Не съм правил секс от 2 години още съм гимназист 11 клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм правил секс от 2 години още съм гимназист 11 клас
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2122 пъти
Две години и повече си стоя на сухо ,даже май са три вече ...
Всички момичета се интересуват само от външния вид и никоя от характер. Ппц съм доста привлекателно момче , но имам кожни проблеми и малко проблем със зъбите ,ама ще ходя на зъболекар да ги оправя , от един път. Пък и проблема не е кой знае какъв .
Чувствам се празен и озлобен към всичко и всички , минавал съм през доста трудни периоди , както и депресия продължила година и нещо . Преди тези две години , може би и малко повече , бях доста развратен , но пак не съм правил с толкова момичета секс. Да са били 4 , въпросът е че сега не мога да намеря едно адекватно момиче .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8545ea9145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И смяташ, че е голям повод за гордост, че в 8 или 9 клас си бил с 4 момичета... а дали не бяха повече? Ох, то по тия купони, после не помниш.
Стегни се човек! Всеки, особено в гимназията, е имал такива периоди и това не е краят на света, нито пък е повод да спиш с всяка, която ти се навие, по тоалетните да баровете и дискотеките.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 48fbea7b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Уважаеми развратен, предлагам да оставиш забежките по момичета за момента и да се съсредоточиш върху уроците в училище. ☺Аз съм момиче в 12 клас (да, вече завършваща), не съм правила секс и един път в живота си и повярвай ми, не съм умряла от този факт☺ Остави секса за по-късно, когато няма да бъде пагубно за теб ако стане някоя беля (ако ме разбираш☺). Съдейки по думите ти, вероятно кожният проблем е акне в по-тежка форма (но и дори с не е) иди на дерматолог и след това стоматолог☺. Изкарай си училището пък после мисли за мацки.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c1766c5cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако искаш да си намериш добро момиче, тогава се откажи от идеята за секс. Най- лесното е това. Свестни хора има, но много от тях са подтиснати от тоя разврат и се крият.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1323d4d488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Всички момичета се интересуват само от външния вид и никоя от характер"

След това в живота е същото: Мъжете се интересуват само от външен вид, а жените търсят или някой сладникав и женствен г... й или другата крайност - някое лошо момче, с татуси и криминално минало...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c6d83009c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличък, момчетата на твоята възраст искат само секс. Ние момичетата не сме създадени само за това. Моят съвет към теб е :обличай се дрехите и стила който ти харесва, момчетата ги отваря най-вече белият цвят затова носи и бели тениски по някога. Намери си някое хубаво , умно и добро момиче и тя ако иска го направете и толкова.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5b6b09ded8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Споко, те и топ мъжкарите са така, ама от повече години. Ако си алехульо е вървежно днес.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c9e0e18e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Горкият, жив да го ожалиш. Значи, бил си развратен, а сега си търсиш "адекватно момиче"? Ти вече си избрал пътят на к*рволъка и да търсиш свястна (аз поне това разбирам под "адекватна"), трудно ще стане, защото там, където е текла вода, пак ще тече. Свестните жени не искат мъжки к*рви, както и вие, мъжете, не искате к*рви, нали?
"Всички момичета се интересуват само от външния вид и никоя от характер."
Това го правят мъжете, а не жените. Поне не тези, по които си падаш (вероятно популярните фръцли в училището ти; по свитите не ги бръснете за нищо). Мъжете сте тези, които казвате, че търсите "добра душа, вярност, честност", но накрая винаги избирате кифляците с к*рвенска визия е след това се оплаквате, че няма сериозни. Мъже, не знаят какво искат.
Иначе като съвет мога да ти дам или да отидеш на платено, понеже нали сте мъже и лекото поведение винаги ви е простено, или да се прицелиш към долните класове. Много момичета си мечтаят за батко, който да ги оправи.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a1d8f2c64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сладкишче развратно, спри да мислиш за глупости. Иии да номер 8 е прав. Потърси си ГАДЖЕ от малките класове. Ама като ти казвам ГАДЖЕ си търси ГАДЖЕ а не друга с която да преспиш. Виж сега аз съм на 13 и в 7клас влюбена съм в десетокласник, но той си има гадже. Откакто разбрах си казах,че никога няма да се омъжа и сега изобщо не ми се мисли за момчета и за връзки. Гледакй си работата и уроците

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 57b5e81a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за всички коментари, не сте ме преценили правилно, а и ви разбирам. Защото това което съм написал с "развратността" може би наистина и аз, ако го четях това отстрани щях да си помисля това което и вие. Не се интересувам само от секс и периодите в които съм бил "мъжка курва" както вие казахте, от тогава имам огромна разлика (от към разсъждение и всичко) и нямам нищо общо, а и това е ставало преди доста време...
Не се интересувам от "фръцлите", а от момичетата които ми изглеждат на външен вид умни и с наклонности към изкуство и разни други неща. Апък за това с външния вид, че сме го правили само мъжете е пълна глупост за мен ( много повече момичета съм виждал да го правят това нещо, от колкото момчета)
Но все пак ви благодаря за коментарите! С някои от тях съм отчасти съгласен, с други не, но това няма значение. Важното е че хора се интересуваха от проблема ми, за което благодаря! :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker