса на желание, живот и посока - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липса на желание, живот и посока
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 776 пъти
Здравейте,
Ще започна с това, че съм мъж на 20 години и не съм сигурен, че темата е за този раздел, та ако модератор прецени, то може да я премести. Пиша тук, за да намеря евентуално решение на проблемите, които ще опиша и като цяло мнения на хора които са минали по този път или пък сега са на него. Ще започна с проблема с желанието, мотивацията и решимостта. Накратко, уча програмиране, вече придобих фундаментални знания, минах курсове, остава ми така да се каже още толкова (кажи речи 1 година) докато завърша и се ориентирам към стаж или работа. Проблема, е че нямам желание, нямам мотивация, карам всичко на сила, но от месец насам стана много по-зле, не съм пипал код от месец, знам какво трябва да правя, знам как, кога и все пак не го правя... Във връзка с това, искам да попитам как да бъда по-самодисциплиниран, как да върша нещо стойностно, което да ме надгражда (в случая това нещо е моето образование и това с което съм се захванал - програмирането). Втория проблем се крие в това, че нямам енергия за нищо, буквално се събуждам (например към 9-10 часа), излежавам се до 11 и нещо и ставам, хапвам, седа 2-3 часа и ми се доспива, чувствам се изморен и нямам енергия. Вечер е същото, стане ли 22 часа някъде и умирам, край на батериите. Третия проблем е свързан с храната, адреса хора какво ядете, от къде се научихте да готвите? Буквално напоследък ям или на ресторант или дънки фууд или нещо скълъпено за 5 мин., веднъж на 2 седмици да сготвя нещо.. Отпреди поне по-често готвех (основни неща в българската кухня). Предпоследния проблем ми е свързан с фитнеса и по-здравословния начин на живот, от край време се каня да ходя на фитнес, а този месец, а онзи месец и така... Ходих 1 месец преди ковида и това беше, а много мой приятели и познати, които тренират не веднъж са ми казвали какъв хубав ген и натура имам и, че искрено ми завиждат за това какво имам, ама файда като го пропилявам. Последния проблем е свързан със сексуалния ми живот.. Ами от около 3-4 месеца започнах да правя секс с приятелката ми, като и двамата сме си първи, проблема, е че не върви изобщо. Тя не усеща почти никакво удоволствие, казва, че почти не ме усеща в нея (а не ми е малък, по-скоро нормален размер 15-16 см) и втория проблем идва от това, че свършвам бързо, каквото и да правя 1-2 мин и до там, докато отида до банята да се оправя за 1 мин и да се върна и тя казва, че желанието и е изчезнало, на мен пък ми спада и ми трябват едни 5 мин, че да почна отново и така. Иначе аз съм напълно отворен и широкоскроен за нови неща, но тя не иска защото "нищо нямало да се промени), пробваме различни пози и при никоя нищо... не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3fbfc81d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Мотивацията ще дойде, когато се захванете с нещо, което ви прави наистина щастливи, което значи, че може би първо трябва да проверите дали това е нещото, което наистина искате или го правите заради някой друг, вярвам и искрено се надявам, че ще намерите себе си и можете да правите това, което ви кара да сте щастливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker