Тези ще ме довършат! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тези ще ме довършат! Помощ!
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1577 пъти
Здравейте. Пише момиче на 12 години. Предния петък, в училище
се случи нещо, което ме съсипа!
Става въпрос за сексуални обиди и намеци. Та, както казах, това се случи миналия петък. Бяхме в междучасие и едни две момчета от пети клас ( които се славят като простаци ) цъфнаха в стаята и единият ми каза, че Йордан ме харесва. ( въпросният Йордан ми е съученик ) Аз им казах, че не изпитвам същото ( което си е вярно ) и те се махнаха. Не мина и минута и тия двамата пак се появиха. И пак пред моя чин. Там се струпаха и много хора от моя клас. Аз ги игнорирах и си рисувах в тефтера различни old school рисунки - черешки, шейкове, звездички.. Нарисувах и едно сърчице и Мирхан ( единият от простаците ) ме попита дали сърчицето е за Йордан. Аз казах, че не е за Йордан и дори не е за момче. При което, Гошето ( другият простак ) каза, че щом сърчицето не е за момче, то би следвало да е за момиче, и започнаха да ми казват „бисексуална лесбийка“ ( само забележете колко смешно звучи ). Калабалъкът от мои съученици избухна в бурен смях. Така, после, часът започна и учителката изгони Гошето и Мирхан от стаята. Аз толкова се издразних, че ме нарекоха така, че им написах бележка, че не съм нито хомо, нито би, и че изобщо не харесвам Йордан и той не харесва мен. В междучасието я дадох на Кристина, и целият клас се струпа около нея, за да прочетат бележката. Аз ги игнорирах, събрах си нещата и се запътих към следващия кабинет. Когато стигнах, те дойдоха, аз продължих да ги игнорирам и те започнаха да се държат като диваци, а Кристина невинно ми подаде бележката и на нея имаше отговор, че целият клас знае, че съм бисексуална лесбийка. Аз се ядосах, но не го показах. Мина и последният час. Аз се прибрах и веднага започнах да плача.
Тези подигравки обаче датират още отпреди две седмици, когато се скарах с Ивана, която ми беше една от най-добрите приятелки ( но не най-добрата ) Най-добрата ми приятелка беше Кристина, с която също, не след дълго, се скарах. Ивана и Кристина не се понасят по принцип, но сега са приятелки, защото имат обща тема за одумки - аз. Ивана настрои почти целия клас срещу мен, но Сияна и Анна-Мария не й се вързаха. Само те. От 22 общо души. Други пък не ги интересува.
Сега си дружа само с Анна-Мария и Сияна ( в училище ) и даже бих сядала на един чин с някоя от тях, но няма как - те са най-добри приятелки и сядат винаги заедно.
Аз преди сядах с Кристина, но вече не - тя сяда с Ивана. Обаче Анна-Мария ( с която повече се имаме ) ми казва, че това скоро няма да е така и приятелството на Ивана и Кристина няма да трае дълго. Не знам - да вярвам ли, да не вярвам ли.
По принцип, версията на Анна-Мария и Сияна е, че съучениците ми не могат да приемат, че съм по-различна от тях - не плюя по пътя, не псувам като каруцар, не съм така злобна, умна съм... Не знаех какво да правя след тази кофа суперлативи.
По принцип аз съм в този клас от миналата година и тогава нямаше такива подигравки, но сега, откакто се скарахме с Ивана, постоянно ми се подиграват и измислят всякакви гадории за мен - от бебешкото ранно лягане до мастурбацията в час.
Не знам вече какво да правя! Чувствам се като в ада!
Аз не мога и да затапвам... Е, мога, обаче според класа ми, това са „затапки от втори клас“ с които не съм интересна.
Моля ви, дайте ми съвети как да се справя с тези подигравки и как да си върна доброто име в класа, тъй като е нетърпимо!
Благодаря на тези, които изчетоха темата докрай, също благодаря и на модераторите, за публикуваната тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4b68c1ae8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Мило момиче, съчувствам ти искрено - и аз съм минал през подобно нещо. Наричаха ме гей, разправяха че с най-добрия ми приятел си правим свирки и други гадости. За съжаление трудно мога да ти дам друг съвет, освен просто вътрешно да им теглиш една и толкова. Знам че в момента класът ти е целия ти свят (или поне по-голямата част от него) и този терор прави нещата нетърпими. Но... Първо щом си на 12, значи вероятно си 6ти клас - тоест имаш само още една година с тях и "Чао" - ново училище, нов клас, и т.н.
Второ с времето, така както ти ще пораснеш, ще порасне и светът ти, а тия смотаняци, дето днес ти правят живота черен, ще останат някъде да се давят в собствената си гняс.
Горе главата и смело напред.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fccffddfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Има и вариант 2,
Удряш по един шамар на момчетата, които ти говорят тия неща и по няколко на бившата ти приятелка, за да имат малко респект от теб.
Естествено, че може да стане и по-зле положението, но иначе няма да спрат по друг начин.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b34695e2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като човек бил на твоето място много добре те разбирам.
Няколко години живях в такъв ад!
Обаче, както ти е казал и номер 1, първо няма да трае вечно, в новото училище ще започнеш на чисто и второ, ако знаеш какви шеги си прави животът понякога...
Миналата година се събрахме за първи път след завършването и няма да ти казвам повечето от "готините" в какво са се превърнали, кой има проблем с алкохола, кой пък е в перманентна депресия заради липса на работа и пари, едната пък, тя не дойде по обясними причини, била станала наркоманка, още една пък била, как да го кажа по-деликатно, жрица на любовта в чужбина... Обаче преди 10 години бяха голяма работа и гледаха на нас зубарите с насмешка и ни правеха живота черен.
Така, че спокойно! Учи си съвестно, някой ден ще видиш, че е важно и всичко ще е наред.
А на тия хич не им обръщай внимание. Обясних ти какво прекрасно бъдеще ги чака повечето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7329cec246
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Юмрук в мутрата на който те дразни. Това е природния начин. Тея, дето обясняват, че насилието нищо не разрешавало, са същите, дето на 40 си дават заплатата за психолози и успокоителни. Вервай ми, аз бях от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c3cc82b6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До авторката:

За съжаление няма друг начин освен описаният от коментиралите преди мен, а именно да потърпиш още малко, да залягаш сериозно над уроците и да изкараш добри оценки на изпита след седми клас, за да влезеш в елитно училище.

До номер 6:

С подобен подход нищо добро не те чака. Сигурно си чест посетител на районните, а може би и на някой затвор. Не е твоя работа кой за какво си харчи заплатата. По-добре за психолози и успокоителни, отколкото за съдебни разноски и за обезщетения за причинени телесни повреди. Авторке, колкото и да си разстроена в момента, моля те не слушай подобни индивиди! Ще стане по-лошо, ако заиграе юмручното право.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7ab40a18dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Виж трябвало е още на момента когато са се правили на интересни тия да ги забереш. Като цяло боя наистина не е най-добрия начин за решаване на проблем но градове като тия (с извинение), както са го казали другите от шамар не разбират разбира се първо пробвай с думи почни и ти да псуваш но като ти казвам наистина да ги храниш не спирай ако видиш, че няма ефект то тогава скачаш на бой. Съответно дори и да те бият все пак ще си имат едно на ум за теб защото ти не се даваш и ще поглеждат със респект към теб. А на онези, които обръщат класа ти срещу теб както е казал No_6 иди и им забий един между рогите защото те с кво са повече от теб щот са Кристияна и Ивана ли? И на мен ми се е случвало да попадам на подобни гадове и в 90% те са разбирали само от бой. Например един си правеше майтап с мен за едно нещо, което не искам да споменавам и като го ударих в лицето той после се правеше, че не ме вижда мисля, че сама трябва да си правиш изводите ти си пробвала с добро ала виж как се държат с теб по-принцип не обичам да говоря за бой знам, че сега прозвучах като някъв псевдо-бияч даже мога да кажа, че съм пацифист в повечето време но когато става въпрос да се защитиш трябва да го правиш докрай. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 147b6b439a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката - забравих също да спомена, че два дни след като се скарах с Ивана, се скарах и с Кристина. Предложих ѝ да излезем следобяд, защото тя не ми се подиграваше до този момент. Тя каза „Ами, добре, става“ и аз се зарадвах. После обаче, тя ме попита нещо, което не ставаше за обсъждане на всеослушание, и аз ѝ казах, че ще го обсъждаме, като излезем следобед, при което тя демостративно и надменно каза „Няма да изляза с теб следобед“, при което последва бурен смях от страна на съучениците ни, а Ивана каза „Криси, веднага ѝ се извини, докато не се е разревала“ при което съучениците ни пак се изсмяха, този път още по-гръмогласно. След няколко часа, Кристина ме блокира в Snapchat, Messenger и Viber, и така вече две седмици. А, да. Също, тя непрестанно ме иронизира и се гаври с мен, а като ѝ кажа да спре да го прави, тя ми отвръща с „Не си чак толкоз' специална, та да те гавря“.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 46d0274548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Я стига не им.обръщай внимание и толкова

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6bb30690d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче, и аз съм бил като теб в училище. Доста деца и ученици са тормозени от такива, които ти описваш. Моя клас бяха същите простаци. Аз бях единствения, който те тормозеха, биха, плюеха, и унижаваха. Завърших преди 9 години и половина, и от тогава спряха да ме търсят, не че ми пука. Дори по време на абитуриентската нощ те се спукаха да ми се извиняват, но вече беше късно. Сега съм мъж на 28 години и като се сетя мен как тормозеха, си припомням моя клас какви ужасни хора бяха. А аз стоях настрани. Имаше 1 2 момичета, които бяха свестни и ме пазеха. И нека допълня: Аз съм инвалид 50% а съучениците ме наричаха психопат, защото са твърде невъзпитани и необразовани. Успех мило дете и не се подавай на провокациите им.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6bb30690d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не случай номер 4 и номер 6 Те искат да си агресивна, но не е това начина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker