Как да я забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я забравя?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1765 пъти
Здравейте! Както разбрахте от темата искам да забравя едно момиче, което го харесвам вече година и нещо искам да попитам хора, които са били в подобно положение като моето и да хвърлят по един съвет насам. Благодаря предварително!

М. 15г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: db5aaab473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Понякога това което мисли човек за щастие, е точно обратното. Отговорът на въпросът ти може да зависи от едно важно нещо. Споделил ли си чувствата си с това въпросно момиче? Ако не си, най-лесно е да го направиш. В този случай има два варианта да отвърне със същите чувства или да те отреже. И в двата случая има болка и радост. Ако те отреже ще имаш ясна причина, защо трябва да я забравиш (защото нещата няма да се получат) и така реално твоето желание ще се збъдне. Ако приеме то тогава ще влезеш в нов вид изпитание и там самият ти ще решиш дали наистина харесваш това момиче, защото нали знаеш, когато си влюбен виждаш човека през розови очила. Ако се окаже, че не го харесваш чак толкова то тогава прекрати връзката (естествено с добре отношения).

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 779781791c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря на коментар No_1. Истината реално е, че тя веднага се усети, че я харесвам даже понякога ми отговаряше във tik tok със сърчица. Но като цяло контакт със нея имам почти 0% поради простата причина, че тя живее в друг град. Тъй като по онова време със ниско самочувствие (и сега съм така) като ми се наложи да ми види лицето и съответно като това стана изпаднах в някакъв страх и отхвърляне и сигурно почти година не я търсех във тази платформа. Смешното обаче е, че по най-неочаквания начин се влюбих във някого (във интернет) сега това момиче си има приятел и съответно не искам да им се мешам в отношенията си стоя надалеч и чакам рано или късно да спра да я харесвам. Не един път съм се борил но просто сякаш нещо ми казва "отиди и я виж" и просто го правя ще си го призная преди да се влюбя никога не съм разбирал връстниците ми, както и по-малки от мен да казват неща от сорта като "не мога да живея без нея/него, той/тя е моят живот или например когато се разделят да казват неща като "ти не ме обичаш", " ти ми закопа сърцето" при положение, че на 12, 13, 14 години едва ли може да стане кой знае какво и някакво ми е става някак си смешно но... Накрая видях какво е макар, че отбягвам подобни неща да говоря, защото все още ми е странно. Като цяло съм доста затворена и дръпната личност налага ми се известно време да прекарам с човек за да го опозная и да го допусна или да не го допусна до себе си. Аз съм човек, който не се харесва особено като цяло (може би най-вече поради комплекса ми за това, че не съм особено хубаво изглеждащ или може би така си мисля) но както и да е да не навлизаме в друга тема.. Както и да е. Лек/а ден/вечер

М. 15 г.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: db88d9fac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако си има гадже не се занимавай, аз съм в седми клас харесвам момче от десети клас но той си има гадже и освен това няма да иска да се занимава с мен. Внимавай, не се впускай в холеми чувства иначе после ще страдаш, като мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: da54244cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Единствено и само с времето, което пак не е гаранция, но помага! Направи каквото зависи от теб т. е. прекъсни всички мостове към нея. Имам поредица от неуспехи и в личен и в професионален план. В момента съм на 30 г. - сменил няколко града, доста работни места и т. н. Познавам хора, на които цели 20 годишни бракове се разпадат и т. н. Просто наблегни на това да си здрав, и на мен ми се иска да върна някоя от предишните, но има и необратими процеси понякога. Със сигурност ще имаш ситуации, които ще бъдат предпоставка за добри отношения - важното е да хванеш момента и най-вече да сте на една вълна с човека отсреща...!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 23c288c429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте! Пак съм аз много благодаря на коментиралите не очаквах такова разбиране. Реших в крайна сметка напълно да спра по всякакъв начин да я гледам и тн. Вече видях, че няма смисъл да се занимавам чисто просто, защото шанса е почти 0% и е невъзможно да се видим може би ще е най-добре да поизчакам с това и да видя дали ще си намеря друго момиче, с което наистина да имам някакъв шанс отколкото да стоя отстрани и да се любувам на някоя със, която ще имам никакъв шанс а и отгоре на всичко и обвързана. Но като цяло не знам ще видя може пък и да се влюбя в някоя много повече отколкото нея съм я харесвал общо взето някак си буквално всички хубави момичета, които са били покрай мен никога не съм чувствал това, което чувствах към нея но, както се вика най-добре да пуснеш нещо, което не те кара да се чувстваш добре и да забравиш за него, колкото и да е хубаво то. Мале сега се улавям какъв любовен роман описах току-що но както и да е.

Лек/а ден/вечер

М. 15 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker