Той първи каза обичам те - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той първи каза обичам те
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1160 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години и от 4 месеца, може да се каже че съм във връзка, но от разстояние. Той живее в друга държава. Той е толкова мило момче. Но моите приятели казват че не съществуват толкова мили момчета. Винаги се опитва да ме зарадва. Един път, го попитах дали ще празнува Хелоуин, той каза че иска да го празнува с мен, като гледаме любимият ми филм. Беше адски мило. Странното ми е, че днес му честитих рождения ден, казах му как се чувствам. И той ми каза, че ме обича. Исках да питам, дали да го приемам насериозно. Може да е бил афектиран от пожеланието. И другият ми въпрос, как да се справя с връзка от разстояние. Благодаря ви много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2fe487a8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ако не си го виждала изобщо, за каква връзка може да става въпрос?!
Това е онлайн флирт. На 18 си, прави разлика между истина и реалност. На 18 по закон може да гласуваш, да имаш книжка, и е малко притеснително, че наричаш това връзка.
Иначе всеки може да си дрънка и пише всичко от хиляди километри. Обичал те бил. За да те обича някой трябва да прекарва време с теб, да се опознаете, да те види в различни ситуации , както и ти него. Може да му харесваш визуално, да те желае за секс , ама чак пък любов е доста нереално. Особено , ако никога не сте имали реален контакт. Спорен е въпросът дали профилът не е фалшив, дали не е някой чичо или т.н.
Няма лошо да си чатиш, ама внимавай. Не вярвай много.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3ac44d9ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Една връзка, за да стане истинска, но хората трябва рано или късно да се видят.
Запознах се със съпруга ми в Интернет, през сайт за запознанства, преди 21 години. Влюбих се в ума му, а и той се беше влюбил в мен, без дори да имаме снимки.
Имам още две познати, които се омъжиха чрез Интернет запознанства, така че е напълно възможно да се влюбиш от разстояние, разбира се има и случаи, когато човекът отсреща просто е много добър манипулатор или преследва користни цели, има дори случаи на отвлечени хора.
Срещите с непознати винаги трябва да са на оживено място, посред бял ден и за тази среща да знаят поне 2-ма твои приятели или близки роднини- родители, брат, сестра, да дадеш телефон за връзка с този човек, да знаят фейсбук профила му и т. н.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e9744c2e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оййй милата, имах три годишна връзка с мъж, който работеше като международен шофьор. Работата му беше такава работеше три четири месеца без да се прибира, накрая си идва за един месец. След това заминава пак а когато е на път започваше : Сега къде ще ходиш аз съм сам в чужбина нямам с кого да си говоря, не си ходила до магазина забави се почти час, изневеряваш ми. Постоянно скандали а всичко беше толкова хубаво първите месеци. Не го приемай като нещо лошо. Това, че аз нямах успех не значи, че и при теб ще е така. ( Съвет : намери начин да не е от разстояние ) нали се обичате. Успех миличка

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 36d390c7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Супер, сега ще за почнат да ти обясняват, че е филмар и те баламосва, пък някой ден ще си мечтаеш за тези думи. Работата е ясна, той ще стане даденост за теб и ще приключи безславно.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9951c8226f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Казвам ти, не се занимавай с връзки от разстояние почти винаги завършва много зле! Никой не знае, другия какво прави, и няма и кой да ти каже. Може да си има приятелка, или няколко. А ти може да си забавление. Не го приемай на сериозно. Ти виждала ли си го на живо? Бил ли е до теб, и в един да е заминал? Но според мене не се занимавай с подобен тип връзки.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a9250b6a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мъжете не могат да обичат, освен ако не си мъжемелачка. Тогава много мъже не само ще те обичат, ами и ще убиват за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker