Какво направих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво направих?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2662 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13. Знам, че историята ми не се разказва за секса или за бременност, но все пак очаквам да ме разберете. Та така... преди около една година, даже и повече много се обичахме с едно момче. Целувахме се правихме си комплименти, натискахме се, но нищо повече. Дори не ходихме. Беше ми казал, че аз съм неговото момиче, че ме харесва, че ме обича и така... Той беше приятел с една моя съученичка, която го харесваше и тя му говореше някви простотии за мен... Щом има на нея вяра, с нея да ходи и така един ден реших да сложа черта.

Предложих му, а той отказа. Бях съкрошена. Всички ми казваха, че ме харесва, дори най-добрата му приятелка. Та нали той ми бе казал, че ме харесва, е и така на следващият ден още имах сълзи по учите. Една моя приятелка ме изведе от вкъщи и докато се разкарвахме минахме пред един блок на който имаше обикновено много деца. Аз познавах повечето, но не познавах едно момче.

Та така отидохме нали там и приятелката ми каза да си избера един и ще ме запознаят с него. Аз се засмях, мислих си, че нищо няма да се случи. Нямах и никакви намерения. Все пак на предният ден ми бяха разбили сърцето. Запознах се с въпросното момче и след тридесет минути седнахме на една полянка и започнахме да си говорим само ние.

Разказа ми за него. Той беше отличник, имаше котка със същото име като мен. Не че я е кръстил на мен, ами просто съвпадение ;д. Та така говорихме си и после той взе та ми предложи. Имах нужда от някакво увлечение да забравя предишният ми. Приех му. Хвана ме за ръка и тръгнахме да съобщим на приятелите си. Когато стигнахме до тях видях предишният ми да стой точно срещу мен.

Загледах го с гняв и се обърнах към новият. Той нали каза на всички, че ходим и те ни поздравиха. Тогава те искаха доказателство и той ме целуна с език, това бе първата ни целувка. Е беше прекрасно. Бившият ме гледаше, аз имах нов и то прекрасен, умен и добър и общо взето започнах да го обожавам.

След това той не се отделяше от мен на всякъде беше с мен. Знам, че момичетата все искат такава връзка, но мен ме притискаше, нямах въздух. Започнах да се отдръпвам от него. Той забелязваше и това не му харесваше, виждах как го натъжавах. Беше ми много трудно, но реших, че просто ако остана с него ще го променя и някак си не знам стана ми гадно. Всички момчета който ходеха с мен след това става вулгарни. Единственото за което ми пукаше бе той. Не исках да го нараня и така не се появих една година.

През тази една година плаче (беше банално, но не можех да се сдържа) мислех за него гледах му снимката постоянно, мислих си каква ли щях да съм ако бях останала с него. Дали още щяхме да ходим. И така един ден както си ходих по улицата и си гледах ръката погледнах на горе и какво да видя той беше срещу мен.

Стъписах се. На вечерта ако не се бърка мина под моя вход с едно момиче, надявам се да не е бил той. Дано само съм си помислила, защото приличаха на нас, когато тръгнахме. На следващият ден не знам как, но ми се озова на линия в скайпа. Аз го бях премахнала, какво ставаше.
Сега съм много объркана. Не смея и да му пиша. Незнам какво да правя. Извинете за дългият роман и моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: a838e3de2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Защо не започнеш с едно здрасти в скайп след това питай как си, как мина деня ти такива неща.
Крачка по крачка спечели приятелството му направи приятно когато си пишите и той ще чака с нетърпение да се срещните в скайп.
Напредвай бавно!
След известно време си определете среща и ти трябва да му подхвърлиш нещо, че все още не си го забравила. Ако пича не загрее бъди директна с него!
Дано съм била полезна!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: de78ca8578
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добър съвет от 1.
Освен това искам да кажа, че се радваме, че не пишеш за секс и бременност, та ти си на 13!
Била си малка и толкова ти е бил акълът, за да се занимаваш с момче, но ако това момче още ти харесва, потърси отново контакт с него. Обясни му, защо си се отдалечила от него, както и объркването си, тъкмо сега сте по-големички, може да излезне нещо! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 98c31f7c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много ви благодаря. Благодаря, че не се отнесохте презрително с въпросът ми. Благодаря ви наистина много

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b25421a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре и аз съм на 13 и имах подобен проблем, може да се каже че в момента не е решен на 100%, давам му 99% щото съм инат и не си признавам нищо. Та при мен бяхме от различни и градове без много шансове за срещи и така се почна драмата...

Харесвах го, бях полудяла, той също, даже повече от мен. Но това ме задушаваше, всяка мила дума казана от него ме дразнеше, просто не го исках. Не бях готова, знаех че е грешно, мислих много и реших да тегля чертата.

Не бих могла да кажа, че ми беше лесно, дори не знам за кого го направих... определено не бях момичето за него, стиловете, държанието, погледа в бъдеще, той ме беше задушил, започнах да искам съвсем други неща, съвсем несъзнателно. Никога няма да съжаля за стореното, после ми беше много добре.

Та минавах през различни фази, понеже той изчезна за около 2-3 месеца, после се появи и ме обърка. Аз вече бях друг човек, по-свободна, по-директна, по-забавна, дори на моменти брутална с изказвания. Не позволих на себе си да си причиня всичко отново, за което съм адски благодарна, не знам как, но си втълпих, че не е възможно //принципно кажа ли нещо, съм фатална, това е последната дума//. Имаше нещо, съмнявах се че той не изпитва нещо. Затова пак се почна спорове, теми и подобни...

На кратко може би сега няма да иска да ме види или да чуе за мен, но съм сигурна че си спомня. Всъщност само си гледаме профилите и някакви намеци, не съм си позволявала да плача, не и истински, макар че се е случвало сълза две нищо повече... И сега се чудя какво да правя, да пиша ли, да кажа ли нещо... какво по дяволите?

И подобно на теб си седя сама в стаята ми пред компа и пиша в анонимен сайт, на подобна на моята история, чудейки се какъв съвет да дам. Аз ли- аз теглих чертата, гадно ми е само, че той не ми каза всичко и че на финала аз се бях ядосала, а той мълчеше... не ми каза нищо, нищичко. Никога няма да съжаля, никога повече няма да съжаля. Защото щом веднъж съм сметнала за редно че не трябва да сме заедно значи е имало защо и дори сега да не мога да се разбера, тогава съм преценила, че не издържам, щом махнах розовите очила видях всичко и се радвам на избора си. Мога да твърдя че е най-правилното.

Не му пиши, да не ти пука ако е с друга. Той може да е страхотен човек, това не значи че ти си ужасна, просто не си съвпадате. Нека бъде с друга и нека е щастлив, щом между вас вече няма нищо. Колко то до теб, какво да ти кажа, като човек с г/д някакво сходство в историята, сама си повтарям, , Сама си си виновна". - това в началото, сега е заменено с, , Щом е сторено, значи така е трябвало"
И край, точка по въпроса, всичко е свършило, няма да те лъжа винаги ще има дни в който ще ти е адски криво, ще се мислиш за ужасна, рев, сълзи и спомени, ама НА, тва е... направила си нещо, има последствия. Разбираш ли, не те съдя говоря така както сама на себе си щом се замисля за него.

Може пък да греша, може би аз не съм била и не съм готова за такъв тип момче, за такава връзка, а ти да си. Не знам, кажи ми, това ли искаш? Това ли е целта ти? Той ли ти липсва, или хубавите ви моменти? Той ли ти липсва, или просто близостта на момче до теб? Аз не бих писала, ама какво говоря- аз лично не пиша и няма да пиша, на инат. Ти сметни всичко, помисли си, свали розовите очила, а ако в крайна сметка го харесваш. - Давай- пиши му. Какво толкова, в най-лошия случай да те напсува, ама ме съмнява.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 98c31f7c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря и на теб "4", не знам какво искам от тези неща, но знам че не съм себе си когато той не е до мен. Просто не знам мисля постоянно за него и съм разсеяна. Не искам да съм с него, не знам какво изпитвам даже, само знам че ми липсва нещо от него, толкова че ми идва да умра- нали в преносен смисъл.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: db1feea2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Извинявай, но кака така "не те е имало 1 година"?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6cc7ac316d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРА: не съм ходила на мястото където ходи и не излизах често.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 449f8b8d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Значи ти си в доста гадно положение !! Остави на сърцето ти да реши , но според мен остани с 2-вия , и забрани 1-вия щом те е зарузал така гадно !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker